Ingyenessé válik a Fall Guys

Szerző: xoki | 2022. May 17. | hír | 12 hozzászólás

Körülbelül egy hónap múlva minden platformon ingyenessé válik a Fall Guys, amely ezzel együtt az Epic Games Store-ban, Xboxon és Nintendo Switchen is elérhetővé válik. A cross-play és cross-progression támogatásnak köszönhetően pedig hamarosan platformtól függetlenül, bárhol játszhatunk barátainkkal.

A PC-s változattal kapcsolatban van egy kis, vagyis sokak számára inkább egy nagy bökkenő, ugyanis az ingyenessé válást követően a Fall Guys nem lesz beszerezhető a Steamen, hanem csak az Epic Games áruházából tölthetitek le. Azok, akik a Steamen vásárolták meg, természetesen minden jövőbeli frissítést megkapnak majd.

A játék június 21-étől lesz free-to-play, és ekkor a játék birtokosai egy Legacy Packkel (három öltözék, Season 1 prémium season pass) lesznek gazdagabbak. A prémium bérlet mellett egyébként ingyenes season pass is várható. A PC-s változatra (Epic Games Store) történő előregisztrálással néhány extra jutalmat is feloldhattok.

Fall Guys
Fall Guys
Fall Guys
Megjelenés: 2020. August 04. (PC)
Műfaj: Casual, MMO, Battle Royale
Fejlesztő: Mediatonic
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zsoltiv0 avatar
Elég szomorú hogy akik megvették azoknak kb oda a pénzünk, mármint oké kapunk 3 skint, meg season pass-t, azért hogy csalókkal játszunk. Ez a gond ezzel, hogy olyan szintű csalás fog elindulni mint amikor a CS:GO lett ingyenes. Persze azt tudom hogy eddig is voltak csalók, de én személyesen nem tapasztaltam, tehát mára ritka lett. De majd most szét lesz csalva. 😕
0
0
0
0
CaptainGhosT avatar
Én várom megminden csak teli lesz csalóval
0
0
0
0
💬 1
Legendrush27 avatar
@CaptainGhosT: Én játszottam még Ps4-en mikor megjelent és vicces volt, de bosszantó is egyben. Eltelt 2 hét és a játékosok 10%-a már teleportált a pálya végére ahol illedelmesen be vártak legtöbbször, de nyerni sosem hagytak . 😂
0
1
0
0
bukta2 avatar
És képzeljétek el, ebbe is rengeteg csaló volt/van.... kíváncsi lennék annak az embernek a lelki világára aki egy ilyen játékban csalashoz folyamodik... 😂😂😂 pedig vannak jópáran... csak sajnálni tudom azokat is :D szégényeknek milyen szar gyerekkoruk lehetett... vagy van is a mai napig... 🤣🤣🤣
3
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@bukta2: Ahol lehet csalni ott csalnak is. És ez biztosan így is fog maradni. Régen volt egy ismerősöm, aki nem volt képes a dolgait egyenesen intézni, valami csavart mindig bele kellett vigyen, még akkor is, ha az egészet simán, egyenes úton el lehetett volna intézni. Kellett neki az az érzés, hogy ő kijátszotta a rendszert, ő az okosabb.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Nem csoda hiszen gyorsan kipukkadt a lufi. Csak addig játszották amíg szétvolt hypeolva. :D
1
0
0
0
💬 1
no avatar
@19ati93: Ezen a ponton ez teljesen mindegy,aki megvette az bevétel. Amúgy jól csinálják, fogtak egy addiktív alapötletet ami felkapott lett,nagy eladást produkáltak,2 évig élt a játék és most a F2P el megint növelik a player base-t. Így kiszednek belőle még egyszer ennyi bevételt. Néhány év múlva meg jöhet a folytatás picit magasabb alapárral ugyan ilyen stratégia mellett.
0
0
0
0
FRC45DX avatar
Ingyen se játszanék evvel a szaral.
2
0
0
1
💬 3
no avatar
@FRC45DX: Te talán nem de én kifogom próbálni ☺️
0
0
0
1
xCube avatar
@FRC45DX: Az a legszebb a világban, hogy az ég világon senki sem kötelez rá, így nyugodtan hagyhatod.
3
0
0
0
FRC45DX avatar
@xCube: Köszönöm barátom. Tényleg szèp.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció