Menu

Ismét elhalasztották a Dying Light 2-t

Szerző: Viki, 2021. szeptember 14., hír

Eredetileg még a 2018-as E3-on jelentette be a Techland a zombi hentelős játékának, a Dying Light folytatását. Akkor még 2020 tavaszán tervezték kiadni, ebből lett később a 2021. december 7-i megjelenési dátum, amelyet a fejlesztők most újra kénytelenek eltolni.

A Techland vezérigazgatója, Pawel Marchewka egy Twitter-bejegyzésben szolgált a rossz hírrel: a csapatnak több időre van szüksége, hogy tovább csiszolgassák és optimalizálják a játékot.

Marchewka továbbá hozzátette, hogy jól haladnak a fejlesztéssel, és a játék már szinte készen van, és jelenleg is éppen tesztelik.

Ez a valaha volt legnagyobb és legambiciózusabb projekt, amin eddig dolgoztunk. Viszont sajnos rá kellett jönnünk, ha szeretnénk, hogy a játék olyan legyen, amilyennek azt elképzeltük, akkor több időre van szükségünk

- fűzte hozzá Pawel Marchewka.

A Dying Light 2 Stay Human most már 2022. február 4-én esedékes. Persze sohasem örömteli, ha egy játékot elhalasztanak, de jelen esetben csak plusz két hónapról van szó. Reméljük, hogy ez az extra idő elég lesz a számukra, és nem lesz szükség majd egy újabb halasztásra.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 23
Unstoppable avatar
Azért nem mindig csak a játék állapota áll egy halasztás hátterében. Simán lehet hogy úgy ítélték meg, hogy nem akarják beküldeni a játékot az idei mezőnybe(ami azért lássuk be elég erős lesz) inkább eltolják jövő év elejére ahol kisebb a konkurencia és nagyobb eséllyel veszik meg a játékot. De befolyásoló tényező lehet az is hogy kivárnak hátha minél több konzol talál gazdára még az ünnepi szezonban amire később beszerezhetik a userek a játékot 🙃 Nem feltétlenül jelenti egy halasztás rögtön azt hogy trash az egész, és cyberpunk szindrómás. Persze én is csak remélem hogy igazam van 😅
0
2
0
0
bassus16 avatar
Biztos ami biztos, este elmormogok egy imát. :/
0
0
0
0
McMek avatar
Nem baj,minőségi munkára idő kell.Szar munkára meg még több. 😀
0
0
0
0
Twist avatar
VGA-hoz kaptam akcióban ezt és az első részét... így legalább lesz időm befejezni az elsőt amíg végre kiadják 😂
0
0
0
0
tivike avatar
Pont mint a cyberpunk. Azt itt is nagyobb lesz a füst mint a láng....
1
0
0
0
💬 1
pcboy avatar
@tivike: Van egy rossz sejtésem nekem is. Azért tolják az időt hogy a kiadhatatlan totál bug helyett döcögő bugos játékot kapjon az ember amit vagy kijavítanak késéssel a patchel vagy nem.
0
0
0
0
wtf_hu avatar
huzzák kijon azt kapunk egy xar gamet 😃: D az tuti
0
0
0
1
wiza avatar
Nálam ez nem azt jelenti ,hogy a játék jobb lesz ("dripone "-Inkább várok még egy évet, de legalább ők ne okozzanak csalódást."😉 naív 😆 el van tévedve vagy csak kezdő. Tudod hányszor olvastam azt a hozzászólást amit te írtál és hányszor láttam a végeredményt...Ez az elqurt játékok kamu dumája.
0
1
0
0
💬 1
dripone avatar
@wiza: Csak hogy néhányat említsek amikre megérte várni:
GTA San Andreas, Dying Light első része, World of Warcraft Shadowlands, Red Dead Redemption 2, Doom Eternal, Days Gone ( PlayStation verzió ). Biztos én vagyok eltévedve, hogy nem mindenben a negatívat látom meg azonnal. Több, mint 20 éve gamelek és meglehetősen sok játékra kellet már várnom ez idő alatt.
Amúgy se azt írtam, hogy jobb lesz a játék, hanem hogy inkább várok ( és bízok ) hogy legalább ők ne okozzanak csalódást. Ennyi.
3
0
0
0
dripone avatar
Az már mindegy hogy mikor, csak valamikor tényleg adják ki. Inkább várok még egy évet, de legalább ők ne okozzanak csalódást. Így viszont akkor decemberre más játékot kell találni.
0
0
0
0
redbull6969 avatar
Nem baj ez a game nem lehet rossz remélem már feb-4 megmarad
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@redbull6969: Én Dead Island -et imádtam minden hibája ellenére, de sokáig nem játszottam a Dying Light -tal, mert itt Németországban nem volt elérhető. Kicsit trükközbe sikerült beszereznem PS4 -re és amikor elkezdtem elég nagyot csalódtam benne... . Úgy gondoltam, hogy a csapat többet tanult az első játék hibáiból, az értékelések alapján is komolynak tűnt a dolog, de nekem borzalmasan esetlennek hatott az egész. Sebaj, gondoltam a PC verzió majd csak jobb lesz, valamikor majd megajándékoztatom magam más országból a játékkal, de idővel feloldották a régiózárat, így megvettem, majd kipróbálás után félre is tettem más játékok miatt. Kicsit jobb volt, mint a PS4 -es verzió, de korántsem akkora, mint ahogy számoltam vele. Valamikor még kap egy harmadik esélyt.
2
0
0
0
redbull6969 avatar
@xCube: Két esély után nem válik be nem is fog harmadgyára se nem vagyunk egyformák és az érdeklödési körünk is más nekem 2 játék volt ami négy próbálkozás után se tetszett meg Cyberpunk 2077 és Warzone pedig nagyon híres játékok dying light 2 talán elnyeri tetszésed
0
0
0
0
zsanklodvandam avatar
Van aki tanult CD Red Project hibájából, csinálják csak nyugodtan, had legyen normálisan optimalizálva, ne legyen bughalmaz!
0
0
0
0
💬 6
Shio avatar
@zsanklodvandam: Az a baj, hogy a CP is kurva sokszor lett halasztva. Szóval ez semmit nem jelent többé hogy halasztanak valamit.
3
0
0
0
wwe16 avatar
@zsanklodvandam: attol hogy valamit csusztattnak nem biztos hogy jo lessz esszt már bizonyitotta az ipar szerintem itt is az van mintt a cdpr-nél fejetlenség de azért hálla istenek nem márketingnek hivot hazugságra megy el a pénz 45%-a.
0
0
0
0
xCube avatar
@wwe16: Vessző, vessző, vessző / pont, vessző, pont, ...

De amúgy fejetlenség ide vagy oda, a problémát én inkább abban látom, hogy az ilyen nagy volumenű játékok néha túl nagy falatnak bizonyulnak kisebb játékstúdióknak.
0
0
0
0
wwe16 avatar
@xCube: nem a nagy volumen a baj hanem hogy Paweł Marchewka egoja miatt sokan távoztak a techlandtol és hiába milliárdos fizetni rendesen nem akar ugy hogy még az utánpotlásra is felteszi a pontott.https://hu.ign.com/dying-light-2/65639/news/itt-az-ujabb-videojatekos-botrany-pokoli-korulmenyek-kozott-keszult-a-dying-light-2.
0
0
0
0
gigazte avatar
@wwe16: Az írásjelek még mindig a sarokban gubbasztanak. 😀
0
0
0
0
wwe16 avatar
@gigazte: de ha zavar ne olvasd el és megkiméljük egymást amugy meg igazad van.
0
0
0
0
gigazte avatar
Ez a játék lassan tényleg haldokló fény lesz a sok csúsztatás miatt. 😆
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Dead island 2 kedveli ezt.....
0
0
0
0
💬 1
TomSlier avatar
@zsiroslangos: CD Red Project úgyszintén 😂
4
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb