Ingyen Battlefield 4 jár azoknak, akik Amazon Prime-fiókot regisztrálnak

Szerző: Pafry | 2021. June 02. | hír | 59 hozzászólás

Hamarosan hivatalosan is bemutatják a Battlefield sorozat következő tagját, addig viszont az EA összefogott az Amazonnal, hogy utóbbi Prime Gaming funkcióján keresztül ingyen adja nekünk a sorozat egyik korábbi tagját, a Battlefield 4-et. Az ajánlat a közelgő Amazon Prime Day miatt vált elérhetővé, és egészen június 21-éig érvényes.

A játék beszerzéséhez két regisztrációra van szükségünk. Az egyik az EA hivatalos launcherén, az Originen kell hogy történjen, a másik pedig az Amazon Prime Gaming oldalán, ahol lehetőségünk van 30 napon keresztül ingyenesen használni a fiók funkcióit. Ezek után természetesen bármikor le is mondhatjuk az előfizetést, ellenkező esetben az egy hónap lejárta után automatikusan levonják a havidíjat a kártyánkról, így érdemes lehet erre odafigyelni. A két fiókot összekapcsolva és követve az utasításokat, a végén meg is kapjuk az ingyenes Battlefield 4-ünket, amelyet az Originen tárolhatunk el magunknak örökre.

A Battlefield 4 a széria egyik legjobb darabjaként van számon tartva, a játék 2013 októberében jelent meg. Az ajánlat csak az alapjátékot tartalmazza, DLC-ket sajnos nem kapunk hozzá.

Battlefield 4
Battlefield 4
Battlefield 4
Megjelenés: 2013. October 29. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 59
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
laddilove143 avatar
Hello friends

Can someone help me to bring this game for free because I live in India and I don't have any account us-based and in my relative no one lives in foreign like us so I read hand to you so anyone who have spare keys of this game or can help me to bring this game for free. Anyone have spare key for this game please just
Send me ki on my email address

laddi.love.1717.dude@gmail.com

Thanks for advance please help me I want this games because I like this game so much.
0
0
0
0
PatkosXX avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@PatkosXX: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Rozsafa0976 avatar
!Kis figyelmeztetés!

Gondoltam szólok, hátha vannak még páran akik be tervezik húzni. Az amazon prime 30 napos trial időszaka alatt jött ez a kis lehetőség. Eddig figyelmen kívül hagytam, de tegnap gondoltam énis behúzom. (Még sosem léptem be prime gaming-be) Mikor rákattintottam az active prime gombra (vagy valami hasonló), a töltőképernyő után egy hibaüzenet fogadott, miszerint nincs telefonszám társítva az amazon accountomhoz. Enélkül igaz regisztrálni sem tudtam volna, de oké oké gyorsan újra megadtam a telefonszámom, bekapcsoltam a két lépcsős azonosítást, majd újratöltöttem a hibaüzenet oldalát (hiába nyitottam meg új ablakban újra az egészet továbbra is ez az üzenet fogadott). Természetesen nem működött, így kicsit ingerültebben megpróbáltam megadni egy másik telefonszámomat, ki be kapcsolgatni a kétlépcsős azonosítást, de semmi. Azonban mikor ránéztem a telefonomra döbbenten tapasztaltam, hogy folyamatosan 1,5 eurót vont le az oldal a számlámról minden próba után. Utána olvastam a problémának és találtam pár hasonló esetet. Engem személy szerint kb 10-11 eurótól szabadított meg az oldal. A primeot rögtön utána lemondtam, és töröltem a felhasználóm. Konklúzió: szánalmas, hogy egy ekkora cég, mint az amazon, képtelen kezdeni valamit ezekkel a hibákkal. Értem én, hogy valamiből meg kell élni, de mivel a prime csak trial időszakban volt meg nekem, egyeltalán nem kívántam pénzt költeni a prime-ra. “Ingyen” kínálni valamit, aztán a valós szolgáltatás értékének a többszörösét minden figyelmeztetés nélkül lehúzni valakiről elég nagy gerinctelenség. Személy szerint nem ajánlom a prime gaming-et, inkább fizessétek ki azt az 1000 forintos kulcsot g2a-n a játékhoz, ha annyira ki szeretnétek próbálni. Mielőtt valaki betámadna, hogy mennyire hülye vagyok, és tuti én szúrtam el valamit, csak annyit mondanék NEM. Ami nem működik 100%-ban jól, az nem megbízható, és nem szabadna léteznie mint szolgáltatás (és ez általánosságban igaz mindenre, nem csak az amazon prime-ra).
0
0
0
0
💬 13
Jammokus avatar
@Rozsafa0976: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
gigazte avatar
@Jammokus: Szólj hozzá...😂
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@gigazte: Mit írt ez a szerencsétlen? 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
@PatkosXX: "Az eneba jobb", de a szokásos módon törölte is, mert hosszú távon nem bírja vállalni a kommentjét. 😂
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@gigazte: Nekem is reagált erre a kérdésre, aztán törölte is, ahogy sejtettem. 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
@PatkosXX: Akkor jól vettem észre, hogy sok törölt komment van utána. 😂
0
0
0
0
Jammokus avatar
@gigazte: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
gigazte avatar
@Jammokus: Köszönjük Misi MÓKUS.
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@gigazte: Ennek mi értelme amúgy, minek reagál ha törli?
Sajnos lemaradtam az újabb hülyeségéről is. 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
@PatkosXX: Mi vagyunk a patkányok, és miattunk lép le mindenki az oldalról az volt a lényege a szövegének, szóval azért törli a kommentjeit. 😜
0
0
0
0
jocb avatar
@Rozsafa0976: Ugyan így jártam én is, csak nem ennyiszer próbáltam.
Most pedig egyszerüen nem jövök rá hogyan tudom törölni az AMAZON fiókom.
Tudsz segíteni benne?
0
0
0
0
Rozsafa0976 avatar
@jocb: https://hu.hydroponicsbc.com/4659-how-to-delete-an-account-on-amazon.html

Én ez alapján csináltam. Elég macerás, de a lelkem így sokkal nyugodtabb. Habár talán az is bőven elég, ha lemondasz mindent és messziről elkerülöd az egészet.
0
0
0
0
jocb avatar
@Rozsafa0976: Köszi szépen, kerülöm is. Olcsó húsnak híg a leve.
Én erről az ENEBA ról sem tudtam,de ott tényleg olcsó minden.
0
0
0
0
Delej avatar
@Rozsafa0976: Ez hasznos infó volt!

Ezért igyekszem én ahol lehet csak virtuális egyszer használatos bankkártyával fizetni, pusztán már csak a tény is zavar a fizikainál mikor fizetek onlyne hogy csak a bizalom maradt nem él vissza senki (kém vírus, harmadik fél...) Márpedig a bizalom nem az erőségem.
Revolutnak az alap ingyenes csomagjában van lehetőség erre és tökéletesen kiegészíti a másikat.

Amúgy G2A kemény 348 Ft most a BF4 alap Origin.
0
0
0
0
Rozsafa0976 avatar
@Delej: Én sajnos sokszor bedőlök a nagy cégek neveinek és minden gondolkodás nélkül megadom nekik az adataimat, mondván „rajtam kívül több százezrek tették már meg ugyan ezt”. Ez a gondolkodás viszont nem mindig kifizetődő, ezért is tartottam fontosnak a figyelmeztetést.
0
0
0
0
no avatar
és a Batman - The Telltale Series is ingyenes most ugyanott.
0
0
0
0
Dency avatar
[LINK] 1 euróért tudsz venni, + még kezelési költség 1.5 eu és megvan a játék.
0.7€-ért volt fent egy ajánlat összesen fizettem 1.09€-t.
0
0
0
0
💬 3
Jammokus avatar
@Dency: Ez igaz viszont most így full ingyen betudod szerezni.
0
0
0
0
Dency avatar
@Jammokus: igen csak aki már ellőtte az 1 hetes ingyenes prime-ot esetleg más játékra, mert ugye volt több ilyen is. Az még innen betudja szerezni olcsón.
0
0
0
0
Jammokus avatar
@Dency: Igazad van. Viszont nekem szerencsére még van trial szóval a fizetést megúszom.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Az Amazon von le előleget akkor, amikor regisztrálom az amazon prime-ot? (7 napos trial esetében)
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Aspect15: Nem von le semmit egy hétig, csak utána vonja le az első hónapot.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Egyébként most Steamen a Premium Edition csak 10 EUR, aki komolyan gondolja a játékot inkább azt vegye meg mert a community nagy része a DLC pályákon van, amit az Amazonon tudtok beszedni egy sima standard verzió ami már 2014-ben is karcsúnak számított azoknak akik komolyba tolták napi szinten a gammát, nem fogtok szervert találni azokon a mapokon amin vannak is emberek. Persze kipróbálni jó 😂
0
0
0
0
💬 1
Jammokus avatar
@MrPAYER: Már beszereztem originre de azért köszi. Illetve originen a játék eredeti platformján is fentvannak a dlc-k.
0
0
0
0
Larten avatar
A torrentezőknek is ingyenes, jó reggelt.
0
0
0
0
💬 10
Arthur Morgan avatar
@Larten: Igen amennyiben a kampánnyal akarnak csak játszani.
0
0
0
0
Jammokus avatar
@Larten: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Larten avatar
@Jammokus: Miért? Technikailag az is ingyen van, tehát igazam van.
0
0
0
0
susguy avatar
@Jammokus: Mondanám hogy egyetértek, de grey market mellett nem igazán érzem jogosnak a beszólást. Annál még a torrent is jobb.
0
0
0
0
Jammokus avatar
@susguy: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
susguy avatar
@Jammokus: 2021-et írunk, vírust csak akkor kapsz be torrenttel ha külön rendelsz is mellé, és manuálisan elszórod a gépeden.

Egyébként nem ezzel van a gond, hanem amilyen módon szerzik a kulcsokat a grey marketes "üzletek". A játék lehet eredeti, az már más kérdés hogy milyen megkérdőjelezhető forrásból kapod hozzá a kulcsot. Ezzel szemben a torrent ingyenes, ugyanúgy nem kapsz be vírust, nem fogják visszavonni a kulcsot, és a fejlesztőkkel/kiadókkal sem szúrsz ki.

Egyébként én is minden játékomat megveszem, de mindegyiket rendes resellertől.
0
0
0
0
Jammokus avatar
@susguy: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
susguy avatar
@Jammokus: Grey marketen is vannak csalók. Nem véletlenül ez a neve, ennek a lehetőségére épül ez a fajta piac.

Ugyanígy mondhatja más is, hogy ő még nem kapott be vírust torrentből. Ha az elmélet az, hogy megtörténhet, amivel torrenteknél utólag egyet is értek (még ha a mértékében nem is), akkor ez visszafele is igaz. Lehet veled nem történt meg (még), de mással igen, és botrányt is szokott generálni a piac.

Persze az utóbbiakra játékosként lehet tojni, mivel egy része a fejlesztő/kiadó inkább a cégeket érinti, de én ezt is beleszámítom. Nem véletlenül mondják ők is, hogy inkább a torrent mint a grey market (nem a vírusok miatt).
0
0
0
0
no avatar
@Jammokus: Esetenként eredeti játéknál is képes riasztani xy antivírus, biztos mert vírusos... legutóbb pl. BIOMUTANT-nél volt ez jelenség, hiába volt eredeti tiszta forrásból származó a játék, egy-két vírusirtó megfogta az .exe-t mert számukra ismeretlen volt, manuálisan kellett engedélyezni.

De látom értesz hozzá, mesélj a meglepiről. Annyit azért segítek, hogy a crack-et csak a fájlmódosítás miatt azonosítja ha azonosítja, mert nem egyezik a már elfogadott másával, nem azért mert feltétlenül vírus.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@LordSzalko: Igen a BIOMUTANT-nél nálam pont ez történt. Szépen megfogta az .exe-t és kifagyasztotta a gépet a vírusirtó. És nem a vírusirtó szar, még mielőtt egy okoska megírná a tutit...

Az utolsó bekezdéseddel is egyet kell értenem.
A rizikó faktor akkor nő meg igazán, ha nyílt torrentről tölt az ember. Na ott valóban lehetnek gondok.
0
0
0
0
Jammokus avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
@Jammokus: Látom laikusként tényleg nagyon el akarod magyarázni 😆
0
0
0
0
Jammokus avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
@Jammokus: Ha ezzel foglalkoznál 11 éve akkor a turpisság, meglepi kifejezéseket elvből kerülnéd és szakszavakkal élnél, nem pedig olyanokkal amikkel csak körbe táncolod az adott témát, szóval ezt itt speciel senki sem fogja neked elhinni 😆
Egyébként meg a film/zene példával megint magad ellen beszélsz mivel a vírus bárhová beépíthető különösebb nehézség nélkül.

Zavar hogy nincs igazad és ezért inkább kitalálsz valamit, hogy komolyabbnak tűnj. Mellesleg pont ilyen embernek ne lenne bankkártyája, átlátszóbb már nem is lehetnél 😂
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Lol, van akinek a mai világban nincs kártyája??? Ez most nagyon meglepett... vannak cégek, melóhelyek amik nem is utalnak fizetést sem máshová, rendelés, csomag utánvét automatából... De egy számla befizetése is... ennyire szeretnék az emberek postára meg mindenhova menni ahelyett, hogy beírnának egy számsort, és fizetnének akárhonnan akármit?
Vagy csak én vagyok ilyen modern és felelőtlen, hogy nem féltem a pénzem elektronikusan, meg bízok a bankrendszerben 😂

Úgy vélem, hogy manapság alap lenne, hogy egy előfizetéshez bankkártya kell... hogy vesztek játékokat, programokat, nemhogy nemsokára de manapság is, hogy a legtöbb digitálisan vásárolható meg?
0
0
0
0
💬 11
Jammokus avatar
@AMDMonsteR: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Jammokus: És azt miről töltöd fel? Gyűjtőszámlázol, meg banki befizetés?

Meg miért kell ennyire... nem tudom, félni (?) Egy bankkártyától?
0
0
0
0
five-0 avatar
@AMDMonsteR: Külön kapsz egy kódot, amiket beaktiválhatsz az oldalakon. Ezt akár egy konzolvilágtól is megtudod venni, vagy bárhonnan. 😂 Külföldön sok helyen a benzinkutakon is lehet Paysafecardot venni. Amúgy nem értem a problémát, van aki a mai napig készpénzben kapja a fizetését, azok miért csináltassanak bankkártyát? 😆
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@five-0: A szolgáltatások több mint fele kicsik vagy nehezebb, több lépést igényel... egyszerű és minden egy helyen, biztonságban típusú megoldás egy bankkártya.
Belföldön, külföldön, neten, mindenhol.
0
0
0
0
five-0 avatar
@AMDMonsteR: Annak aki olyan helyen dolgozik, és olyan helyen lakik. Vállalkozóknak alap követelmény, de egy vidéki raktáros, boltos, vagy erdészeti munkás az alap jövedelmét biztos nem fogja neked a bankba pakolni, és még mindig ők vannak ebben a környezetben fölényben. 😆
0
0
0
0
Jammokus avatar
@AMDMonsteR: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Jammokus: Mondjuk ezek azok a helyek ahol soha nem vennék semmit...
0
0
0
0
szhusi avatar
@AMDMonsteR: legalább egy Revolut alap kellene legyen a mai világban 😆
0
0
0
0
susguy avatar
@AMDMonsteR: Nekem csak az nem tetszik, hogy ez is a tipikus "páran elfelejtik hogy előfizetést írtak alá" akció, egyébként semmi szükség nincs rá egy ingyenes játék aktiválásához. Persze marha egyszerű a megoldás, csak egyből lemondja az ember és csá, én is ezt csinálom ilyen helyzetekben, de mindig vannak akik beleesnek ebbe a hibába, és őket használják ki ezzel.

A bankkártya hiányát én sem feltétlenül értem, de fiatal korban szerintem még bőven előfordulhat hogy szimplán nincs olyan helyzetben, ahol szüksége lenne rá. Pár online vásárlást pedig meg lehet oldani gift cardokkal.

Technológiai alapon nyílván a bankkártyák felé kéne haladni, de nem igazán vagyunk az az ország ahol minden téren tartani tudjuk az iramot az ilyen fejlődésekben 😆
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@susguy: Fiatalként, de itt 20 plusszos emberek vannak.
Az előfizetések meg mindig ilyenek... ez nem csapda. Nem ingyen játék van, hanem ha előfizetsz, kapsz ajándékot.
Értelmezési probléma is van... a prime egy fizetős szolgáltatás. Akkor mit várták az emberek?

A mai világban meg a seggtörléshez is kártya kell lassan... csak azért nem értem, mert a legtöbben félnek általában. Meg rablásnak tartják úgy, hogy amúgy semmit nem tudnak arról, hogy hogyan működik még amúgy miért jó dolog.
0
0
0
0
susguy avatar
@AMDMonsteR:
Nem ingyen játék van, hanem ha előfizetsz, kapsz ajándékot.
Értelmezési probléma is van... a prime egy fizetős szolgáltatás.

A cikket is idézve:
lehetőségünk van 30 napon keresztül ingyenesen használni a fiók funkcióit
Itt direkt a free trial-ről volt szó.
(az más kérdés hogy nálunk amúgy csak 7 napos free trial-re van lehetőség)

Nem hiszem hogy a többség fél, ez csak a tipikus "vokális kisebbség". Aki nem fél, az nem fogja emlegetni, nem fog feltűnni. Egyébként ezzel eddig is egyet értettem nagy részt. Szerintem elég logikus hogy pont az fog félni valamitől, aki nem érti, idegen számára. Vannak helyek/emberek, ahol/akiknek nem minden napos az ilyen szolgáltatások használata, főleg nálunk.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Ugyan nem rám igaz teljesen, de ma magyarországon a legtöbb esetben egyáltalán nem olcsó a banki szolgáltatás. És ha nem vagy jártas, nagyon sok pénzt gombolnak le rólad a semmiért is.
Én személy szerint az alap dolgokat a magán számlámról fizetem, meg ha néha veszek valami játék kulcsot, amúgy bármit rendelek vagy utánvétezem, vagy személyesen fizetem ki. És az ügyfeleim nagy része is megszokta hogy a műhelybe készpénzzel készüljön, így abból csak annyit teszek a számlára amennyi szükséges.
Amerikában nagyobb divatja van és a banki szolgáltatások is más szinten működnek. A hitelkártyákat is úgy dobálják utánad.
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Valahogy éreztem, hogy meg fog jelenni a bankkártyás téma, pedig már annyira alap dolog. Már lassan a legutolsó eldugott faluban is kártyával fizet az átlag mert ott sem kézhez kapják a havit, nyuggerek még elvétve ha éppen azt az opciót választja mert feelinges várni a postást 😆
0
0
0
0
no avatar
Szèp ès jó, csak sajnos a multi rèsze kivan halva....csak porosodik már vagy 1-2 ève.
0
0
0
0
💬 3
RaggaBone avatar
@gabesz88: 1hónapja vagy 2 még élt a vga-m. Mindennek mondtam volna csak kihaltnak nem....2hónap alatt eltűntek róla? Csak kérdezem mert most tényleg nem vágom.
0
0
0
0
no avatar
@RaggaBone: Èn kicsivel több mint 1 ève tettem fel utoljára, akkor nagyon gatya volt...szerver alig volt, azon is lèzengtek az emberek, nem olyan már mint anno.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@gabesz88: BF3-ban is mai napig vannak szerverek amik tele vannak.
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
ilyenkor bánom, hogy lejárt a kártyám
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Ez mind szép és jó, csak azt felejtettétek ki a cikkből, hogy "Hé paraszt legyen bankkártyád különben nincs játék"!
0
0
0
0
💬 3
Mast3rGamer1982 avatar
@Gyrger72: örüljünk, hogy nem oltási igazolványt kérnek 😂
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Gyrger72: Régen a Twitch Primehoz jó volt ez a kamu bankkártya kreátor dolog, el nem hiszem hogy ide nem jó. Aki annyira akarja ingyen a játékot, az úgyis megoldja. 😆
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Oda is adtam haveromnak mert nekem már megvan.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció