Ingyenesen beszerezhető a Surviving Mars

2019. October 10. | hír | 59 hozzászólás

Ma 17:00-tól ingyen szerezhetitek be a Surviving Mars városépítő stratégiai játékot az Epic Games Store-ból október 17-éig.

Itt találjátok: Surviving Mars (Epic Store)

Két DLC-t is kaptok hozzá, lejjebb görgetve megtaláljátok:

• Surviving Mars: Mysteries Resupply Pack
• Surviving Mars: Space Race

Surviving Mars
Surviving Mars
Surviving Mars
Megjelenés: 2018. March 15. (PC)
Műfaj: Stratégia, Túlélő, Városépítő
Fejlesztő: Haemimont Games
Hozzászólások: 56
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ReeKid avatar
Nagyon jó játék és így hogy ingyen van +2 dlc-vel BEST
0
0
0
0
no avatar
Ez nagyon jó játék mert ingyen van! Muszaj volt letölteni. Habár minden játék ingyen van a kedvenc oldalamon. 😀
0
0
0
0
Hiroshi_Ayugai avatar
Azt vágjátok, hogy van lent a listában hozzá két DLC ami szintén ingyenes? 😉
0
0
0
0
💬 2
Edven avatar
@Hiroshi_Ayugai: Tuti nem vettem volna észre ha nem szólsz, köszi!
0
0
0
0
no avatar
@Hiroshi_Ayugai: Igazából ez olyan fontos információ hogy magába a Gépigényes hírbe is illet volna beletenni. (Még most sem késő!)
0
0
0
0
no avatar
Egyáltalán nem tetszik a játék, de ide véle amig ingyé van! Töltöm is ultra szuper gyorsan 1Mb/s!! Ingyen van hát csak valahogy elviselem a játékot.
0
0
0
0
Gugi John avatar
Hát én eddig gyöndben maradtam, igaz mindig lett volna mit írnom ezekre az epic-es utálatokra, de végül úgy döntöttem nem szólok semmit, de most már kicsit zavar.

Nem bánom ha utálod az epicet, magad dolga nincs közöm hozzá, de legalább ne indítsunk hadjáratot, vagy ne tegyük "menővé" ha mindig odaírjátok a cikk alá, hogy "fúj epic, szar". Jobb volna attól egy játék ha a steamen lenne meg, vagy vettem volna meg - és nem ingyen kapnám-? Kérdem én az minőségibb gyártmány lenne?

Szomorú, hogy az oldal teszi ki nekünk a cikkeket az ingyen játékokról, és a hozzászólások 80%-a fújolás, a megköszönés helyett.

Ha neked nem kell a játék, oké, ne szerezd meg, DE akkor kérlek, ne írd ki ikszedik alkalommal is, hogy epic blah-blah-blah.

Csak erre kérek mindenkit, nem akarok harcot indítani erről, hogy igaz-e amit mondtok vagy sem, csak annyira kérlek, ne ezt keljen folyton látni mindenkinek, amit.

(Persze ezzel a hozzászólással nyilván magamra haragítok sokakat, de vállalom a kockázatát.)
0
0
0
0
💬 13
Twist avatar
@Gugi John: Jogos. A Blizzard a napokban bebizonyította, hogy jár aki kinyitja a száját 😶
0
0
0
0
susguy avatar
@Gugi John: Annyi idő alatt amíg megírtad ezt a hozzászólást, el is olvashattad volna ezeket a kommenteket ahelyett hogy mindegyiket, ami nem "köszönöm!!", automatikusan úgy címkézel fel hogy "fúj epic, szar", és akkor lehet megértenéd hogy egy kicsit többről van szó annál, minthogy nem Steamen jelenik meg (nem mintha az akár egy fokkal is elfogadhatóbb lenne ettől).

Ha arra sem vagy hajlandó venni a fáradságot hogy odafigyelj a másik fél pontjaira, akkor mire föl vagy felháborodva olyan alapon, hogy zavar a jelenlétük?
0
0
0
0
Gugi John avatar
@susguy: Egyrészt elolvastam a kommenteket, másrészt pedig amint láthattad megkértem az embereket, hogy ne kelljen epic-es cikk alatt a fújolást olvasni. Semmi többröl nem szólt az írásom.

Nem akartam belefolyni a hátterébe a dolognak, ahogy Te tetted, nem az én dolgom, pusztán kérés volt.
0
0
0
0
susguy avatar
@Gugi John: Miért mást kérsz meg arról, hogy ne kelljen valamit elolvasnod? Ez a Te saját akaratodon múlik, nem befolyásol senki.
0
0
0
0
Gugi John avatar
@susguy: Wow. Oké, puszta tiszteletből írtam nagy betűvel, hogy te, de látom felesleges is volt, a kötözködés az könnyű. De csak jelzem, az egész írásom fentebb, pont nem rád vonatkozott, de tudod mit most már téged is az alá a kalap alá vettelek. Szép estét.
0
0
0
0
susguy avatar
@Gugi John: Őszintén nem gondoltam hogy egy betű kiemelése egy személyes sértés lenne számodra, mindenesetre nem annak szántam. Én személy szerint azt többre tartom tisztelet szempontjából ha valaki helyesen írja le a gondolatait, de annyira engem se zavar egy nyelvtani félreértés hogy ez alapján döntsek el egy vitát, vagy írjam le a másik félt.

Értem hogy az eredeti hozzászólást nem nekem céloztad (bár ez közel sem hangzott úgy), ettől függetlenül még áll az amit mondtam; olyan dolgot kérsz mástól, ami kizárólag te döntéseden múlik. Hacsak nem azt kéred hogy a "köszönöm" kommenteken kívül mást ne is írjunk, amit megint nem tudom milyen alapon kérhetnél.

A felesleges benyögések esetében egyetértek, de ez egy kétirányú utca. A pszichopatázás és egyéb jelzők aggatása a másik féltől egy fokkal sem hasznosabbak. Őket érdekes módon nem kéred hasonlóra, pedig nekik sem kell külön motiváció hogy beszólogassanak.

Köszönöm a kalapot, itt úgy is esik.
0
0
0
0
no avatar
@Gugi John: Az a baj ezzel hogy a legtöbb felhasználó elvakult ahogy te is.. nem látsz a dolgok mögé csak azt látod ingyen adnak valamit.. Pedig az ember józan ésszel bele gondol nincs ingyen semmi.. Egyébként nem kötelező elolvasnod egyik negatív kommentet sem .. Tessék " Az epic games egy fortniteos kisgyerekeknek való platform " , " Az epic games egy gyenge próbálkozás" Az epic games egy kalap **** " Gyakorolj hogy nem olvasod el a negatív Epic dolgokat hogy ne sérüljön a fortniteos lelked. 😀
0
0
0
0
Gugi John avatar
@Chris9: Bocsáss meg, mellélőttél. Életemben egy másodpercet sem játszottam fortniteal. Ez nem a "dolgok mögé" látásáról szól.

És ha még egy ilyen "te döntöd el mit olvasol el" szintű maszlaggal jön valaki megrágom a cipőmet. Egyrészt el szeretném olvasni, hogy az emberek egy cikkről mit gondolnak, de a hozzászólás teljes elolvasásakor derül csak ki, hogy mit is írt, nemde...? Meglehetősen kedvrontó ha csak a gyülölködést kell látni amiről egyesek azt hiszik, hogy ha minden ingyen játékos cikk alá benyögnek az "menő".

Abba nem menjünk bele, hogy egy szóval sem álltam ki az epic mellet, aki ezt látta bele a szavaimba, az vessen magára. Félreértés ne essék örülök mindig egy olyan holminak amiért nem kellett fizetnem, de egy darab epic játékkal nem játszottam még eddig, ki tudja mikor fogok én, vagy egy ismerősöm örülni neki, hogy igen ez a játék megvan a könytáramban.

Ismétlem magam az első hozzászólásom csak arról szólt: A trollok kussoljanak.

Tudtam, hogy "vitát" indítok a hozzászólásommal, de akkor is kiállok magam véleményéért, és azokért akik egyetértenek velem, azért mert ha a világban csak a negatív dolgot kell látnom, olvasnom, hallanom mindenhonnan, akkor nagyon, de nagyon rossz irányban haladunk.

És pusztán egy kicsi pozitivitást kértem az oldal olvasóitól, látom hiába.
0
0
0
0
no avatar
@Gugi John: Mint neked is mindenkinek lehet véleménye , iróniából írtam azt a fortniteos részt. Ha lentebb olvasol leírja Milton a valós részét amiért sokan nem kedvelik ezt a platformot.. Google első hír Hong Kong ról megtudod hogy miről is van szó.. De a politikáról ennyit mára.
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
@Gugi John: Egyetértek veled. Akárhányszor jön az Epictől egy játék, mindig jönnek a trollok az utálók és csak a szennyet olvasni (tisztelet a kivételeknek). Ki lett vesézve ez a téma amúgy egyszer írtam már és nem tetszett sokaknak. De amúgy nyugodtan írhatunk mivel szólásszabadság van. Epicben nincsen trójai vírus nem lop el tőlünk semmit. El lettek egyszer híresztelve ezek butaságok. És onnantól kezdve megy végig az interneten. Epic is ugyanolyan, mint a Steam vagy társai. Engem meg nem érdekel milyen harcok mennek meg mi van más országokban.
0
0
0
0
Twist avatar
@EowynTheHunter: Azért mert néhány embernek vannak elveik és nem fekszenek be szó nélkül minden kiadó alá, mert ingyen játékot osztogat, és neadj' isten ezt még le is írják még nem lesznek sem trollok, sem utálók. Megvan az oka, amiért néhányan messzire kerülik az ilyen cégeket. És persze annak is megvan az oka, hogy néhány embernek teljesen mindegy mi, csak ingyen legyen.
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
@Twist: Ez legyen a legnagyobb problémája az embereknek.... Attól, hogy ide jönnek a nagy "elveikkel" nem lesz jobb se rosszabb egyik cégnek sem. Bár az élet más, ennél sokkal fontosabb, témáiban lennének elveik az embereknek, mert akkor egy sokkal jobb világban élhetnénk!
0
0
0
0
no avatar
@Gugi John: Nem kötelező velük foglalkozni, miután elolvastad a cikket, utána rajtad múlik, hogy érdekelnek e a hsz.-ek alatta. Akit csak a játék érdekelt, hogy behúzza, őt pont nem fogja érdekelni mi megy a komment szekcióban, ilyenen fölösleges rágódni.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Megint valami ami már steamen megvan 😃
0
0
0
0
Twist avatar
Éljen a Nagy Kínai Kommunista Párt! Legyen bőséges az őszi aratás!
0
0
0
0
no avatar
Hányás store. köszönöm kihagyom. Nem lehetne ilyen híreknél feltüntetni hogy EPIC store??
0
0
0
0
susguy avatar
Csak egy kis vicces trivia, mert újabban mindenki Hitlernek számít aki nem szerzi be az Epictől az ingyen játékokat.

Ha véletlenül követnétek hogy mi történik most a külvilágban, teszem azt pont Hong Kongban, ahol éppen egy újabb népirtásás történik, akkor valószínűleg azt is tudjátok, hogy kik az elkövetők (spoiler: a kínai kormány). Egy borzasztó nagy véletlen következtében, egyre több kínai (főleg Tencent) tulajdonú multis cég kezdi cenzúrázni ennek bármi féle említését, de főleg a Hong Kongi nép támogatását. Többek közt a Blizzard is, úgy hogy a cégnek csak 5%-a Tencent kéz alatt.

Nos, az Epic Games-nek 40%-a van Tencent kéz alatt, aki nem mellesleg jelenleg pont a Valve ellen próbál hadakozni, miután a lábukat be merték tenni a kínai piacra.
Csak hogy magyarra is lefordítsam a lényeget, ezeket a nagyon jó ingyen játékokat pont attól a cégtől kapod, akik éppen Hong Kongban teszik azt amit tesznek.

Ha te örülsz egy ingyen játéknak, váljon egészségedre, senki nem várja el hogy mindez érdekeljen, de ha szerinted pszichopata az aki egy kicsit is többel foglalkozik az életben annál minthogy legyen mire csorgatni a nyálát miközben a monitorra tapasztja az arcát, akkor lehet érdemes lenne a tükörbe nézni. Én speciel nem szorulok rá hogy vénán keresztül adagoljam magamba a játékokat, kibírom hogy máshol veszek valamit.

Akinek nem inge... ¯\_(ツ)_/¯
0
0
0
0
💬 9
TheMenkuPocok avatar
@susguy: +1, jobb nem is tudtam volna leírni
0
0
0
0
Levminer avatar
@susguy: Nagyon jól összefoglaltad hogy miért nem töltöm le azt az epic games szarságot.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: +1 milton ezt jólmegaszontad 😀
0
0
0
0
Twist avatar
@susguy: Ezt tökéletesen összefoglaltad. +1
0
0
0
0
CuRi avatar
@susguy: Mondjuk ha innen közelítjük meg a dolgokat, akkor majdnem minden cég, minden termékét lehetne bojkottálni, azért mert közvetlen, vagy közvetett módon felelős emberek haláláért. Ez a fogyasztói társadalom, ez a kapitalizmus sajnos. Az Epic körül is azért kap ez a téma hangsúlyt, mert kinai szálon fut a téma, pedig lehetne vizsgálódni amerikai cégek után is, csak az valamiért nem divat. Én értem amit mondasz, igazad is van, de ha már nagyban gondolkozunk, akkor gondolkozzunk tényleg nagyban, és vegyük észre a másik oldalt is, nehogy véletlen abba a hibába essünk amit te is említettél😀
0
0
0
0
susguy avatar
@CuRi: Amerikát és a cégeit sokkal nagyobb divat szidni, csak a kínai kormány mindig is nagyobb figyelmet fordított arra hogy "feltakarítson maga után", ritkán szokott ekkora hűhót csapni, pedig lenne miből. Mellesleg ha utána olvasol, vagy ne adj isten csak az én hozzászolásomat elolvasod amire reagáltál, rájössz hogy most is amerikai cégekről van szó.

Egy céget sem védek ezzel, és korábban sem azt állítottam hogy soha egy más céget nem lehetne tanuszék elé állítani, én szimplán arra reagáltam hogy most már pszichopatának számít az ami nem ugrik az ingyenes játékokra. Mellesleg az első hozzászólásomat is pont ezzel kezdtem.
0
0
0
0
CuRi avatar
@susguy: Én speciel ezt nem így látom. Mindegyik kormány szeret maga után kitakarítani ha sumákol, nem csak a kínai. Ha pedig ne adj Isten te is elolvastad volna az én hozzászólásomat, vagy legalább csak odafigyelsz rá, én egy szóval nem állítottam, hogy te bárkit is védenél. Arra hívtam fel a figyelmet, hogy az éremnek mindig két oldala van, ugyanis a politikai korrektség (ami egyébként szerintem a világ legkártékonyabb jelensége manapság) közepette ezt hajlamosak elfelejteni az emberek.
0
0
0
0
susguy avatar
@CuRi: Azt írtam hogy ők több figyelmet fordítanak erre, nem azt hogy csak ők teszik ezt. Sokkal kevesebb figyelmet kapnak a külvilágtól, mint mondjuk Trump, aki az akárhányadik publikusan történő törvényszegését követte el. Teljesen más politikai felépítés és kultúra.

A második bekezdésben csak a saját gondolataimat fejtettem ki bővebben, hogy érthetőbb legyen, bár ez egyértelműen nem sikerült.
0
0
0
0
19ati93 avatar
végre egy értelmes játék, kár hogy epicen ez is 😃
0
0
0
0
Apor avatar
Csak úgy füstölni fognak a szerverek a letöltésektől.

Amúgy köszönöm a jelzést, hogy ingyenes.

😃
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 19
no avatar
Ahogy meglátom hogy ingyen beszerezhető , megnyitom és elolvasom a cikk részét ahol az áll hogy Epic Store ban.. na ekkor zárom be rögtön az oldalt.. 😃 Nevetséges platformra nem kellenek játékok. 😆
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Chris9: Én nem zárom be rögtön mert még megnézem a hozzászólásokat és terjesztem hogy fúj epic 😀
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Chris9 Elég maradi gondolkodásúak vagytok,csak mert sokan azt mondják rossz az Epic.😂 Inkább nem húzzátok be ,mert oda van írva ez a név,nagy fájdalom ez tudom ,de hát valahol nekik is el kell kezdeni.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Én meghagyom a Fortniteos kisgyerekeknek az Epic Storet 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Chris9: +1, undoritó az egész ahogy kitalálták és kicsesztek sok sok emberrel
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@19ati93: Ne is mond.Hány millió ember halála szárad a lelkükön...X D
Húú, vannak itt pszichopaták.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Kiki4444: nem halálról beszélünk..nem tudom mibajod 😆 mindegy kinek mi, ratyi banda ennyi 😃
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@19ati93: Pénz és kereslet beszél,valahogy be kellett indítani,megtehetik,övék az Unreal Engine 4 is,örüljünk ,hogy az Unrealos játékoknak nincs Exclusive zárlata.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Nekem sincs fent,belépek online beaktiválom és cső 😂. Még csak nagy regisztráció se kellett ,megjelöltem az email fiókom és már kész is.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997:
Nekem sincs fent,belépek online beaktiválom és cső 😂.


fck logic, komolyan 😊
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@LordSzalko:
fck logic, komolyan

Ugyan mért? Jelenleg sem lehetőségem ,sem erőforrásom nincs azokra a játékokra ,amiket onnan behúztam,beaktiválom és majd egyszer a jövőben használom őket.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Ez így továbbra is lol.

Ahogy pedig korábban írtad venni nem fogsz tőlük, nos adataiddal fizettél már nekik a regiért, köszönik szépen. Akiket pedig így be lehet húzni ingyen játékokkal hát eks.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@LordSzalko:
Ez így továbbra is lol.

Értem én ,hogy mért mondod ,mert valószínű nem tiszta cég.
Én sem akartam még csak regelni sem,csak úgy egyszer jött a ihlet ,eszembe jutott és regeltem.Egyébként meg ne legyünk azért álszentek,lopja az adatot ,mondod ezt úgy ,mintha PL: Facebook,Google,YT ,Twitch nem lopná. Ez is csak néhány olyan platform ,ami gyűjti az adatokat rólunk,de igazából minden IS gyűjti az adatokat rólunk,aki egyszer egy regisztárciót is csinál,akár email cím gyanánt ,az onnantól ismert személy,még ha űber biztosan ki is van írva ,hogy biztonságos ,"mi nem vagyunk Google és facebook" stb.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Nem lopja, te adod nekik. Legtöbben pedig el sem olvassák a feltételeket csak nyomják, hogy "elfogadom". Aztán mikor olyan történik akkor megy a csodálkozás/felháborodás.

A platformot inkább elvből nem használják azok akik ellenzik, nyomós okkal.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Úgy gondolom hogy nem támogatok egy olyan céget amelyik olyan dolgokat támogat ami emberi normával nem fér össze. Sajnálom hogy maradinak tartasz de én nem csak a játékot látom hanem a valóságot ami a cég háttere és ahogy felettem Milton fórumtárs is leírta.. Na az az igazság. Nem a platformmal van a baj hanem magával az egész sztorival én leköpöm a hasonló bandát.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Chris9: Ahogy látom nagyon belementünk a sötét dolgokba és az én általam említett "maradiság" is ezen lett megfogva,bár tény mai világ sok szempontból szörnyű és az is amit Milton mond igaz valószínű,őszintén nekem ilyen eszembe sem jutott ,talán egyszer hallottam róla ,híroldalakon ,amik szembe jönnek hírek nem futottam még bele,vagy elmentem felette.Sajnos a világ mint olyan sokkal nagyobb tőlünk,túlnőtt rajtunk azzal ami történt/történik mit tenni nem tudunk.Semmi ilyen jellegűre nem akartam utalni ,amikor írtam a fő kommentem,venni nem fogok és nem is vettem semmit ,max az ingyen játékot aktiválom be az pedig hogy ott mi történik úgy sem tudjuk megítélni,lehet a világban megannyi hasonló dolog működik ,csak nem tudjuk...
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: De tudunk nem támogatunk ilyen dolgokat azzal hogy növeljük a felhasználói létszámát 😀
Emberek vagyunk ez igaz.. Nem vagyunk politikusok legalábbis részemről nem. De igenis felelősek vagyunk a saját és a közösségünkben történt dolgokért nagyban. Néha gondolkodni kéne egy egy ilyen cikk megjelenése előtt. Nem tudom hogy mennyire támogatja az oldal szerkesztőit az Epic games vagy mennyire vannak tisztában ezzel de szerintem nem helyes egy ilyen célt szolgálni, és mint kiderült nem csak szerintem.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Chris9: Ezzel inkább a játékújságok és a hasonló emberek figyelmét kellene kiterjeszteni,akik ezt írják és szerkesztik.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
A számból vetted ki a szót 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció