Íme a BlizzCon 2021 első napjának minden bejelentése

Szerző: Pafry | 2021. February 20. | hír | 14 hozzászólás

Magyar idő szerint péntek este 23:00-tól tartották meg online formában a 2021-es BlizzCont, a Blizzard Entertainment éves játékbemutatóját, melyen a fejlesztő-kiadó prezentálta az éppen aktuális felhozatalát és előkészületben lévő címeit. Lássuk, melyek voltak a legfontosabb pillanatok!

Blizzard Arcade Collection

Korábban már kiszivárgott a régebbi játékokat felvonultató gyűjtemény, azonban most a hivatalos bejelentés is megérkezett. A Collection három játékot tartalmaz, a Blackthorne, a The Lost Vikings első része, valamint a Rock 'n Roll Racing képében. A megjelenésére pedig nem is kell várni, ugyanis mostantól már meg is vásárolható PC-re a Battle.neten keresztül, valamint elérhető PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is.

World of Warcraft: Shadowlands tartalombővülés - Chains of Domination

Megérkezett a WoW 9.1-es hivatalos patche, amely a Chains of Domination névre hallgat, és egy látványos trailer keretében láthatjuk a történet további alakulását.

Új szintre lép a WoW Classic, érkezik a Burning Crusade Classic verziója

A Word of Warcraft Classic szekciója nagy sikernek örvendett a megjelenésekor, sokan emiatt tértek vissza a címhez, már csak a nosztalgia miatt is. Így nem olyan meglepő, hogy érkezik az idén 15 éves kiegészítő, a Burning Crusade klasszikus verziója is, viszont azt még nem fedték fel, pontosan mikor.

Újabb Hearthstone kiegészítő, valamint itt is érkezik a játék Classic változata

Az új kiegészítő a Forged in the Barrens nevet viseli, és az alapjául szolgáló World of Warcraft egyik leghangulatosabb helyén, a Barrensen lesz a hangsúly. 135 új kártyalap érkezik majd a játékba, valamint egy új kártyamechanika, a „Frenzy”. Ez egy egyszer aktiválódó képessége lesz bizonyos kártyáknak, amely akkor jön elő, amikor egy, a pályán lévő lény túlél egy támadást. A patch összes újítása itt olvasható. A Classic verzió azon játékosoknak kíván alternatívát nyújtani, akik a játék korai változatát kedvelték, a Curse of Naxxramas kiegészítő előtti állapotokba repít minket vissza. Egyelőre nem tudni, mikor érkezik ez a változat.

Új Diablo IV gameplay, valamint egy új játékbeli kaszt, a Rogue került leleplezésre

Látványos bemutató videóval érkezett meg a Diablo IV, melyben egy új kasztot, a Rogue-ot mutatják be részletesebben. A gameplay mindenképpen látványosnak mondható, és az előzetes animált része is klasszikus Blizzard hangulatot áraszt. Sajnos megjelenési dátumot ezúttal sem kaptunk, a várakozások ellenére sem.

Diablo Immortal: továbbra is készül

Szó esett a Blizzard Diablo univerzumában játszódó mobiljátékáról is, azonban ezt nem ragozták túl annyira. Túlesett az alfatesztelésen, és továbbra is készülget, megjelenési dátumot itt sem kaptunk.

Diablo II: Resurrected - Hivatalosan is érkezik a klasszikus rész felújított változata

Megtörtént a bejelentés, amelyre már korábban is számítani lehetett ugyan a különböző szivárgásoknak köszönhetően, azonban most a Blizzard megerősítette, hogy még 2021 folyamán megjelenik a Diablo II remasterelt változata, mely a Resurrected alcímet kapta. A játék kinézete teljesen megújul, szinte rá sem lehet majd ismerni, persze jó értelemben. PC-re, valamint konzolokra is megjelenik, és teljes cross-platform támogatást fog élvezni. Fontos megemlíteni, hogy a játék a Lords of Destruction kiegészítőt is magában foglalja. Itt pedig elő lehet regisztrálni az alfa verzió tesztelésére.

A BlizzCon folytatódik február 20-án, ahol előreláthatóan a cég másik nagy címe, az Overwatch második része kerül majd előtérbe.

Diablo II: Resurrected
Diablo II: Resurrected
Diablo II: Resurrected
Megjelenés: 2021. September 23. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Vicarious Visions
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Twist avatar
Tehát lényegében mindent kiadnak újra. Micsoda fejlesztő munka 😆
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Twist: Remaster, remake korszakban még ezt is el tudja b*szni egy blizz, szal ez nem egyértelmű nulla munka = nagy lóvé esete, de tény, hogy 15 évre megvan a "tartalom".
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Palanova: Lol...

Újra megcsinálták a Diablo 2-t. Hoznak egy Új Diablo játékot.
Tényleg 0 munka...
Szeretem azt amikor volaki nem kimondottan szereti ezeket, esetleg nem tudaja megérteni a sztorit vagy ezeknek a közösségét és ezért temetni is,mert neki nem jön be 😂
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Igen, nem írtam le konkrétan hogy a d2 resurrectre utaltam amikor írtam hogy:
Remaster, remake korszakban még ezt is el tudja b*szni egy blizz, szal ez nem egyértelmű nulla munka = nagy lóvé esete

de a Wracrfat3 reforge óta tudjuk, hogy a blizz képes egy ilyen melót is elb*szni, akárhogy is szépíted.

A
15 évre megvan a "tartalom"
pedig a World of Warcraft Classicra utalt.

Attól, hogy szeretem a Diablo és Warcraft világát még nem hunyok szemet afölött amit a blizz elk*r, nem kicsit, nagyon.

Személyeskedésedre pedig semmi szükség nem volt.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Twist: Egy új játék, két nagy kiegészítő, egy játék újra elkészítése, és egy klasszikus szerver kialakítása.
Ebből csak az utóbbi szit ugyan annak a kiadásának.
0
0
0
0
no avatar
Classic BC-re visszanézek szerintem, mert szerettem a területeket, Zangarmarsh, Nagrand, Terokkar, és kellemes emlékek fűznek az instákhoz is.
Viszont kérdés, hogy melyik patchszint lesz élesítve majd, amikor még revered repu kell minden karakternek HC instákhoz kb 4-5 frakciónál, vagy a már egyszerűsített honored.
0
0
0
0
💬 2
Twist avatar
@Palanova: Én biztos vagyok benne, hogy a repus. Ezen lovagolják meg az egész classic vonalat, hogy "bezzeg akkor jobb, szebb, nehezebb volt".
0
0
0
0
no avatar
@Twist: Ok következő kérdés:
De hogy lesz megoldva a váltás a Classic Vanilia és a Classic BC között?
Sorban állás a Dark Portalnál és a történet megy tovább a karakterrel együtt, ahogy eredetiben volt?
Sorban állás a Dark Portalnál és átmásolásra regisztrálja a karaktert a tulaj (Khadgar hathatós segítségével és pár gnome-goblin engi teleport/klónozó gépével 😃 ) és lesz egy Classic Vanilia lvl60-asa és egy Classic BC lvl60-asa ami külön szerveren folytatja az életét, megtartva az eredeti Classic Vanilia karaktert egy Classic Vanilia szerveren?
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
A Diablo II Resurrected igényes munka eddig. Nagyon jól meg van fogva a kinézet, és a konzolosok célba vétele se semmi!
Egy valami szembetűnő vele, és ezt más is megjegyezte nekem a live nézése közben, hogy nincs klasszikusan a Blizzard-nál megszokott módon Mac feltűntetve mint platform.

A másik a Diablo IV kaszt... Hát eddig is vártam a játékra, most azonban méginkább!
Tetszik, hogy próbálnak kicsit visszatérni a gyökereikhez és újra sikerült visszatalálni egy kicsit az eredeti stílusukhoz!
Remélem sok jó sül ki abból, hogy a Vicarius konkrétan egy új Blizzard North szerepét tölti be!

Diablo-ban mindig megfogott a sztori, és most ismét igen sokat fognak a sztorira fókuszálni, és nagyon tetszik amilyen irányba viszik!
0
0
0
0
no avatar
D4 és D2 Resurrected-et várom ezek közül leginkább, ígéretesnek tűnik a felújított verzió.
0
0
0
0
💬 2
AMDMonsteR avatar
@LordSzalko: Gyorsabb voltál... Én meg nagyobb.... libbencske
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Jól van te labbancs
https://media.giphy.com/media/6qFFgNgextP9u/giphy.gif
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció