A Criterion is besegít a Battlefield 6 fejlesztésébe, ezért csúszik az új Need for Speed

Szerző: Pafry | 2021. March 02. | hír | 15 hozzászólás

A koronavírus miatti kényszerű home office kapcsán a Battlefield részek hagyományos fejlesztője, a DICE számára is elkél a segítség, ugyanis ebben a helyzetben sokkal kevésbé tudnak produktívan dolgozni. Az EA kényszerű döntésekre kényszerült, mely néhol a stúdióinak felcserélését is jelenti.

A DICE számára a Criterion nyújt segítséget majd a közeljövőben. Az említett stúdió pedig az Electronic Arts másik neves szériájáért, a Need for Speed következő részéért felel, amelyet így azonban nem kevesebb mint egy évvel eltolnak az eredeti megjelenéséhez képest. Az EA stúdióvezetője, Laura Miele a Polygonnak adott nyilatkozata szerint

Ők (a Criterion) dolgoztak már a Star Wars Battlefronton, a Battlefieldeken is, és egy rendkívül előnyös együttműködést alakítottak ki a DICE stúdiójával. Biztos vagyok abban, hogy ennek is pozitív kicsengése lesz.

Az EA tervei szerint eredetileg a Battlefield és a Need for Speed is megkapta volna a folytatásait 2022 márciusáig bezárólag, azonban így az autóversenyzős széria következő darabjára legkésőbb 2023 márciusáig várnunk kell.

Battlefield 2042
Battlefield 2042
Battlefield 2042
Megjelenés: 2021. November 19. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
RaggaBone avatar
Hajrá, hajrá....egyre kevesebb cím tud érdekelni mostanság. Viszont a BF kifejezetten gyengepontom. Várom mint a messiást 100% hogy meg fogom venni, ha nem is azonnal de benne lesz a gyűjteményben. Ha hozza a 3 hangulatát engem már megvettek kilora. Legutóbb mikor a Dice azt mondta nagy durranásra készül, született egy BF3 ami nem csak hogy nagyon jól öregedett, de még ma is rengetegen játszanak vele. Egyedül a BR-t nem erőltetném. Ha már ingyenes mód is lesz benne jobban örülnék ha kicsit a BF stílusához igazodó módot tennének hozzá. Van annyira erős cím hogy ne mások hülyeségét kövesse szerintem. Mindenesetre én azt mondom jó lesz ez, csak jöjjön.
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@RaggaBone: Én mondjuk örülnék, ha ismét lehetne botok ellen játszani.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Miért,lesz NFS? Minek már,mivel fog többet tudni a Forza Horizonnal szemben?
Max ennek egy budget kategóriában,nyomott áron lenne értelme v egy Forza verő játéknak,de azt az EA nem finanszírozná sztem.
0
0
0
0
💬 8
odinx avatar
@cabus26: Szerintem ez is fos lesz, mint a 2012-es. Carbon óta nem jött ki egy értelmes rész, talán még a Heat, de most megint össze lesz gányolva az egész.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@odinx: A Rivals sztem egy egész jó játék lett.Volt egyedisége,igaz nem újdonsága,de egy jó játék volt,elütött más autós játéktól.A Heat sem lenne rossz,csak addigra már 4 része jelent meg a Forza Horizonnak,amit próbált nagy részben másolni.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@cabus26: Lehetne valamiben másolni a forzát vagy azon az úton tökéletesíteni a játékot (pl. grafika, kidolgozottság, talán hangok, de nem vagyok nagy szakértője, irányítás grafika... ), de én a Heat-ben nem láttam másolást. Lehet azért, mert nem Forzázok. 😀 De... inkább az előző részeket próbálták egybe vegyíteni, mivel szülinapos volt a széria (25. évforduló talán?). Volt tuning, neon stb., visszatértek a rhino-k az MW-ből, a történet kezdete tiszta MW, az éjszakai város és fényei picit UG-Carbon hatásúak (a borítókép a füsttel és az égősoros fákkal pedig tiszta tokyói hajsza), a legális versenyek pedig ProStreet (fel is lelhető a koronalogó az aszfalton, mint ahogyan mást easter eggek is vannak szanaszét pl. Cross, NFS Nitro stb.).
0
0
0
0
odinx avatar
@cabus26: Én a Heat vonalon mennék tovább, de szerintem a régi részek színvonalát már nem fogják megütni. (Most Wanted 2005, Underground 1-2, Carbon). De inkább valami ázsiai cégnek kellene fejleszteni, lehet jobb lenne.
0
0
0
0
no avatar
@odinx: A 2012-es MW-től nehéz rosszabbat csinálni 😆 Heat is csak az előző részekhez képest számít elmegy kategóriásnak mert annyira siralmasak voltak. Szóval az NFS kapcsán nem kár a csúsztatásért, habár engem a BF sem hoz lázba max. ha kezdenek valamit végre a híresen rossz netcode-al 😜
0
0
0
0
odinx avatar
@LordSzalko: Hát igen, eléggé siralmas lett. Kíváncsi leszek, ha a Criterion is befuccsol, akkor ki fogja fejleszteni? 😆
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
@cabus26: Tény, hogy a NFS széria meghalt sajnos már rég de a Hot Pursuit 2, Underground, 2 vagy Most Wanted 2005 kenterbe veri az egész a forza az egyszer biztos. 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@cabus26: A Horizon 4 őszintén elég nagy csalódás. Sok autó, szép táj, jó grafika persze megvan, csak éppenséggel nincs kihasználva, ellenben tele van tömve majomkodással és kreténséggel.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Jó ég... Kíváncsi vagyok hogy csinálnak a BF-ből burnoutot. 😃
0
0
0
0
💬 3
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Memento Mori: Elsőre meglepő lehet, de egyébként sehogy nem fognak. Szokás, hogy bedolgoznak stúdióknak és nem csak az "anyastúdió" készíti az egész játékot, mondhatni elég gyakori jelenség. Ez esetben a bedolgozónak 0 beleszólása van a projektbe, csak kiadják nekik a feladatot mit kell modellezni, textúrázni stb. és elkészítik.
A Criterion nem egy DICE játékba segédkezett korábban egyébként (Battlefrontok, előző BF-ek...). A Rivals óta amióta nem hallottunk felőlük kábé ezt csinálhatták (az egyéb, törölt projekt mellett).
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Memento Mori: Én nem értem miért nem adnak a Criterionnak egy új Burnout címet hogy itt van tessék, a Ghost meg folytatná a NFS szériát. Viszonylag összehoztak egy normális nfs heatet, ami szerintem nem kapott annyi savat mint a 12-es most wanted a criteriontól. Ha ennyire nincs pínz, akkor viszont ideje lenne felvásárolni az EA-t. 😃 BF-be remélhetőleg tényleg nem fognak beleszólni.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Memento Mori: Egy kis Burnout a harcmezőn 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció