Ingyenesen beszerezhető az ARK: Survival Evolved

2020. June 11. | hír | 68 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be az ARK: Survival Evolved túlélő akció-kalandjátékot az Epic Games Store-ból június 18-áig.

Itt találjátok: ARK: Survival Evolved (Epic Store)

Frissítés: A Samurai Shodown NeoGeo Collection is ingyenesen beszerezhető:

Samurai Shodown NeoGeo Collection (Epic Store)

ARK: Survival Evolved
ARK: Survival Evolved
ARK: Survival Evolved
Megjelenés: 2017. August 29. (PC)
Műfaj: Túlélő, MMO
Fejlesztő: Efecto Studios, Instinct Games, Studio Wildcard, Virtual Basement
Hozzászólások: 66
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Delej avatar
Akit érdekel egy közös játék, (teljesen kezdő vagyok benne) nyugodtan írjon rám.
0
0
0
0
💬 4
BenuGT avatar
@Delej: Neked megy a “nem dedikált szerver” ? 😃
0
0
0
0
Delej avatar
@BenuGT: Nem sajnos, időtúllépés miatt ledob. 😞
Viszont készíteni tudok.
0
0
0
0
BenuGT avatar
@Delej: Nálam is ez a helyzet , de ahogy olvasom , másnál is :/
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@BenuGT: Epicen nem támogatja a játék a non dedicated szervereket.
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
MAGYARITÁS BENNE VAN!

Lentebb a megoldás @Emperor Demon Gava tollából!
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Neuralink_2022: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
Nagyon köszönöm ezt a részt nem találtam, sokunknak segítettél!!
0
0
0
0
no avatar
@Neuralink_2022: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
Megosztottam az ARK oldalán is! Természetesen hivatkozva rád!
0
0
0
0
ForHonor avatar
Nagy vagy köszönjük!
0
0
0
0
no avatar
Nekem semmi bajom nem lenne az ilyen áruházakkal ha a heti 1x amikor épp gamelni van kedvem valamivel nem baszna egy 3-4 gigás frissítést a nyakamba ilyenkor el is megy tőle a kedvem és hagyom a ***ba az egészet. De szerintem ezzel nagyon sokan vagyunk így. 😕
0
0
0
0
💬 2
Mesterlovesz avatar
@Csakos10: Az nem az áruhát hibája, a játék ami frissít. Jó, néha az áruházi kliens is frissít de az elég ritka és nem szokott több giga lenni. A probléma azzal van, hogy rendes szélessávú otthoni internetlefedettség nem minden régióban megoldott és ezeken a helyeken az emberek nem tudnak mit kezdeni a tizengigás frissítésekkel. Kéne fejleszteni infrastruktúrát, csakhát ez nem mindig éri meg a szolgáltatónak.
0
0
0
0
no avatar
@Mesterlovesz: Nálunk gigás a net mégis a plafon 10-20 mb
0
0
0
0
ForHonor avatar
Köszi a hírt!
Epic annyi játékkal ajándékozott már meg nálam 51 db, vagy 4 évig elvagyunk vele a gyerkőccel!
Csak így tovább.
0
0
0
0
💬 4
Mesterlovesz avatar
@ForHonor: Igazából én is így vagyok vele. Mire mindent kijátszok ami érdekel az ingyenes játékaim közül, addigra az akkori újakat is olcsón be tudom már szerezni. Sose vettem még 60 euróért játékot. Max féláron. Persze attól még az EPIC minőségileg meg funkcinaliitás terén egy fapados bugos vacak.
0
0
0
0
ForHonor avatar
@Mesterlovesz: Nekem az égvilágon semmi gondom nincsen vele, rányomok az ikonra megnyílik a launcher és megy a játék ennyi, nekem minden kézre áll, ugyanez a Battlenet.
Örülök neki, hogy letisztult (fapados) és nincs tele minden vacakkal mint a steam.
Persze kinek mi, nekem ez tetszik, nem találkoztam bugokkal még.
0
0
0
0
Edven avatar
@ForHonor: Nofene, még egy ember, azt hittem hogy én vagyok az egyetlen akit nem érdekelnek az értékelések, a kommentárok, a chat meg még egy nagy rakás funkció. Le akarom tölteni a játékot, játszani akarok vele nem pedig megjegyzéseket írkálni, achievement-et meg szinteket szerezni. Nyilván az sem érdekel ha mások ezeket keresik és használják, az ő dolguk. (Azt is tudom hogy nem kötelező használni ezeket a funkciókat, engem szimplán csak az zavar hogy tele van pakolva mindenféle menükkel meg írásokkal a felület, annyit pedig nem foglalkoztam vele hogy el lehet-e tűntetni ezeket, mert én játszani akarok.)
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Nekem már megvan májkroszoft sztórban, régen sokat toltam. Most megint érzem a késztetést rá, hogy játsszak vele. Tudja valaki, hogy játszanak-e még vele? Illetve az érdekelne főleg, hogy került-e az elmúlt egy-két éveben valami említésre méltó változás a cuccba? Opitmalizálás volt? Rettenetesen szarul futott anno a gépemen.
0
0
0
0
💬 4
Viktorinho avatar
@Memento Mori: Hát nekem meg 1080p epic beállításon 70+fps. Igaz még a partról nemnagyon mentem beljebb.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Viktorinho: 60 fps-em nem volt meg fixen. Sokszor bedroppolt 40 környékére is. Fő oka is ez volt, hogy abbahagytam a játékot. Mindez szinte folyamatos mikrolag mellett. Pedig bírtam a játékot, de egyszerűen képtelen voltam játszani vele. Nem mert 60 fps alatt megáll az élet, hanem egyszerűen sokszor játszhatatlanul darabos volt.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@Memento Mori: Próbáld meg,viszonylag egyforma gépünk van.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Viktorinho: Köszi az infót. Úgy lesz. Vasárnap már otthon leszek, sajnos akkor tudom csak kipróbálni.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!Mit kell tennem , hogy bezsebeljem?Most hiába nyomok a GET-re nem csinálja amit eddig.
0
0
0
0
💬 2
Mesterlovesz avatar
@Dpoci: gondolom le van halva a szerver, mint mindig. Várj és próbálkozz egyszer csak beadja...
0
0
0
0
no avatar
hogyan t
udok nyelvet állitani
0
0
0
0
💬 1
Neuralink_2022 avatar
@robitigris: Itt még nem tudom, én is ezen vagyok ha meglesz mindenképpen szólok.
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
Az alap és a 4 DLC összesen 212.5 Gb-ot foglal nálam.
0
0
0
0
💬 1
Cyrowar avatar
@Neuralink_2022: Köszönöm, hogy szóltál!
0
0
0
0
Kuci19 avatar
Beleolvasgatva a "Heti Epic ingyenes" kommentekbe az elmúlt időszakban, és mindig rádöbbenek, hogy valaki azért nem tölti vagy zsebeli be mert Epices.
(amúgy ha böngészőből beszebeled sztem semmi bajod nem lehet, ugyanis nem kötelező letölteni hozzá a launchert,max később ránézel ha majd érdekel)

Kezdeném azzal, hogy melyik cég nem kémkedik már az emberek után? 21. században az adatok többet érnek lassan mint a pénz, meg ha kémkedik is utánad lehet bekerülsz egy adatbázisba aztán lehet a kutyát se fogja érdekelni, hogy Józsi Azbesztpusztáról letöltötte a Borderlandset és a gépén van egy 4k felbontásos "2 Girls 1 Cup" videó. A Google például abból él, hogy az adataidat árulja cégeknek. Samsung tv ha nincs áramtalanítva hallgatózik utánad a szobában miről beszélsz, Facebooknak ha engedélyezed a mikrofonod és a kamerád, hogy használhatja alkalmazás működése közben,azt se tudod ki néz téged mikor éppen nyomsz egy barnát a WC-n és nyomod a Messengert. Huaweiről meg ne is beszéljünk, akinek ilyen telefonja van és szidja az Epicet az egy álszent ember.

Összegzésül, a mai informatika világában ez elkerülhetetlen nekem kifejezetten tetszik, hogy kezd valamiféle verseny indulni a piacon egy új üzleti modellel amit az Epic képvisel. Amúgy az epic is egy amerikai cég még akkor is ha a többségi tulajdonos egy kínai vállalat.

Sok mindent kihagytam hosszúra is sikerültem, itt már abbahagyom 😃
De azért örülök a heti ingyenesnek!
0
0
0
0
💬 18
Twist avatar
@Kuci19: Van aki a barna brióst a járda széléről is zsebre rakja, mert ingyen van. Sokszor, sokan leírták már, hogy mi a baj az epiccel, sajnálom, hogy pont a lényeg nem ment át a heti epic ingyenes kommentekből. Szíved joga bezsebelni azt a játékot, amit szeretnél, ahogy másoknak is szíve joga azt a kiadót utálniuk, amelyiket szeretnék. Nem hiszem, hogy bárki is írta volna, hogy ne töltsétek le, mert epices.
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@Twist: +1 már ráuntam hogy rágjam a szám hogy az epic igy-úgy had csináljanak amit akarnak, nemlátod hogy szarnak rá? akkor minek koptatod a billentyűzeted hagyj rájuk...
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@Kuci19: +1 Na vegre egy ertelmes ember ! 😉
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@Kuci19: Ne is foglalkozz ezekkel, azt nem értem, ha ennyire ellenszenves nekik az Epic a f...ért jönnek ide mocskolódni.
Spoiler!
Ezek az igazi útszéli briósok!
0
0
0
0
Twist avatar
@Neuralink_2022: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@Twist: 😆😆😆 Vicces kisfiúcska vagy te, ja nem!
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Azért kicsit már kezded túlzásba vinni a köpködést, még nem tűnt fel? Ne írj semmit ahol Epic van és kész, csak zsebeld be tőlük egy hang nélkül amit szeretnél😀
0
0
0
0
Twist avatar
@enslaved: Nem hiszem, hogy láthattál valahol is köpködni... De ha ennyire szúrja a szemed, akkor megteheted, hogy nem írsz semmit rá 😉
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Neked szúrja a szemed folyton amikor Epic cikk van, miért nem engeded el? Vagy kimész egy olyan koncertre is dobálózni amit nem szeretsz? Mert ez kb. olyan, kissé gyerekes már.
0
0
0
0
Twist avatar
@enslaved: Van egy kialakult véleményem. Sosem akartam meggyőzni róla senkit, ahogy itt sem, és máshol sem olvashattad tőlem, hogy szerintem senki se szerezze meg az epices játékokat. Ha valaki hülyeséget ír, vagy nem érti az utálatot, akkor legfeljebb leírom, ez szerintem se nem kötekedés, se nem köpködés.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Legyen😀 Én sem vagyok oda az Epicért, de gyerekeim egyik kedvence is ott található, én meg ugye nem tudtam megállni, hogy ne vegyem meg a Controlt meg a Metrot már az elején. Nekem a lényeg az volt, hogy játszhassam őket.
0
0
0
0
Cyrowar avatar
@Kuci19: +1 Így igaz ahogy mondod!
0
0
0
0
sean avatar
@Kuci19: Én azon akadok ki mikor írják hogy 'úgyse játszok vele soha, de azért bezsebeltem'. Ugyebár ingyen még a sz@r se büdös.

A mai 'okos' világban csak az után nem kémkednek aki után nem akarnak. Telón ha letakarod a szelfikamerát egyből elsötétül vagy elhomályosodik a kijelző és nem tudod használni. Vajon miért? A leragasztás egyáltalán nem működik, lassan a laptokoknál sem. Az 'okos' eszközök arra jók hogy a végletekig lebutítsák a társadalmat, mert a hülye nem kérdez, nem pofázik vissza, csak teszi amit mondanak neki.
0
0
0
0
Twist avatar
@sean: A szelfikamerával együtt letakarod a fényérzékelőt is.... ha automatára van állítva a fényerő, akkor azt hiszi besötétedett és visszaveszi, hogy ne süljön ki a szemed. Állítsd kézin fixre a fényerőt és azt takarsz a telefonon le, amit csak szeretnél.
0
0
0
0
sean avatar
@Twist: Xiaomin nem működik, a kínaiak tudni akarják milyen fejet vágok egy jó lucskos fosás közben 😃
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@sean: Ezen befostam 😃 szintén Xiaomi.
0
0
0
0
szilvassy93 avatar
@Kuci19: teljesen egyetértek veled!
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
Ne felejtsétek külön behúzni a 4 DLC-t is és adjatok neki vagy 200+ Gb helyet!
0
0
0
0
💬 5
BlackDog avatar
@Neuralink_2022: Köszi hogy szóltál 😀
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@BlackDog: És ne felejtsd el beállítani,hogy azokat is letöltse,ne csak az alap játékot ami 45,x gb. 22,3gb még a 4 dlc.
0
0
0
0
BlackDog avatar
@Viktorinho: Köszi 😉
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@BlackDog: Ja,és ahogy feljebb írták 212gb mire feltelepül,szóval legyen helyed. 😃
0
0
0
0
BlackDog avatar
@Viktorinho: Hellyel nem lesz gond az akad 😀 Köszi az infókat jó tudni ezeket. 😀
0
0
0
0
Twist avatar
Oh wow. Végre, ennyi várakozás és koplalás után egy epices ingyenes játék!
0
0
0
0
BlackDog avatar
Végre!!! 😀 Köszi 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
Múlt héten erős trollkodás volt részükről! 😂
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@gigazte: Profi marketing 😶
Spoiler!
oh wait..
0
0
0
0
Kuci19 avatar
@gigazte: én jobban örültem overcookednak mint ennek de azért hozzá adtam, ezt is
0
0
0
0
gigazte avatar
@Kuci19: Az oké hogy beaktiváltad, és jó pár másik ember is, de bő 1 éve volt már náluk ingyenesen az Overcooked!
0
0
0
0
Cyrowar avatar
Remek köszi az infót!
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
A pcsába, aszittem a steam-en...😢
0
0
0
0
💬 2
Neuralink_2022 avatar
@The_Teacher_Man: 😂😂😂
0
0
0
0
enslaved avatar
@The_Teacher_Man: [LINK]
Tessék, ha már degradál az Epic. Speciel én is itt vettem meg mindhármat, így inkább nekem lehetne most bosszankodni, de nem teszem. Az árak előbb-utóbb változnak, plusz lesz ami ingyenes lesz, kár ezzel foglalkozni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció