Jövő héten életjelet ad magáról a Dying Light 2

Szerző: Pafry | 2021. March 14. | hír | 5 hozzászólás

A 2019-es E3 alkalmával láthattuk először a népszerű Dying Light folytatását kicsit részletesebben, és a gameplay-t látva rengetegen izgatottan kezdték el várni a második részt.

A játéknak viszont sajnos eddig elég hányattatott sorsa volt, többször elhalasztották, és különböző sötét híreket is lehetett hallani a Techland hozzá nem értő vezetéséről. Most úgy tűnik, hosszabb idő után megtörik a jég, és a fejlesztőknek fontos közlendője van a készülő játékkal kapcsolatosan, ami most kivételesen nem egy újabb halasztásnak tűnik.

Jövő szerdán, azaz március 17-én bejelentésre készül a Techland, amelyben akár új játékmechanikákról, next-gen konzol verziókról, de akár az elmúlt egy év nehézségeiről is eshet szó. Megjelenési dátumban viszont ne nagyon reménykedjen senki, a játéknak még bőven fejlődnie kell ahhoz, hogy mindenki számára élvezetes legyen.

A bejelentést a Techland hivatalos Discord szerverén lehet majd élőben követni.

Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Megjelenés: 2022. February 04. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Túlélő-horror
Fejlesztő: Techland
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Amit kifogásnak fel lehetett hozni azt ők megtették. Aztán azokból mi igaz kb a lőtéri kutyát se érdekli.Mindenkitől a teljes árat kérik majd el,de ahhoz a végeredmény számít.
Az meg elég kétséges még.
0
0
0
0
Torba10 avatar
És ha nem szenvednek a fejlesztők? Ha csak egyszerűen nem akartak ilyen sokáig hírt adni a játékról? 😃
0
0
0
0
no avatar
Remélem a hánytatott sorsa ellenére nem lesz egy rosszul sikerült alkotás, ha hozza az első rész színvonalát már bőven jó.
Aztán lehet pont azt fogják bejelenteni, hogy törlik az egész projektet 😶😆
0
0
0
0
💬 1
Mizushio avatar
@LordSzalko: Nincsen tervükbe törölni. Kérdezték őket twitteren és discordon is és azt mondták, hogy nem fogják törölni és hogy folyamatosan dolgoznak rajta.
0
0
0
0
TikoTime avatar
Miért van az, hogy mindenhol ennyire szenvednek a fejlesztők? Hisz belőlük élnek.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció