Ingyenesen beszerezhető a For Honor és az Alan Wake

2019. August 02. | hír | 37 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be a For Honor és az Alan Wake játékokat az Epic Games Store-ból augusztus 9-éig.

Itt találjátok: For Honor és Alan Wake (Epic Store)

FOR HONOR
FOR HONOR
FOR HONOR
Megjelenés: 2017. February 14. (PC)
Műfaj: Akció
Fejlesztő: Blue Byte, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec, Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 37
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
griff55 avatar
Alan Wake-et ajánlom mindenkinek, hihetetlen hogy már 7-8 éves ez a játék...
0
0
0
0
xsebix avatar
Szerintem iszonyú jó game a For Honor, mondom ezt úgy, hogy megjelenés napján vettem meg és alig játszottam vele mert nagyon béna voltam benne, úgy szét kaptak mint a huzat én meg sokszor csak összevissza csapkodtam, de ha valaki ráérez és jól nyomja annak nagyon élvezetes lehet. A grafika rendben van és a harc rendszer is elég jó szerintem. Kár, hogy béna vagyok és türelmem sincs megtanulni mert eléggé fel tudott idegesíteni... 😃
0
0
0
0
PotykaPal avatar
Én bírom az Epic Games Store-t, egyetlen játékot vásároltam ott eddig, mégpedig a Metro Exodus-t, de már van 5 játékom, mert a Fortnite ingyenes volt mindig, a maradék 3-mat meg ők adták ingyen. 😃
0
0
0
0
Default avatar
Megvan a délutáni program. 😎
0
0
0
0
ben_aloha avatar
A for honor pontosan ennyit ér, gyenge eresztés.
0
0
0
0
💬 9
Memento Mori avatar
@ben_aloha: Szvsz elég hiánypótló a cucc. Nem sok játék kalauzolt vissza ebbe az érába ilyen minőségben. A játék fejlődése is példamutató, a kezdetekhez képest meg főleg. Rengeteg tartalom került a játékba megjelenés óta és folyamatosan csiszolgatják is a játékot. A játékosbázis is elég normális a legtöbb pve/pvp játékhoz képest. Az újonnan érkezők, meg az óvodás trollok általában hamar lemorzsolódnak, a nem épp a mai közízlésnek megfelelő "bonyolult" harcrendszer és irányítás végett. Ami egyébként nem az, tanulható, csak nem három megtanulandó mozdulattal kell operálni, amíg csak játszik vele az ember.
Megjelenés óta játszom vele. A gyenge eresztéstől rohadt távol áll a produktum!
Örülj neki, hogy ingyen van. Más sok pénzt adott érte és fele ennyi tartalom nem volt még akkoriba játékban. Jelenlegi formájában és a belenyomható idő tekintetében ma is simán megérne 15 ezrest.
Nagy epic ellenes vagyok de ez minden platformot tekintve is az utóbbi idők egyik messze legjobb ingyen játéka.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Memento Mori: "Szóval a For Honor lehetett volna jó, látszódik, hogy az alkotók rendelkeztek remek ötletekkel (persze sok hibát még javíthatnak is). De a végeredmény végül egy rengeteg problémával küzdő, az emberi tényező által is bőven lerontott félresikerült valami, ami ingyenesen még talán sikeres lehetne, de így, ebben a formában nem sok érv szól mellette. Méregdrága, átgondolatlan, kiegyensúlyozatlan, jelenleg nincs benne elég tartalom ahhoz, hogy hónapok múlva is lekösse az embert, amiért nagyon nagy kár, ennél sokkal többet érdemelt volna a téma."
Ezek már változtak megjelenés óta? Megmondom őszintén a tesztek nem győztek meg az elején, de adtam egy esélyt steamen, viszont hamar refundolva lett. Ami tény, hogy ennyiért most biztosan megérheti, vagy többet is?
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@enslaved: 800 órám van eddig a játékban, egy részről nem unom és még közel sem vagyok vérprofi játékos sem. Most már van miből válogatni, jöttek frakciók, kasztok, játékmódok. Mire minden karakterrel megtanulsz minden karakter ellen hatékonyan és magabiztosan harcolni, mindig hoznak is valami újat amivel megint lehet szöszölni. Nyilván még mindig van benne hiba, a kiadótól megszokott módon, de melyik játékban nincs. Érdemes most mondjuk akármelyik mérvadó játékkal összehasonlítani, mert pl a most populáris játékok a for honornál sokkal bugosabbak. BF5, Forza, Call of duty-k, falloutok, etc, mind kevesebb törődést mutat mint ez a játék. Ilyen téren sincs panasz a játékra.
Szerintem mára igen korrekt cucc lett belőle. Ha a megjelenéshez mérem az előrelépést kb az ék és egy kvantum számítógép távlatával lehetne jól szemléltetni a kettő közötti különbséget. Fényévekkel jobb élmény is mint a friss játék. Szépen lassan kipofoztak benne mindent a játékosok igényeire hallgatva. Elég grindolós a játék, kell bele időt fektetni mire igazán meg tudja mutatni az igazi arcát. Meg kell tanulni vele játszani, mert amíg nincs az ember legalább egy két karakterrel full magabiztosan összeszokva, addig kőkemény felpofozásokban lesz része és nagyon kevés sikerélményben. Ez 1v1 meccsekre különösen igaz.
Abszolút megér némi pénzmagot is a dolog. Ingyen tényleg értékes ajándék.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Memento Mori: Köszi. Akkor elkönyvelhetem hogy ez még mindig inkább Dark Souls mint AC😀
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@enslaved: Te meg próbálod az összes játékot a Dark Sould vagy AC kategóriába sorolni, de nem csak ez a két játék létezik 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@TheMenkuPocok: Nem tehetek róla, nálam az AC utolsó két része afféle etalon, a rémálom kategória meg a Dark Souls😀
Ettől függetlenül nagyon sok stílus van még amit szeretek, csak ha hasonlítanom kell ezt a kettőt veszem elő, a For Honort mégse vethetem össze mondjuk Mario - val😆 A nagy kedvenc azért most az AC után a The Plague Tale : Innocence, ami kissé csalódást okozott de azért nem vészes az meg az új Wolfenstein.
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
@enslaved: Megjelenés óta játszunk vele a párommal. Akkor is és most is leköt a játék, mindent amit lehetett megvettünk hozzá. Nagyon sok tartalom van benne és lesz is. Pontosan 1689 órám van benne a PVP módban csak 330. Kiegyensúlyozatlan nagyon nem értem amikor ezt mondják a játékra, minden hősnek megvan az erőssége. Mondjuk egy Peacekeeper mérgez gyors és nincs fix guard, vagy mondjuk egy Shinobi, de ők legyenek ugyanolyan erősek, mint mondjuk egy Raider vagy Hitokiri?! Nem lehet minden hőst egyforma erősségre csinálni. Mindegyik hős erős egyenként, aki tudja használni őket. Sokan feladják az elején, mert tényleg nem csak pár mozdulat sorról van szó a játékban, kitartónak kell lenni. Sokan már azért is mondják rá, hogy nem jó, mert egy BOT hangsúlyozom egy BOT -ot nem tudnak legyőzni. És utána egyből mennek a PVP-be és, azt mondják, hogy nem tudnak megmozdulni bla bla.. Ez nem az a játék, hogy mindenképpen és mindig nyerni fogsz. Persze, ha nagyon kitartó és ügyes vagy és meg tanultad a karakterek akkor talán. Pénzzel nem tudsz erősebb lenni ez nem az a játék...
0
0
0
0
enslaved avatar
@EowynTheHunter: Maradjunk annyiban azt hiszem hogy ahogy a Witcher sem, ez sem az én stílusom. Nekem single játék kell kizárólag, amivel esténként ki tudok kicsit kapcsolni, ha a COD vagy a Battlefield játékokban nem lett volna kampány mód soha meg nem vettem volna őket. Nekem annyi rpg elem pont elég mint ami az AC Odysseyben van, a harci lehetőségek terén is pont ugyanezt érzem.
Egyébként ha már a pénznél tartunk, én is csak single játékok esetében érzem fair dolognak, ott senkit nem károsítasz meg, senki játékát nem rontod el, online esetében más a helyzet, viszont nem tagadom, lehet több esélyt adnék egy online játéknak ha ez lehetséges volna, de jobb ez így. Azért betettem a könyvtárba, de hogy valaha is letöltöm az kérdéses, elvégre egyszer már kipróbáltam steamen kíváncsiságból.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Nekem a For Honor már megvan Uplay-en, az Alan Wake-ről mi a véleménye annak aki már játszott vele?
0
0
0
0
💬 6
Kiki4444 avatar
@Rocky12: Király játék,húzd be.😀😀😀
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Kiki4444: Videók alapján nekem kicsit olyannak tűnik mint a Quantum Break (tudom az egy újabb játék) csak ebben mégis más a hangulat és nem annyira sci-fi jellegű (gondolom).
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@Rocky12: Játékmenetre,harcrendszerre is más mint a QB.Én túl sok hasonlóságot nem találok a 2 játékba(végigjátszottam mindkettőt).😀
0
0
0
0
no avatar
@Rocky12: Még 360-on nyomtam kb. 10 évvel ezelőtt, nem rossz játék volt, kicsit fosatós.
0
0
0
0
Korryenz avatar
@Rocky12: ha elkezdessz vele játszani...nem akarod majd abba hagyni! de fontos hogy oda figyelj a sztorira! kedvenc Psziho/horror játékom! 😀
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Korryenz: Mindenki válaszát köszönöm!
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
A For Honort csak ajánlani tudom. Több, mint 1500 órám van benne, 300+ rep szinttel. Megvettem hozzá minden kiegészítőt, minden pénzt megért 😀
0
0
0
0
HARD avatar
Ha elinditon a letöltés viszont augusztus 9-ig nem tudom letölteni akkor is elérhető marad? úgy értem befejezi a letöltést ha hátra lenne még pár giga ?
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@HARD: Amint bezsebelted a játékot, onnantól fogva örökre megmarad a könyvtáradban, bármikor letöltheted majd.
0
0
0
0
Twist avatar
@Sy3Day: Egy normális webshopnál... az epicnél sosem tudni 😂
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Twist: Ez nagyon vicces és teljesen igaz 😂
0
0
0
0
no avatar
@Twist: Ja bocsi, "örökre"! 😆
0
0
0
0
AttiS avatar
For Honor-t csak ajánlani tudom! Aki eddig gondolkodott rajta itt az esély 😀 600 órát toltam bele eddig nincs egy unalmas pillanata 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Gratulálok epic rá akarnám tenni a For Honort és nem írja mennyit foglal előre, erre elindítom és közli, hogy nincs hely, ja és amint bejött az epic, addigra a steam lefagyott.
0
0
0
0
💬 1
Twist avatar
@Liptik: Te most komolyan vártál bármi komoly dolgot is az epic kliensétől? Ne legyél már ilyen naiv 😃
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Az Alan Wake-t bátran ajánlom. Jó kis játék. Kár , hogy nem steam-re adják.
ui: Azóta már támogatja a cloud saving-et ez a csodás epic store?
0
0
0
0
💬 3
TheMenkuPocok avatar
@Arthur Morgan: Még nem igazán, csak pár játéknál működik.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@TheMenkuPocok: de legalább már van valami fejlődés
0
0
0
0
enslaved avatar
@Arthur Morgan: Az Alan Wake kapható a steamen is mondhatni bagóért, holott az a játék jóval többet is megér a mai napig.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció