Ingyenesen beszerezhető a Borderlands: The Handsome Collection

2020. May 28. | hír | 45 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be a Borderlands: The Handsome Collection csomagot az Epic Games Store-ból június 4-éig.

Itt találjátok: Borderlands: The Handsome Collection (Epic Store)

Borderlands 2
Borderlands 2
Borderlands 2
Megjelenés: 2012. September 18. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Hozzászólások: 45
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ciici avatar
Beszereztem!
De az a gond,hogy nem lehet elindítani.
Folyton azt írja,hogy ,,0xc00007b hiányzík''
Probáltam újra telepíteni a windowst,de akkor se mökődik.
Kérem valaki segítsen!
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
Beszerezve! Ajjh istenem de régóta akartam már tolni a Borderlands 2-vel... Már bő 3 éve meg is van a gép, ami 2014-ig elboldogul mindennel, de nem szerettem volna lekalózkodni, mert már elengedtem azt a módit réges rég.
Már csak egy jó videókártya kéne nekem egy jobb táppal és mehetnének az újabb részek is.
0
0
0
0
gigazte avatar
Mondom megnézem, hogy miben különbözik másik verzióktól, és ahogy nézem nem elég, hogy régebbi verziószám(?) van, mint steamen, de a legújabb dlc se elérhető még ezen a szaron... 😂 A SuperRandomizert akartam kipróbálni, de az se működik vele, szóval nesze semmi fogd meg jól! 😆 Még szerencse, hogy tudtam mire vállalkozok, így nem ért meglepetésként...
0
0
0
0
no avatar
Lehetséges az, hogy ezen a laptopon lementem az epic könyvtárába, és majd ha lesz olyan gépem ami elviszi (igen fos a gépem, Celeron N2830 4 giga ram), akkor majd ott le tudom tölteni? Megtettem ezt már az előző 3 akciós játékkal, de nem tudom. Ez nem lopás? Help me pls! 😕😕
0
0
0
0
💬 3
Arthur Morgan avatar
@Diaslime001: ha egyszer hozzáadod fiókodhoz, örökre megmarad.
0
0
0
0
Hiroshi_Ayugai avatar
@Diaslime001: A saját accountodra be van regisztrálva a játék, innestől kezdve olyan, mintha a polcodra feltetted volna a DVD lemezt. Ha elköltözöl, akkor sem hagyod a házban, hanem viszed magaddal. A következő gépeden feltelepíted ugyan úgy az epic launchert, bejelentkezel és letöltöd a játékot, amit most beregisztráltál, illetve az elmúlt hetekben, ezek már a tieid. Nem lopás
0
0
0
0
no avatar
@Hiroshi_Ayugai: Köszönöm!
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Úgy idekommentelném, hogy nem érdekel semmi, ami egs, de már unalmas lenne.
0
0
0
0
💬 20
bitpork avatar
@Tuhajohn: Én is ezen gondolkodom...
0
0
0
0
Moaa avatar
@Tuhajohn: szabad tudni mire fel ez a nagy epic gyűlölet? 😀
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@Moaa: Szabad. Nem fogom támogatni azt a szemét bandát, amelyik 1 éves exkluzivitásokkal akarja megszerezni a vásárlókat. Ennyi az egész. Az ingyen játékait meg megtarthatja. Másodlagosan nyugtalanító a kínai kémkedés is (nem tudom, hogy igaz-e, meg annyira amúgy se izgat, hiszen mindenki kémked, de itt mégis Kínáról van szó).
0
0
0
0
xCube avatar
@Tuhajohn: Én türelmes ember vagyok, illetve ha játszani akarok valamivel, akkor nem érdekel a platform.

De a legfőbb indokom az, hogy az adatok, amiket el tudnak lopni tőlem, azokat nyugodtan vihetik. Ha valaki manapság azon aggódik, hogy a Tencent az EPIC Store -on keresztül adatokat szerez tőle, az nem látja át az információs világot. Ha nem kapcsolod ki magad a digitális világból, akkor húzhatsz akármilyen óvszert, az adataid oda kerülnek, ahol a legtöbbet fizetik érte. Rosszabb esetben meg a darknetre. Ha választani lehet, akkor inkább a Tencent, bár amit tőlem elérnek, annak oly mindegy... .

De itt szetinem sok a magas pozíciójú gazdag ember, akiknek félve kell őrizni az adatait.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@xCube: Épp azt írtam, hogy az nem különösebben izgat.
0
0
0
0
no avatar
@Tuhajohn: Az 1 éves exkluzivitás miért érv? A konzolok ugyanezt csinálják, azt mégsem gyűlölik emiatt.
0
0
0
0
gigazte avatar
@szabobarna: Csak amíg az Epic pénzt ad ezért az exkluzivitásért, addig a konzoloknál ezt a saját fejlesztőik által ütik nyélbe... Érdekes a multiplatform címeknél nincs ilyen, vajon miért? Míg az Epicnél a multiplatform címeket is képesek felvásárolni, hogy egy darabig ne legyen steamen... 😂
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Ezt ugye te se hiszed el?
A sony ugyanazt csinálja,mint az Epic,azt a céget valamiért mégis felszopkodják.Ott van példának a Cod Modern Warfare az 1 éves ps exkluzív móddal,vagy akár ott volt a Batman Arkham Knight és még lehetne sorolni.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Adamsfamily: Most nagy cucc az pár dlc, és mód... 😂 Az Epic esetében játékokról van szó, és nem is keveset vásároltak fel az elmúlt időben, hogy a storejukban legyen hosszú ideig exkluzív... Egyébként a Sonyt van mire felszopkodni, de gondolom egyik exkluzív játékukkal se játszottál, vagy a platformjuk közelében sem jártál! 😂 Még a multiért is szívesen áldozok havi 1500Ft-ot, mert annyira el*** pc-n bármelyik online játékot tolni a sok köcsög cheater, hacker, modder miatt! PS-en, és Xboxon meg belövöd a játékot hátradőlsz, aztán játszol online, egyáltalán nem okoz olyan agygörcsöt, mint amiket pc-n tudnak okozni!
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Nem mindegyik exkluzívjukkal játszottam.Infamous ss,HZD,God of war,Shadow of the colossus remake,Spiderman,Detroit.Eddig ezek voltak meg.Holnap megyek a Days gone-t átvenni.Szóval valamennyire azért képben vagyok a Sony játékaival.Mindenesetre a cod egy elég patkány húzás volt,főleg így hogy belerakták a crossplayt.
0
0
0
0
yericho500 avatar
@gigazte: jól beszélsz .
adom a vakert 😀
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@szabobarna: Egy dolog, ha saját fejlesztésű játékról van szó saját gépre vagy lefizetettről (Sony is csinálja és az is gusztustalan). És az is egy dolog, ha egy adott platformon belül van 500 üzlet és nem döntheted el, hogy melyikből veszed meg (kinek adok a pénzed egy részét).
Ha az epic annyira dicsekedik azzal, hogy ők kisebb %-ot kérnek akkor versenyezzen pl.: azzal, hogy ott olcsóbb a játék vagy adjanak ki saját játékokat (fortnite szintű retek nem ér), de ne exkluzivitásokkal próbáljanak vevőket szerezni. Ez az amiért nemet mondok annak az üzletnek.
Remélem elfogadható indok. Nem divat hater vagyok, csak próbálok szavazni én is a pénzemmel.
0
0
0
0
foley951 avatar
@Tuhajohn: Mondjuk nem mintha védeni akarom az EG-t, de ahogy a kolléga mondja, ezen az alapon a konzolos téma is hasonló cipőben jár, a Steam meg egy pénzéhes disznaj, mert 30 %-ot levakar. Ezzel a gondolkodással akkor kb. minden platform szemét csak a GOG Galaxy nem, mert ott elvileg nem jár ekkora "jutalék" az eladott termékek árából. További érv, hogy ingyen játéknak meg ki nem örül. Mellesleg nem csak 1 év exkluzivitással szerzi meg a fogyasztókat, hanem az imént írt ingyen játékokkal, elég kemény akciókkal ahogy elnézem.
Lassan kezdem azt hinni, hogy az EG-el szembeni savköpködés nem más, mint egy verbális divatirányzat a XXI. századból. 😃
Amiért mérgesnek lehet lenni a kínaiakra az Covid-19. 😆 😆 😆
0
0
0
0
no avatar
@foley951: Ez már covid-19 előtt is volt.
0
0
0
0
susguy avatar
@foley951:
a Steam meg egy pénzéhes disznaj, mert 30 %-ot levakar

Hagyjuk már ezt a baromságot, a legtöbb, hasonlóan nagyobb helyen a 30% az alap: gog, xbox, playstation, nintendo, google play store, apple store, és a nagyobb "fizikális" retailek mint a gamestop, amazon stb. Érdekes módon egyedül a Steamre szokott habzani Tim Swine szája, míg a listában szereplők közül többnek is folyamatosan benyal. Valamiért ott nem gond a 30%, se neki se másnak.

Nem azért lett akkora a Steam amekkora mert láncfűrésszel fenyegette a kiadók családját, vagy mert Gaben csak pénzzel tud táplálkozni. Azért lett ekkora mert jó és működik több mint tíz éve. Tim Swine mondott egy kisebb számot a 30-nál amit évekig nem fog tudni bizonyítani hogy egyáltalán fog-e hosszú távon működni vagy sem (feltéve a hogy Tencent nem tömi tovább a zsebét), majd elindított egy storet ami a mai napig nem üti meg egy alap webshop szintjét, és hirtelen mindenki elélvezett majd szidni kezdte a Steamet. Érdekes módon senkit nem zavart a 30% amíg ő nem mondta, hogy a 12 kevesebb mint 30. Ahogy az sem zavar senkit hogy a Steam mindig is engedte az üzletükben elérhető játékokat hogy máshol árulják, akár Steam kulccsal együtt, amiből 0%-ot vakarnak le.
0
0
0
0
foley951 avatar
@susguy: Tuti van benne igazság ami írsz. Bár nem emlékszem arra, hogy a steam korai időszakában lett-e volna említésre méltó konkurenciája. Gyakorlatilag minden pcs game steamre lett kiadva, ha jobban megnézen a dobozokat. Nyílván az eg-nek más módszerekhez kell nyúlnia, azonban én nem leszek mérges amiatt, hogy ingyen osztogatnak jó játékokat, vagy hogy valaki féláron szerez be terméket, mert máshol jóval drágább. Nagyobb ennek a gyűlölete, mint az illegális torrentezésnek, pedig ott még kevesebb bevételt látnak a fejlesztők.
0
0
0
0
susguy avatar
@foley951:
azonban én nem leszek mérges amiatt, hogy ingyen osztogatnak jó játékokat, vagy hogy valaki féláron szerez be terméket, mert máshol jóval drágább.
Ezzel most nem is vitatkoztam, bár ez sem közel ennyire fekete-fehér. Mindenképpen jól hangzik, de az üzleti dolgok ennél jóval bonyolultabbak. Ingyen játékok és bolhafing részesedés mellett nem garantált hogy fenn tud maradni egy üzlet, pláne nem ilyen szinten.

Torrentről annyit hogy a mai napig nem tudják bizonyítani hogy bármilyen szinten ártana a bevételeknek, sőt az a kevés tanulmány ami készült azt tanusítja hogy akár még segíthet is, ezen kívül rengeteget segített bizonyos eladási technológiák fejlődésében (pl spotify és netflix). Emellett közel sem annyira egyértelmű hogy mikor illegális és mikor nem, ha tetszik nekünk ha nem. Ha valamit valóban utálni illene az a grey market, ami nem hogy tényleg árthat a bevételeknek, de még plusz költséget is jelenthet a fejlesztőnek/kiadónak.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Tuhajohn: Amit leírtál az színtiszta arany!
0
0
0
0
enslaved avatar
@Tuhajohn: Ahogyan az is😀
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
gigazte avatar
Csak nyugodtan, azért csináltam. 😃
0
0
0
0
woodbear avatar
@gigazte: legalább is a magyarra fordítást 😀 ezt már láttam máshol régebben
0
0
0
0
gigazte avatar
@woodbear: Teljesen más szöveggel láttam ezt a képet, de akkor lehet, hogy volt már ilyen kontextusban is! 😆 A szöveget egyébként máshonnan másoltam, csak amit én láttam, ott nem ez a majmos kép volt az alap. Szóval ennek a két dolognak köszönhető.
0
0
0
0
BlackDog avatar
@gigazte: 😃 😃 😃
0
0
0
0
MoonW avatar
Az epic store főoldalon rossz a link, használjátok a hírben találhatót, javítottam a működőre.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@LordSzalko: 😆 Én már a tavalyi Steam summer sale-n megvettem.
0
0
0
0
no avatar
@TRACERHD: Same, egyik kedvenc szériám 😶
0
0
0
0
xCube avatar
@TRACERHD: Dettó. Bár azóta sem játszottam vele... .
0
0
0
0
kellpenzgepre avatar
@TRACERHD: Én asszem valami 7€-ért vettem, és csak 10-20 fps-sel fut, de zseni a játék :'D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció