Ismét elhalasztották a Dying Light 2-t

Szerző: Viki | 2021. September 14. | hír | 23 hozzászólás

Eredetileg még a 2018-as E3-on jelentette be a Techland a zombi hentelős játékának, a Dying Light folytatását. Akkor még 2020 tavaszán tervezték kiadni, ebből lett később a 2021. december 7-i megjelenési dátum, amelyet a fejlesztők most újra kénytelenek eltolni.

A Techland vezérigazgatója, Pawel Marchewka egy Twitter-bejegyzésben szolgált a rossz hírrel: a csapatnak több időre van szüksége, hogy tovább csiszolgassák és optimalizálják a játékot.

Marchewka továbbá hozzátette, hogy jól haladnak a fejlesztéssel, és a játék már szinte készen van, és jelenleg is éppen tesztelik.

Ez a valaha volt legnagyobb és legambiciózusabb projekt, amin eddig dolgoztunk. Viszont sajnos rá kellett jönnünk, ha szeretnénk, hogy a játék olyan legyen, amilyennek azt elképzeltük, akkor több időre van szükségünk
- fűzte hozzá Pawel Marchewka.

A Dying Light 2 Stay Human most már 2022. február 4-én esedékes. Persze sohasem örömteli, ha egy játékot elhalasztanak, de jelen esetben csak plusz két hónapról van szó. Reméljük, hogy ez az extra idő elég lesz a számukra, és nem lesz szükség majd egy újabb halasztásra.

Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Megjelenés: 2022. February 04. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Túlélő-horror
Fejlesztő: Techland
Hozzászólások: 21
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Unstoppable avatar
Azért nem mindig csak a játék állapota áll egy halasztás hátterében. Simán lehet hogy úgy ítélték meg, hogy nem akarják beküldeni a játékot az idei mezőnybe(ami azért lássuk be elég erős lesz) inkább eltolják jövő év elejére ahol kisebb a konkurencia és nagyobb eséllyel veszik meg a játékot. De befolyásoló tényező lehet az is hogy kivárnak hátha minél több konzol talál gazdára még az ünnepi szezonban amire később beszerezhetik a userek a játékot 🙃 Nem feltétlenül jelenti egy halasztás rögtön azt hogy trash az egész, és cyberpunk szindrómás. Persze én is csak remélem hogy igazam van 😅
0
2
0
0
bassus16 avatar
Biztos ami biztos, este elmormogok egy imát. :/
0
0
0
0
McMek avatar
Nem baj,minőségi munkára idő kell.Szar munkára meg még több. :)
0
0
0
0
Twist avatar
VGA-hoz kaptam akcióban ezt és az első részét... így legalább lesz időm befejezni az elsőt amíg végre kiadják 😂
0
0
0
0
tivike avatar
Pont mint a cyberpunk. Azt itt is nagyobb lesz a füst mint a láng....
1
0
0
0
💬 1
pcboy avatar
@tivike: Van egy rossz sejtésem nekem is. Azért tolják az időt hogy a kiadhatatlan totál bug helyett döcögő bugos játékot kapjon az ember amit vagy kijavítanak késéssel a patchel vagy nem.
0
0
0
0
no avatar
huzzák kijon azt kapunk egy xar gamet :D: D az tuti
0
0
0
1
wiza avatar
Nálam ez nem azt jelenti ,hogy a játék jobb lesz ("dripone "-Inkább várok még egy évet, de legalább ők ne okozzanak csalódást.") naív XD el van tévedve vagy csak kezdő. Tudod hányszor olvastam azt a hozzászólást amit te írtál és hányszor láttam a végeredményt...Ez az elqurt játékok kamu dumája.
0
1
0
0
redbull6969 avatar
Nem baj ez a game nem lehet rossz remélem már feb-4 megmarad
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@redbull6969: Én Dead Island -et imádtam minden hibája ellenére, de sokáig nem játszottam a Dying Light -tal, mert itt Németországban nem volt elérhető. Kicsit trükközbe sikerült beszereznem PS4 -re és amikor elkezdtem elég nagyot csalódtam benne... . Úgy gondoltam, hogy a csapat többet tanult az első játék hibáiból, az értékelések alapján is komolynak tűnt a dolog, de nekem borzalmasan esetlennek hatott az egész. Sebaj, gondoltam a PC verzió majd csak jobb lesz, valamikor majd megajándékoztatom magam más országból a játékkal, de idővel feloldották a régiózárat, így megvettem, majd kipróbálás után félre is tettem más játékok miatt. Kicsit jobb volt, mint a PS4 -es verzió, de korántsem akkora, mint ahogy számoltam vele. Valamikor még kap egy harmadik esélyt.
2
0
0
0
redbull6969 avatar
@xCube: Két esély után nem válik be nem is fog harmadgyára se nem vagyunk egyformák és az érdeklödési körünk is más nekem 2 játék volt ami négy próbálkozás után se tetszett meg Cyberpunk 2077 és Warzone pedig nagyon híres játékok dying light 2 talán elnyeri tetszésed
0
0
0
0
zsanklodvandam avatar
Van aki tanult CD Red Project hibájából, csinálják csak nyugodtan, had legyen normálisan optimalizálva, ne legyen bughalmaz!
0
0
0
0
💬 6
Mizushio avatar
@zsanklodvandam: Az a baj, hogy a CP is kurva sokszor lett halasztva. Szóval ez semmit nem jelent többé hogy halasztanak valamit.
3
0
0
0
Hunnia98 avatar
@zsanklodvandam: attol hogy valamit csusztattnak nem biztos hogy jo lessz esszt már bizonyitotta az ipar szerintem itt is az van mintt a cdpr-nél fejetlenség de azért hálla istenek nem márketingnek hivot hazugságra megy el a pénz 45%-a.
0
0
0
0
xCube avatar
@Hunnia98: Vessző, vessző, vessző / pont, vessző, pont, ...

De amúgy fejetlenség ide vagy oda, a problémát én inkább abban látom, hogy az ilyen nagy volumenű játékok néha túl nagy falatnak bizonyulnak kisebb játékstúdióknak.
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
@xCube: nem a nagy volumen a baj hanem hogy Paweł Marchewka egoja miatt sokan távoztak a techlandtol és hiába milliárdos fizetni rendesen nem akar ugy hogy még az utánpotlásra is felteszi a pontott.https://hu.ign.com/dying-light-2/65639/news/itt-az-ujabb-videojatekos-botrany-pokoli-korulmenyek-kozott-keszult-a-dying-light-2.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Hunnia98: Az írásjelek még mindig a sarokban gubbasztanak. 😀
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
@gigazte: de ha zavar ne olvasd el és megkiméljük egymást amugy meg igazad van.
0
0
0
0
gigazte avatar
Ez a játék lassan tényleg haldokló fény lesz a sok csúsztatás miatt. 😆
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Dead island 2 kedveli ezt.....
0
0
0
0
💬 1
TomSlier avatar
@zsiroslangos: CD Red Project úgyszintén 😂
4
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció