Javában zajlik a Dragon Age 4 fejlesztése

Szerző: xoki | 2022. February 25. | hír | 2 hozzászólás

Nemrég különböző belső forrásoktól megtudtuk, hogy a jelenlegi tervek alapján 2023 folyamán számíthatnak a rajongók a Dragon Age következő részére. Most pedig a BioWare is megszólalt a játékkal kapcsolatban, megerősítve, hogy már javában zajlik a fejlesztés.

A közzétett blogbejegyzésben a BioWare főigazgatója, Gary McKay hivatalos információkkal szolgált a Dragon Age 4 jelenlegi állapotáról, hozzátéve, hogy a stúdió 2022-es célja az, hogy gyakrabban kommunikáljanak a rajongókkal. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy mostantól sűrűbben fogunk hallani a fejlesztőstúdió jelenlegi projektjeiről, mint amilyen a következő Mass Effect, illetve a szóban forgó Dragon Age 4.

A bejegyzésben kitértek rá, hogy a tervet már véglegesítették, és jelenleg azon vannak, hogy megvalósítsák az elképzeléseiket. Területek, karakterek és történet szempontjából egyaránt kimagaslót akarnak alkotni, és a csapat állítólag teljes mértékben a projektre fókuszál. A BioWare néhány korábbi játékának, például az Anthem fejlesztése eléggé kusza volt, mivel a tervezési fázisba nem fektettek elegendő időt, de jelen esetben szerencsére nincs ilyen gond, tanultak a hibáikból, a Dragon Age 4-nél pedig remélhetőleg nem követnek el hasonló baklövéseket.

A BioWare most sem erősítette meg, mikor számíthatunk a játékra, szóval továbbra is a szivárgásokban szereplő 2023-as évre támaszkodhatunk.

Dragon Age: Dreadwolf
Dragon Age: Dreadwolf
Dragon Age: Dreadwolf
Megjelenés: TBA
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Yae Miko avatar
Javában zajlik a Dragon Age 4 fejlesztése

A fenéket, C++-ban és C#-ban zajlik, a Frostbite 3 arra épül 😡Spoiler!
/s
0
1
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció