Jön a Battlefield mobiljáték, célegyenesben a hatodik rész bejelentése

Szerző: Pafry | 2021. April 22. | hír | 8 hozzászólás

Az Electronic Arts egyre nyitottabb a mobilos gaming piac felé, ezt mutatja a nemrégiben bejelentett Apex Legends Mobile, most pedig egy másik óriási népszerűségnek örvendő szériájuk, a Battlefield mobilos átiratát jelentették be.

A közlemény szerint egy teljesen különálló játékról van szó, melynek nem lesz köze a javában készülő hatodik részhez, bár a két játékot párhuzamosan fejlesztik. A mobilos verzió munkálatait az Industrial Toys végzi a DICE közreműködésével, és valamikor 2022 folyamán számíthatunk a megjelenésre.

Szó esik továbbá a még idén megjelenő hatodik részről is, amelynek már tényleg nagyon közel lehet a bejelentése, eről tanúskodik a fejlesztők legutóbbi tweetje is. A játékon a DICE mellett a Criterion is gőzerővel dolgozott a közelmúltban, jelenleg már az utolsó simításokat végzik a projekten, így várhatóan már májusban érkezhet a hivatalos bejelentés. Az eggyel korábbi konzolgeneráció tulajainak szomorú hír lehet, hogy ez a rész már nem jelenik meg sem Xbox One, sem PS4 konzolokra, így ez lesz majd az első igazi next gen Battlefield cím.

Battlefield 2042
Battlefield 2042
Battlefield 2042
Megjelenés: 2021. November 19. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sunny474 avatar
az V. nagy csalódás volt, remélem összeszedik magukat
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Úgy vannak vele, hogy ha CoD van mobilra, akkor BF-nek is kell lennie.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Kíváncsian várom 😆 Én nekem még korábbi hírek alapján az rémlett, hogy a prevgen konzolok is megkapják a játékot? De ezek szerint a PS4 Pro és One X tulajdonosok is baxhatják?😆
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Jammokus: Nem! Mert DICE!

Spoiler!
😂😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció