Ingyenesen beszerezhető a The Evil Within és az Eternal Threads

2023. October 19. | hír | 10 hozzászólás

Ingyen szerezhetitek be a The Evil Within és az Eternal Threads játékokat az Epic Games Store-ból október 26-áig.

Itt találjátok:
• The Evil Within
• Eternal Threads

The Evil Within
The Evil Within
The Evil Within
Megjelenés: 2014. October 14. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror
Fejlesztő: Tango Gameworks
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Fishman avatar
Nagyon szuper, köszönjük a hírt :)
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Jövő héten meg a 2. része is ingyenes lesz az Evil Within-nek. Tipikusan az a játék, ahol a 2. rész a nyomába se tud érni az elsőnek. Az első az tényleg full, míg a 2. az gyakorlatilag játszhatatlan, főleg az első után...
0
0
0
0
💬 7
enslaved avatar
@DoggyDog: Ízlések és pofonok, nekem mindkettő nagy favoritom, de a 2. valahogy jobban tetszett, talán kevésbé volt nehéz (bár amikor az a csaj ismét megjelent, azt hittem berosálok). Kevés lénnyel szívtam még annyit mint vele az elsőben.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@enslaved: Személy szerint a 2. parább volt a dudolós nőszemély miatt.. Mert igazából teljesen elkerülhetted ha akarod, ha meg nem és fölveszed az itemet onnantól kezdve akármikor megjelenhetett.. Meg nekem tetszett az kicsit jobban openworld világ.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mizushio: Ja igen, a 2. részben is volt egy aranyos kis leányka, de az sem überelte az elsőben azt a borzalmat. Emlékszem amikor VR Pisti játszotta a kettest, és újra megjelent a fekete hajú démon, letette a kontrollert egy darabig......Open world tekintetében azért szerencsére nem szálltak el, tulajdonképpen mindig csak egy út vezetett jó irányba, a többi zsákutca volt.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@DoggyDog: Fura, nálam pont fordítva van.
Az első részt nem tudtam végigvinni mert annyira untam, a második meg végig lekötött.
Valamiért az első része nagyon nem jött át.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@santakigyo: Így, hogy ketten is írjátok nektek meg az tetszett jobban, lehet ránézek újra jövő héten majd. Arra emlékszem, hogy nekem az elsőhöz képest nem tetszett és többször belekezdtem, de soha nem fejeztem be a játékot.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@DoggyDog: Nekem a története tetszett leginkább.
0
0
0
0
kismadar avatar
@DoggyDog: A 2. rész sokkal kiforrottabb lett szerintem is, és a hangulata is jobban feküdt, de ettől függetlenül bármikor elő tudnám venni az első részt is.
0
0
0
0
Thespartan avatar
A The Evil Within a maga elborúlt világával 10/10 nálam. Nem gondoltam volna, hogy elnyeri a tetszésemet. Epic-re is begyűjtöm. 😁
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció