Immortals Fenyx Rising: játékmenetet és megjelenési dátumot is kaptunk

Szerző: xoki | 2020. September 11. | hír | 15 hozzászólás

Véget ért a második Ubisoft Forward, ahol alapos betekintést kaptunk az Immortals Fenyx Rising (korábbi nevén Gods & Monsters) világába, illetve több játékelemről is lerántották a leplet.

Sajnos a Ubisoft eseménye előtt már kiszivárgott az új név és a játék megjelenési dátuma is, amely december 3-a lesz. A bemutatón két új trailert és játékmenet videót is mutattak, amelyekből már kivehető, hogy pontosan milyen stílust is képvisel a játék. Az Assassin's Creed Odyssey csapata ismét a görög mitológiára építette fel a játék világát, amelynek egy kicsit The Legend of Zelda: Breath of the Wild beütése is van.

Az Immortals Fenyx Rising december 3-án érkezik jelenlegi és következő generációs konzolokra, Stadiára, Nintendo Switchre és PC-re (Epic Games Store, Uplay).

Immortals Fenyx Rising
Immortals Fenyx Rising
Immortals Fenyx Rising
Megjelenés: 2020. December 03. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Quebec
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
susguy avatar
Először azt hittem csak túlozva viccelnek a népek azzal hogy hasonlít a Zeldára, de csak 10 másodpercet néztem meg a második videó közepéből és már éreztem az olcsó kínai másolat szagot, még ha tudom is hogy nem az. Fingom sincs miben hasonlít az AC:Odyssey azonkívül hogy görög (amit ugye mint tudjuk az ubisoft talált fel) mivel annyira nem ismerem a részleteit, de a BotW minden porcikájában üvölt róla (és ahogy nézem tovább a videót, egyre jobban).
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Jótól lopni nem bűn tartja a mondás bárki is mondta, jól néz ez ki, én adok neki egy esélyt, a Zeldáról úgyis lemaradtam mivel nincs Switchem 😶 😆
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
kissé metin 2 feelinget ad át nem is tudom miért
0
0
0
0
enslaved avatar
Ez nagyon várós, a Zeldák minden idők legjobb játékai, és ez eléggé hajaz rá, plusz van benne némi AC feeling is.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Hát eléggé egy gagyi utánzatnak tűnik...
nagyon olyan,mint az Assassins Creed,csak RPG meg mászásmentes,nagyon a hack n slash stílusra van kihegyezve.Nem néz ki top játéknak,akár egy igényesebb indie studio is össze tud dobi egy ilyet.
0
0
0
0
no avatar
Cartoon Odyssey for kids...
0
0
0
0
💬 2
Bukta avatar
@Palanova: Vagy Zelda nem nintendo játékosoknak.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Tetszik a hangulata a játéknak, kíváncsian várjuk 😀
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Steamre megjelenik? 😀
0
0
0
0
💬 4
Rife59 avatar
@Warlordcommander: Nem, ahogy a Valhalla sem. Most a Ubisoft ment át EA-ba és módszeresen kihagyja a Steamet, a viszonteladói közül. 😜
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Rife59: Akkor virágbolti verzió lesz belőle 😜
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Nem értettem soha ezt a Steam mániát, ha Steames lenne akkor is kéne hozzá a Uplay... Akkor nem egyszerűbb egyből Uplayen meg venni?
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Pathfinder: Nem használok uplayt, valahova fel van telepítve de ha elindítom steamről az egyetlen ubisoft játékomat (far cry primal) akkor indul oké, de észre se veszem😃
0
0
0
0
Santi avatar
Nekem ez elég tetszetősnek tűnik, kíváncsi leszek rá. 😃 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció