Ingyenesen beszerezhető a MudRunner

2020. November 26. | hír | 21 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be a MudRunner off-road szimulátort az Epic Games Store-ból december 3-ig.

Itt találjátok:

• MudRunner

MudRunner
MudRunner
MudRunner
Megjelenés: 2017. October 31. (PC)
Műfaj: Szimuláció
Fejlesztő: Saber Interactive
Hozzászólások: 21
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Man 30 avatar
Egyébként az Epicben hogy maradnak meg a játékoknak a mentései, ha újratelepítem a Windowst? Van valami olyan az Epic - ben ami le ellenőrzi, hogy hol vannak az Epices játékok?
0
0
0
0
Aorus_Gaming_HUN_ avatar
Köszi Epic. Az idei évben nem kevés játékot adott már nekünk azért. Le a kalappal.
0
0
0
0
💬 12
no avatar
@Aorus_Gaming_HUN_: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Superman79 avatar
@Makarooni: Miért lenne gyanús??? Megvették a játékot, majd megbeszelték a fejlesztőkkel, hogy mehet e free be.
0
0
0
0
Aorus_Gaming_HUN_ avatar
@Makarooni: A legkevésbé sem 😀
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Makarooni: Miért lenne gyanús? Ha egyszer tényleg lebeszélték a fejlesztőkkel akkor semmi gond. Másik meg az hogy ha nem kell neked adott cím akkor ne foglalkozz vele és kész. Ha meg mégis érdekel és bezsákolod, netán végig is játszod, de valamiért később elveszik, akkor is ingyen volt meg egy darabig.
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: Jah. Tök normális és hétköznapi dolog hogy egy store az összes elérhető játékát ingyen adja köztük a drágább címeket is... Igazad van 😃
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Makarooni: Egy szóval nem említettem hogy hétköznapi. Egyáltalán nem az, de mégis mit érdekel egy átlag embert ha ingyen hozzá juthat valamihez? Egyébként meg csak limitált ideig lehet hozzájutni mindhez szóval aki nem jár utána a dolgoknak és lemarad róla, de mégis kell neki az úgy is meg fogja venni pénzért adott játékot.(Utóbbi esttel már jártam én is így. Pontosabban időben voltam még, de először szerverhiba miatt majd másnap a net szolgáltatóm miatt nem tudtam bezsebelni egy játékot, amit azóta már megvettem pénzért.)
0
0
0
0
no avatar
@Makarooni:
Tök normális és hétköznapi dolog hogy egy store az összes elérhető játékát ingyen adja köztük a drágább címeket is


Akkor keresd meg nekem légy oly kedves az alábbi címeket az EGS-en ingyen, mert én balga akárhogy keresem, sehogy sem találom őket ingyen:
- AC Valhalla
- Godfall
- WD Legion
- Humankind Digital Delux edition
és egye fene: Cyberpunk 2077 - nem érdekel ugyan de ingyen van 😃
vagy sem.

Viccen kívül: picit nagyot mondtál, nem ártana átértékelni mielőtt tovább terjeszted.

Mióta elindultak, igen folyamatosan adnak heti 1-2 játékot ingyen még ha hullámzó is a színvonal, hibásan adják ki őket, nem az jön ami beharangoztak, de egyfelől ez sincs ingyen ahogy semmi se (adatokkal fizetünk érte, illetve meglehet hogy benne van ez az ár az exkluzív címeik árában és/vagy a Fortnite játékosok fizetik ki).
Réges régen az EA-nál is volt On the House amikor ingyen adtak játékokat de persze közel sem olyan szintűeket mint a GTA V, Civilization 6 vagy Subnautica.
0
0
0
0
no avatar
@Makarooni: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Akkor téged nem izgat milyen kémprogramot telepít a gépedre te viheted ingyé... ennyi erővel torrent oldalakról is tölthetnéd ugyanaz lenne a végeredmény
0
0
0
0
no avatar
@Makarooni: Ez már paranoia. Nem a mudrunner fog neked kémprogramot telepíteni elárulom. Ha erről van szó az már benne van windowsban, windows frissítésekben, nem egy olyan játékban ami csak rétegjáték. Mellesleg megveheted 60 euróért a játékot, ki garantálja neked, hogy abban sincs kémprogram?
Ez az epic részéről egyszerű marketing, ami nagyon jól működik és működni fog a jövőben is. Tudják hogyan kell a játékosokat magukhoz csalniuk. Sokszorosan visszahozza az ilyen 1-5 éves játékok árát.
0
0
0
0
no avatar
@kedveslehel21: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Ahogy írtad ott a chrome és lényegében az adatgyűjtésről szól az egész, amit nem titkolnak. Hogy később mire használhatják fel? Én nem hiszem egyének ellen, legfeljebb szélsőséges esetben, de inkább a társadalom javára és róvására. Kérdés honnan nézzük.
Pl detroit become human kérdőívnél már tudják hogy 10 ezer emberből X benne lenne robottal és ezekből meg Y élő nő helyett is robotot választana. Ezáltal tudják milyen igény lesz a robotra és milyen irányba haladjanak, hányakat kell még manipulálni, hogy minél többen vásároljanak és jöjjön a profit. A pénz meg hatalom.
0
0
0
0
no avatar
@kedveslehel21: Persze hogy nem a mudrunner hanem az epic store. Nem a mudrunner osztogatja ingyé az összes játékát 😆
0
0
0
0
no avatar
@Makarooni: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
(Bár ahogy az előbb írásodból kiindulva pár crackelt játék jelenléte a gépeden esélyesebb)


Hát ha én crackelnék akkor rohadtul nem érdekelne mennyi kémprogram van az epic stórban hanem esztelenül töltögetném le a játékait, de mivel oda figyelek a gépemre és arra hogy mit telepítek fel így minden játékom eredeti és megvett csak szimplán kerülöm a gyanús dolgokat mint az epik stór.

Illetve a hasonlatod érdekes mert a Google Chrome-t több milliárdan használják világszerte és multiplatform tehát androidon,ios-on,macen.. stb így persze hogy sok frissítést kap hisz rengeteg bug vagy hiba léphet fel a szoftverben a biztonsági résekről nem is beszélve
0
0
0
0
no avatar
plusz 3 free dlc is van amit érdemes behúzni...
0
0
0
0
💬 2
gaborw avatar
@Palanova: Köszi az infòt. Nem is vettem észre.
0
0
0
0
xCube avatar
Szuper. Így akkor meg lesz mindhárom.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció