Ingyenes online Unreal Engine kurzust indít az Epic Games

Szerző: xoki | 2020. April 14. | hír | 2 hozzászólás

A koronavírus gyors terjedésének megállítása céljából jelenleg az a legjobb, ha otthon maradunk, és ez egyben azt is jelenti, hogy az emberek nagy részének jelentősen megugrott a szabadideje. Amennyiben valami hasznossal szeretnétek eltölteni ezt az időszakot, akkor az Epic Gamesnek köszönhetően most megtanulhatjátok az Unreal Engine használatának alapjait, illetve korábban a Unity prémium tutorialjai is ingyenessé váltak.

Az Unreal Fast Track minden egyetemista számára teljesen ingyen, világszerte elérhető, attól függetlenül, hogy korábban használtátok-e a motort vagy sem. A kurzus öt hétből áll (április 9 - május 14), amely egy bevezetővel kezdődik, és egy külső nézetes platformer létrehozásával mutatja be az alapokat. Ezt követően a Blueprints, Unreal Motion Graphics, AI, valamint a projektünk összeállítása következik.

A kurzus csapatok számára készült, és Discordon érhetitek el. Itt tudtok regisztrálni, ha ti is szeretnétek részt venni.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Scorn Face avatar
Ez mind szép és jó, de az Unreal Tournamentet be kéne fejezni nem? Vagy ha nem képesek rá akkor azt a félkész torzszülöttet töröljék a fenébe és írják le kereken, hogy ennyi volt, csókol anyád csomag nincs.
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Ez igazán kedves tőlük, nem szeretem a unreált mióta boltot nyitott de ezt el kell ismerni hatalmas segitség és legalább az AAA kategória bohóckodásnak fog tűnni a sok remek indie cim melett.😆😆
u.i. még jobban meglehet különböztetni az igazi triplaA-s cimet a fos tömeggyártott klón játékok között.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció