Ingyenesen beszerezhető a Hitman és a Shadowrun Collection

2020. August 27. | hír | 35 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be a Hitman (2016) és a Shadowrun Collection játékokat az Epic Games Store-ból szeptember 3-ig.

Itt találjátok:

• Hitman (Epic Store)

• Shadowrun Collection (Epic Store)

Hitman (2016)
Hitman (2016)
Hitman (2016)
Megjelenés: 2016. March 11. (PC)
Műfaj: Akció, Lopakodó
Fejlesztő: IO Interactive
Hozzászólások: 35
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Üdv,mindenkinek.Leszedtem én is,de nem tud menteni.Már rögtön az indulásnál aztán pedig folyamatossan "the game saved failed"hiba üzenetet dobál,mikor mentene.Amúgy tetszene a játék,de mentés nélkűl.... Valakinek esetleg valami orvossága van a problémámra?
Előre is köszi 😉
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
Rá néztem hogy Hitman,na mondom ez király aztán rá néztem a nagyságra és a gépigényre és így 😳
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Köszi az infót, be is szereztem.
0
0
0
0
Twist avatar
Még mindig nem fejlődött ki bennem az a készség, hogy ne kattintsak itt az "Ingyenesen beszerezhető a ..." címekre. 😊
0
0
0
0
💬 7
TheMenkuPocok avatar
@Twist: Same here. Don't worry 😕
0
0
0
0
gigazte avatar
@Twist: Bezzeg a gog-os Serious Sam: The First Encounter -ről nem volt cikk, pedig jóval nagyobb értékkel bír a nosztalgia miatt is, mint a lefizetett fejlesztők ingyenes játékai... 😂 Ezzel a 2016-ossal is csak azt fitogtatják, hogy ezt az ip-et(lásd 1 évig csak náluk lesz kapható a Hitman 3) is 1 évre megszerezték!
0
0
0
0
DDarkness avatar
@gigazte: Én még továbbra sem szoktam semmit GOG-on beszerezni, a Serious Sam-et sem szereztem be, pedig a játék nagyon tetszik, csak a GOG-ot gyűlölöm.
0
0
0
0
Shadow9 avatar
@DDarkness: Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a paplan...
...de konkrétan mi a problémád velük?
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Shadow9: A GOG-al annyi volt a bajom, hogy konkrétan az ncore-ra felrakott GOG játékok ugyan azok voltak mint amit a GOG-ról töltesz le. Mivel GOG-ról is konkrét telepítőt kellett mindig leszedni, na ezt nagyon gyűlöltem. Aki ncore-ról szedett le GOG-os játékot, feltelepítette és elmondhatta, hogy "eredeti" játékom van. Hogy ez változott-e a GOG-on azt nem tudom (hogy még mindig telepítőt kell leszedni, és nem maga a Client tölti le a fájlokat mint Steam-nél stb), de annyira megutáltam annak idején, hogy azóta sem néztem rá.
0
0
0
0
gigazte avatar
@DDarkness: Pontosan leírtad azt, amiért mindenki szereti a Gog-ot, méghozzá a drm free játékok miatt! 😆
0
0
0
0
susguy avatar
@DDarkness:
Aki ncore-ról szedett le GOG-os játékot, feltelepítette és elmondhatta, hogy "eredeti" játékom van.
Senki nem szokta mondogatni, nem is tudná milyen alapra mondani, és nem is érdekelne senkit sem. A DRM-mel rendelkező játékok 99.9%-a ugyanúgy felkerül torrentre, amikre ugyanúgy lehetne mondani hogy "nekem eredeti". Senki nem fogja ellenőrizni.
Cserébe a GoG-on lévő játékoknál nem kell attól fosni, hogy a szerencsétlen DRM miatt bugos, rosszabbul fut, nem működik online, nem működik offline, stb.
0
0
0
0
odinx avatar
Nekem bőven elég volt az Absolution, aki viszont szereti annak jó kockulást.😀
0
0
0
0
💬 17
enslaved avatar
@odinx: Nekem is csak az Absolution jött be a Hitman szériából, ott lehetett csak Rambó módjára bármikor "lopakodni"😆
0
0
0
0
xheynor avatar
@enslaved: ezt már párszor olvastam tőled mostanában, hogy mindig arra hivatkozol, hogy csak az Absolution-ban lehetett Rambó módjára játszani, ahhoz képest az 1 és a 2. részben is úgy csináltam meg jó pár küldetést, hogy csesztem mindenre csak öldököltem. az idén játszottam ezeket végig 100%-os teljesítményre.. az Absolution-al is játszottam már előtte és szerintem olyan sok különbség nincs köztük.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@xheynor: Nincs bizony. Max annyi, hogy az Absolution már szinte nulla kihívással rendelkezik, nem igazi Hitman. Jó játék nem mondom de csak árnyéka a korábbi részeknek.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Nem érdekel a kihívás egy játékban, egy jót akarok vele szórakozni, számomra ez csak erről szól. Nem fogok kínlódni, ezerszer meghalni, stb. Ezért is tetszett a Horizon is, azon belül is a story mód.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Akkor ez nem a te játékod ennyi. Nincs ezzel semmi gond.Bár nagy kihívás egyik részében se volt. A Horizon nekem is tetszik, de felesleges ide hozni. Kettő teljesen eltérő játék.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Igen, eltérő, én csak arra céloztam, hogy meg lehet azt oldani minden játékban, hogy mindenki megtalálja magának a nehézségi fokozatot, mégsem képesek erre olykor.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: A Hitman nem nehéz korántsem. Lopakodós, taktikázós játék. Ez ilyen. Ezért se nagyon lehet hasonlítani semmihez. Nem sok hasonló játék van, talán a Death to Spy vagy ami hasonló volt hozzá, de ami még ma is élő cím az csak ez az egy van.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Splinter Cell Backlist. Az számomra etalon.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Igen,jó játék az is. Viszont az megint más kategória. Lopakodós, de inkább akció. A Hitman meg a lopakodásra, álcázásra alapoz. Kiismerni a terepet, információkból megtervezni a lopakodást, kit altatsz el és lopod el a ruhát amivel bejuthatsz észrevétlenül.
De ugyanúgy vegig lehet vinni rambozva is,csak látszik a játékon, hogy nem arra lett kitalálva.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Voltak pályák, ahol csak lopakodhattál benne, és azok sem voltak frusztrálóak. A lényeg, hogy egy nagyszerű játék volt. Az kétségtelen, hogy nem kellett olyan aprólékosan tervezgetni benne olyankor sem, de azért könnyen bele lehetett szaladni egy-egy reflektorfénybe.
0
0
0
0
odinx avatar
@enslaved: Hát nekem nagyon nem ment, főleg a hoteles rész, mire átértem volna a kapun elfogyott az ösztön csík vagy mi az. Ugyanez volt utcán is, bár lehet én csináltam rosszul vagy rossz gombot nyomtam. De egy rész elég is volt, nem való nekem ez a lopakodós cucc.😉
0
0
0
0
enslaved avatar
@odinx: Lopakodós játékok közül a Splinter Cell Backlist volt király, az tényleg jó szórakozás volt. Sosem voltak lehetetlen küldetések, meg túlagyalni sem kellett folyton.
0
0
0
0
odinx avatar
@enslaved: Azt még nem próbáltam, de jól néz ki. Kaphatna egy méltó folytatást már. Most karácsonyra tervezem az AC Odyssey-t vagy Evil Withint. Far Cry most egy ideig szünetel nálam, mert az 5-ös rész tele volt bugokkal, utolsó régió kínszenvedés volt. B terv Evil Within, bár az nem tudom mennyire menne.
0
0
0
0
enslaved avatar
@odinx: Az Evil Within mindkét része csúcs volt, az első igen nehézre sikeredett, kétszer azért végig vittem, a 2. részét viszont háromszor, az inkább az akciókra koncentrált jobban. Várós a 3. rész is. Far Cry szintén kedvenc a 3. résztől, mindet kivittem onnantól, a Primalt is, én várom a következő részt, bár az csak jövőre lesz. Az AC esetében gondolom a Valhallát akartad írni😀
0
0
0
0
odinx avatar
@enslaved: Nem, ingyenes hétvégén lv15-ig eljutottam Odyssey-ben, megnéztem hogy fut, mediumon egész jó volt. Ha normális áron lesz, akkor végigviszem, bár néha nagyon furák a küldetések, mondja, hogy keressek meg valamit, de nem ad semmi segítséget. Mindegy, azért majd egyszer kijátszom az Odyssey-t is. Valhalla meg egyenesen kötelező lesz, mivel kutyusom neve Thor. 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@odinx: Igen, előfordulnak benne olyan küldetések is, ahol csak utalásokat kapsz, de ha tudsz angolul, a beszélgetésekből összerakhatóak a dolgok. A Horizonban mondjuk a 3 power gemet nem találtam meg egyedül, így nem lett meg a szinte mindent kivédő ruházatom, de az annyira már nem is érdekelt.
0
0
0
0
odinx avatar
@enslaved: Mindegy, majd esetleg megakadok, akkor Youtube segítség.
0
0
0
0
NekkOofical avatar
Sziasztok csaak nekem *** a letöltése a hitman-nak?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok forum tarsak, ez a Hitman 2016-os Epic ingyenes verzio a teljes jatek vagy? Koszi szepen.
0
0
0
0
💬 3
foley951 avatar
@ELERY: Heló, ahogy nézem a Standard Edition, vagyis a teljes játék.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@foley951: Összes pályával.. elvileg
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció