Menu

Ingyenesen beszerezhető a Nioh: The Complete Edition és a Sheltered

2021. szeptember 09., hír

Most ingyen szerezhetitek be a Nioh: The Complete Edition és a Sheltered játékokat az Epic Games Store-ból szeptember 16-ig.

Itt találjátok:
• Nioh: The Complete Edition
• Sheltered

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 23
enslaved avatar
Az ilyen Dark Souls féle szörnyűségek még ingyen sem kellenek.
0
0
0
0
💬 9
zsiroslangos avatar
@enslaved: Én sem nagyon szeretem amikor szivatom magamat "szórakozás" alatt. Arra tökéletes a való élet. 😃 Inkább olyan embereknek való akik a játékokban is a kihívást keresik és örülnek ha továbbjutnak századik próbálkozás után kijátszva a játék már olykor egyenesen unfair rendszerét. Azért szörnyűségnek nem nevezném.
0
0
0
0
enslaved avatar
@zsiroslangos: Volt szerencsém a Dark Souls 3 - hoz, tetszett nagyon amikor a játékmenetét láttam videón, megvettem, de már a második bossnál kettétörtem a kontrollert. Egy játék legyen szórakoztató, nem idegtépő, unfair.
0
0
0
0
yagamiiii avatar
@enslaved: Ez a hozzáállás szörnyűséges. Mind a DS széria mind a Nioh zseniális játékok attól, hogy neked nem megy vagy nem szereted attól még nem rossz. Menj el mellettük és mindenki boldog.. 🙄🤔
0
0
0
0
enslaved avatar
@yagamiiii: Azt tettem. Ettől függetlenül továbbra is azt mondom, egy játék a szórakoztatásról szóljon, és ne a való életről, a kihívások ugyanis ott vannak, ott kell megmutatni mit tudunk. Amúgy meg ma már nem egy nagy dolog egy játékba fokozatokat tenni, akkor sokak kedvencévé is válhatott volna, nem kizárólag egy rétegé. Mondjuk arra kíváncsi lettem volna, hogy amennyiben lett volna benne easy meg normal, ki választotta volna az extreme fokozatot........................
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@enslaved: Doom, Diablo. Csak két cím arra, hogy ha van Easy, akkor valaki miért választja az Ultra nightmare és a Torment XVI szintet.
Ez a való életes duma nagyon megfogó... De mindenhol van aki megcsinálja, és aki feladja...
0
0
0
0
enslaved avatar
@AMDMonsteR: Diablo meg az efféle játékok sosem érdekeltek, a DOOM esetében meg egyedül a 2016 - os tetszett valamennyire, azt végig játszottam easyn, aztán töröltem is. Ennyit ért kb. Az utolsó három AC - t háromszor is végig vittem, a Division 2 - őt meg még mindig előveszem. Ez van. A lényeg hogy én játékot sosem adok fel, de nem is hardon állok nekik...........
0
0
0
0
King Gizzard avatar
@enslaved:
Azt tettem.
Azért hisztizel az oldalon erről évek óta, akárhányszor szó van valamelyik hasonló játékról. Már az egész oldal hallotta fejenként legalább ötször.

egy játék a szórakoztatásról szóljon
Ezzel mindenki egyet ért, senki nem vitatja. Valakinek ez szórakoztató. Neked nem. Menj és szórakozz mással. Az ilyen szenvedés azzal egyenlő mikor egy négy éves gyerek fölhergeli magát mert nem úgy működik egy játék ahogy ő akarja.
0
0
0
0
enslaved avatar
@King Gizzard: Igazad van, akinek egy kis kikapcsolódásnak az a jó, hogy akár 10 órán át is egyetlen boss-t próbál megölni úgy, hogy közben a haját tépi akkor rajta. Egyetlen egy dolgot ha beletettek volna már máshogy festhetett volna az összkép, mégpedig annyit, hogy a fő boss-ok előtt lettek volna bonfire - ök. Ebben az esetben is megmaradt volna a szokatlan nehézsége, de legalább akkor az ember csak azért is végig szenvedte volna az odáig vezető szinteket, nem pedig 10 ezer kilométerrel visszább kezdte volna újra ugyanazt százezredjére is.
2
0
0
0
King Gizzard avatar
@enslaved:
Igazad van, akinek egy kis kikapcsolódásnak az a jó, hogy akár 10 órán át is egyetlen boss-t próbál megölni úgy, hogy közben a haját tépi akkor rajta.
Vagy csak nem direkt úgy játsznak hogy közben utálják. Nem kötelező a hajtépés, sőt még a túlzótt időtartam sem. Több ismerősöm is játszotta a szériát, egyik se tépte a haját. Élvezték amit a harcok adtak és kész. Esetleg ott a Monster Hunter, a hatalmas sikerű széria ami direkt a hosszú boss fight-okra épült. 63+ millió eladott példány.

Egyetlen egy dolgot ha beletettek volna már máshogy festhetett volna az összkép, mégpedig annyit, hogy a fő boss-ok előtt lettek volna bonfire - ök.
Ebben (többek közt) korábban is egyetértettünk. Nekem is mindenképpen megvan a véleményen arról, hogy a játék és/vagy a játékosai marhára összekeverik a nehézséget az időhúzással és idegesítéssel bizonyos esetekben. A bonfire mindenképpen egy tökéletes példa erre, de nem az egyetlen.

Egyértelműen van erre igény, egyértelműen tetszik embereknek, beleértve ezeket is. Az akinek tetszik pedig nem úgy tekint rá ahogy te vagy én. Lehet hogy te téped a hajad és 10 órát elbaszol rá mire rájössz hogy nem éri meg. Más nem tépi a haját hanem ügyesen rájön mit hol hogyan kell, és mikor legyőzi az adott kihívást akkor örül neki.

Persze, lehetne sok mindenen változtatni, de mindenkinek más véleménye lenne arról hogy hol és mennyit, és amíg X embernek tetszene a változtatás, Y embernek pont az hiányozna. Semmi gond ha egy fejlesztőnek van integritása és azt fejleszti amit akar, azoknak akiknek akarja, nem azoknak akik hisztiznek hogy máshogy legyen. Lehetett volna egy katonai lövöldözős multiplayer is, biztos több eladása lett volna. Van kismillió játék a világon, ahelyett hogy minden játékot megpróbálsz közös nevezőre hozni hogy mindenkinek (de főleg neked) is tetszen, mindenki játszon azzal ami neki tetszik és kész.
0
0
0
0
Prime07 avatar
Valaki próbálta vele a magyarítást?🤔
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Prime07: Próbáltam, de kidob a játékból.
0
0
0
0
no avatar
@Prime07: Szeptember 11-én lett frissítve és ki is lett próbálva az Epices verzióval. Nekem ezzel már megy. Az 1.0-ás verzió kidobott, de ezzel már jó.
0
0
0
0
Rife59 avatar
Azta! Érdekel a Nioh világa, története, de nem "mertem" belevágni ezért meg sem vettem. Viszont most biztos, hogy belenézek. Kösz az infot.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Tegyétek már bele a címbe végre, hogy Epicen! 😠
7
0
0
0
💬 4
szhusi avatar
@X9K338DA: már tudhatnád, hogy csütörtökön ingyen játék az epic 🙄
1
0
0
0
gigazte avatar
@szhusi: Végülis az a pár betű a címben tényleg megterhelő lenne. 😂 De semmiképp sem, az userrel van a gond, aki nem tudja megjegyezni, hogy csütörtökön Epic Store játékot osztogatnak!
1
0
0
0
szhusi avatar
@gigazte: Nem lesz baja egy plusz kattintástól, nem kellene nagy ügyet csinálni belőle. Direkt nem fogják odaírni, mert akkor 10 helyett csak 5 fog rákattintani oldalra.
1
0
0
2
hekli96 avatar
@szhusi: Pontosan, clickbait (legalábbis ebből a szempontból), ha nem ez lenne a cikk írójának a célja hallgatna a fanyalgók kérésére és beleírniá, hogy (Epic). Sőt, hogy fair legyen a játék minden platformot bele lehetne írni (Uplay, Humble, Steam, Origin stb.) De mint írtad akkor jónéhányan rá se kattintanának. Elvégre a csütörtökönkénti free epic game hír által termelt forgalom és reklámbevétel tartja életben az egyébként élet és halál peremén táncoló oldalt 🙄

Egyáltalán nem elvárható, hogy tegyünk az oldalt amúgy rendszeresen látogatók kedvére MERT KELL AZ A PLUSZ 0,02 Ft amit a hír megniytásával termelnek. 🤑 Illetve 6byte-al nagyobb lenne a cím, teljességgel elfogadhatatlan. Ekkora áldozatot, hogyis lehetne meghozni 🤔
0
0
0
0
no avatar
Nekem még coming soon van. :/
0
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb