Itt a Star Wars: Az ébredő erő első előzetese!

2014. November 29. | hír | 51 hozzászólás

Végre itt a Star Wars: Az ébredő erő első előzetese! A film 30 évvel a Jedi visszatér után játszódik. Mark Hamill, Harrison Ford és Carrie Fisher is visszatér a vászonra olyan sztárokkal együtt, mint Andy Serkis, Adam Driver, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Oscar Issac, Gwendoline Christie és Lupita Nyong'o.
A filmet J.J. Abrams rendezi és 2015. december 18-án kerül vetítésre az amerikai mozikban.

Hozzászólások: 50
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Remélem, hogy nem lesz csalódás belőle 😀!
0
0
0
0
no avatar
Vàrom màr nagyon jó lessz szerintem
0
0
0
0
no avatar
Arany erem lett ettől a nagy szartól ... ez most komoly ?? Dagobert bácsit meg Micky egér hol marad ?? . .. -.-
0
0
0
0
no avatar
Ossian: Azért olyan, mert csak mindenféle szirszarból eszkábálta össze, de később elvileg lesz neki normális is. (kiszivárgott infók alapján)
0
0
0
0
no avatar
A világ legjobb felnőtt meséje. 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Denk95:
Most mit csináljunk ezzel?
0
0
0
0
no avatar
a Lézerkard meg olyan mint régen a lovagoknak volt azért az a 2 izé az oldalán... Hihetetlen gagyi !
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Az a fénykard nagyon jól néz ki. :3
0
0
0
0
Bicike avatar
Azon a fénykardon néztem egyet, az eredeti fénykard nekem sokkal jobban bejön.
0
0
0
0
Nedadam avatar
Komoly mint a nagymami délben főzött húslevese
0
0
0
0
susguy avatar
DMSASD:
A birodalomban már nem csak Jango Fett klónok vannak. A "3. és 4. rész" közötti cselekmények hatására (Kaminoi klón lázadás) az uralkodó úgy döntött, hogy nem csak abból a gyártósorból fog állni a serege. Azóta más klónokból (és nem klónokból talán) áll a sereg, az eredeti klónok már csak egy kis részét alkotják az egésznek. Egyedül az 501st Legion áll csak tiszta Jango Fett klónokból.
Clone trooper ≠ Stormtrooper.
0
0
0
0
no avatar
kicsikét az animációk többet változtak de amugy nagyon ígéretes.... Kíváncsi leszek 😆
0
0
0
0
DMSASD avatar
Egyre jobban várom már a filmet 😃 az elején felbukkanó rohamosztagosról szólva nem sok mindent lehet leszűrni ebből a kis jelenetből majd kiderül de szerintem egy lázadó kém és úgy tűnik mintha menekülne, megszökött volna valahonnan ugyanis remélem még mindig Jango Fett a klónsereg alapja.
Az új fénykard nekem egyenlőre érdekes újítás mintsem rossz vagy jó. A keresztvas gondolom a csuklóját hivatott védeni attól függ majd milyen vívási stílusban használja a kardját.
A sith-ekről szólva az eddigi filmekben nem úgy volt hogy mindig kettő van belőlük egy mester és tanítvány. Kíváncsi leszek ha a trailerben felbukkanó a tanítvány akkor ki volt a mestere.
Remélem odafigyelnek majd a részletekre.
0
0
0
0
no avatar
Ti valami hatalmas nagy profik vagytok, egy ***ott másfél perces teaserből ami még trailernek sem nevezhető, eldöntitek, hogy ez bizony szar lesz. Tanítsatok kérlek! Adjátok át a tudásotok, legközelebb kiadnak egy 10 másodperces teasert, és hadd ítéljem el én is a filmet, mert láttam belőle pár másodpercet a megjelenés előtt több, mint egy évvel. Nekem is kell ez a tudás, adjátok át nekem is!
0
0
0
0
Matt99 avatar
Annak a fele én vagyok 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
azért elég durva hogy 3 nap alatt több mint 27 millióan látták... 😲

0
0
0
0
96HORVATH69 avatar
Nem vagyok StarWars fan, de ezt megkell néznem 😲 *___*
0
0
0
0
FlekYy avatar
az a lézerkard miért egy kereszt? 😃😃
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
A Millenium Falcon jelenetnél csak én lettem libabőrös? 😃
0
0
0
0
Anusmanus avatar
Nem árt egy kis vérfrissítés. A trailernek úgy örültem, mint majom a farkamnak. Való igaz, a végeredmény még lehet hulladék, -de, a remény hal meg utoljára!
A droid annyira nem érdekel. A sith srác, a pallos szerű "fénykardal!", pedig nagyon badass volt. Kicsit Starkiller-t juttatta eszembe.
A fekete bőrű rohamosztagosról meg annyi, hogy igen, a rohamosztagosok gerincét még mindig klónok alkották, de toboroztak is a soraikba. - Az új páncéljuk meg irtó jól néz ki.
0
0
0
0
susguy avatar
Ez a teaser önmagában nem sokat mond a filmről, a legrosszabb esetben is még csak furcsa, szokatlan. Nem rossz dolog, ha bővítik az univerzumot, és eddig nem látott dolgok is szerepelni fognak, csak ne egy másik univerzumba kerüljön át az egész.
Egy futballozó robotporszívó egyébként nekem is kéne.

MaTpr0F:
Nem az egészet akarom lehurrogni, de most őszintén, az a két kis oldalcucli mire lesz jó azon kívül, hogy forgatásnál levágja csuklóból a saját kézfejét? Remélhetőleg tényleg lesz haszna, nem csak egy jelenet kedvéért, egyébként csak dísz. Szerintem teljesen jogos, hogy egyeseknek túlzásnak tűnik elsőre.

Oderator89:
Nem divat, szimplán mindenkinek szokatlan elsőre egy ilyen fénykard. Az ostoros példán kívül szívesen hallanék még egy-két példát ilyen nagyon custom fénykardról, ha van (nem kötekedésből, tényleg érdekel a téma).
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Igazából nekem azt tetszik, hogy mindenki elkezd következtetéseket levonni egy olyan trailerből amiben kb. pár villanásszerű jelenet van.
A fénykard teljesen jó, nem tudom miért kell lefikázni. Tudvalevő, hogy minden jedi és sith a saját vívási stílusához építi a kardját. Lehet, hogy neki ez kell, mert hasznát tudja venni harc közben.
Rohamosztagos páncél változtatásai is tetszenek, nem lett kevésbé "star warsos".
Én csak abban reménykedtem, hogy a tatooine-t elfelejtik már végre de nem sikerült 😃 bár lehet ez valami tök másik sivatagos bolygó.
0
0
0
0
griff55 avatar
szerintem király lesz 😃 nekem bejön
0
0
0
0
CaptainBalu avatar
Azért "nem komálják" egyesek azt a fénykardot mert most ez a menő a neten és beálltok a sorba a többi mellé. 😀 Am meg szerintem nagyon állat lett az egész, érdekes módon eddig minden sw fan akivel beszélgettem tetszik az új kard, végre valami új, az SW univerzuma nem csak a filmekből áll, láttunk már furcsábbat is pl. van sith aki ostort használ stb, (báár mondjuk ez a kibővített univerzum, amit a disney elvileg eltörölt, de attól még ott van, több 10 éves dolgokat nem lehet csak így eltörölni az igazi rajongók elől, akik nem csak a 6 filmig rajongók).
0
0
0
0
xlyer avatar
Amikor az elején a rohamosztagos felbukkant azt hittem, hogy csak valami újabb fanmade videó.
A rohamosztagos páncél nagyon mű lett, a kisrobot meg nekem nem nagyon jön be. Túl mű minden. Az erdőben a sith tetszett...amíg nem láttam a kardját. Az egész trailert az X-szárnyúak és az Ezeréves Sólyom menti meg.
Nagyon nagy SW fan vagyok de remélem h a disney nem b****a el.
0
0
0
0
Kreaptoru avatar
nagyon várom én is remélem nem cseszik el de az a fénykard szerintem se a legjobb 😃 :/
0
0
0
0
gergo2 avatar
Megnézem mi sül ki belőle 😀
0
0
0
0
zelcsi avatar
már csak barbie meg kacsacsőrű kerry hiányzik a disney nagy alkotásából! félek tőle hogy köze sem lesz az előző részeihez! 😕
0
0
0
0
no avatar
Tesla GoD rendben , de az a kard akkor is nevetséges
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Ossian1993:Ez csak egy teaser, annak abszolút megfelel.
0
0
0
0
no avatar
a Trailer elég üres és gyenge az a fénykard nagyon komolytalan és röhejes
0
0
0
0
no avatar
Nem néz ki rosszul de azt a lézer kardot nem komalom
0
0
0
0
kmetovics avatar
Ez a trailer tényleg jó. Kiváncsi vagyok, mi fog kisülni az egészből. Végre újítottak egy kicsit a fénykardon 😀 Kiváncsi vagyok, Luke-on kívül milyen jedi lesz benne. Na meg a sith-ekre is kíváncsi vagyok 😃
0
0
0
0
Liv333 avatar
Az elején nekem is egy paródiának tűnt 😃
0
0
0
0
RickyRock22 avatar
Nekem elég gagyinak tűnik :/
0
0
0
0
neuroflex avatar
már láttam az kell mondanom nem lesz olyan mint klasszikus de nézhető lesz 😀
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Írtó király, lett 😂 ... mondjuk ha valami hányadékot csináltak volna arra is ezt mondanám. Mivel Star Warson nőttem fel, ezért nem hiszem hogy valaha is rosszat fogok mondani bármilyen SW-vel kapcsolatos dologra. Ebben a trailerben leginkább a "Rohamosztagosok bevetés előtt" tetszett a legjobban (mikor a dropship ajtaja kinyílt... Tetszik, hogy a katonai oldalát is megmutatták a dolognak 😃 )
Ja és megérkeztett az új Sith grillsütő 😆
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/s720x720/10358912_797511910304952_5908471182775377866_o.jpg
0
0
0
0
Matt99 avatar
Elképesztően jó előzetes volt szerintem, én nem borulok ki a változtatásokon főleg azért mert tetszenek, vagy mert olyan apró dolgok, hogy épeszű ember nem foglalkozik vele. Az a sith eddig nagyon badass-nek tűnik, ahogyan a fénykardja is, remélem most is egy jó főgonoszt kapunk, eddig valamiért a Star Warsba mindig a gonosz karakterek voltak a legjobbak.
0
0
0
0
VitoVito avatar
Nemtudom...nekem bejön 😃
0
0
0
0
kirlog avatar
Eléggé vegyes érzéseket kelt. Ahogy az elején a rohamosztagos felbukkan, úgy néz ki mint egy alacsony költségvetésű paródia, viszont utána eléggé tetszik. Majd kiderül ahogy jönnek az újabb előzetesek, hogy mire lehet majd számítani. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció