Így teljesítettek a Take-Two legnépszerűbb játékai

Szerző: xoki | 2020. November 09. | hír | 17 hozzászólás

A legutóbbi konferenciahívása során a Take-Two Interactive felfedte néhány népszerű játékának legfrissebb eladási adatait.

A Grand Theft Auto 5 népszerűsége továbbra sem csökken, ráadásul az eladásokra az sem volt túl nagy hatással, hogy korábban az Epic Games lehetőséget adott a játék ingyenes beszerzésére. A legújabb adatok alapján a GTA 5-ből már 135 millió példányt értékesítettek világszerte. Közel sem ilyen népszerűek, de a cég semmiképpen sem panaszkodhat más játékainak eladási mutatóit látva.

Az alábbi címeknél derült még ki az eladott példányok száma:

• Grand Theft Auto V: 135 millió
• Red Dead Redemption 2: 35 millió
• NBA 2K21: 5 millió
• The Outer Worlds: 3 millió
• Mafia-trilógia / Definitive: 2 millió
• PGA Tour 2K21: 1 millió

Érdekes módon a mikrotranzakciókkal telepakolt, és emiatt rengeteg negatív visszhangot kapó NBA 2K21-ből már 5 milliót értékesítettek, szóval úgy tűnik, egy ideig még biztosan jelen lesznek ezek a vásárlási lehetőségek a Take-Two/2K Games játékaiban.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Megjelenés: 2015. April 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
GTA V - Rockstargames launcher Nekem is megvan és online-ban már mk2 opressorom is van. 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
Csak abba bízom, hogy a GTA nagy sikerü online módja miatt nem fognak a következő résznél a single tartalomra kevesebb erőt fordítani.
0
0
0
0
💬 1
emperor1337 avatar
@santakigyo: Hatalmas az elvárás a következő résztől.. biztosan ütni fog, bízom benne.
0
0
0
0
enslaved avatar
Ahhoz képest, hogy nem volt egy nagy szám a GTA5 nem semmi eladásokat produkált. Akik online is játszották, sokat panaszkodtak rá.
0
0
0
0
💬 10
AMDMonsteR avatar
@enslaved: Nem volt nagy szám?
Bár nekem sosem jött be a GTA, késég kívül hatalmas és nem mellesleg folyamatosan bővülő játékos-gárdával bíró játék... És nem csak őrültségekre, mert egy kidolgozott sztorit is kapott, az online részen hatalmas közösségek vannak, és 5 éves játék létére a látványvilága is magával tudja ragadni még mindig az embert.
A nem nagy szám ide eléggé alaptalanul degradáló kifejezés...
0
0
0
0
Larten avatar
@AMDMonsteR: Szerintem meg pont a legrosszabb gta lett a szériában, annak ellenére, hogy rengeteg munkaórát öltek a játékon belüli vásárlások kidolgozására. A Red Dead 2 ugyanez, csak annak még az online módját is sikerült élettel meg nem tölteniük. Szóóval eléggé relatív, hogy kinek mi a nagy szám, és mi csak egy gta.
0
0
0
0
enslaved avatar
@AMDMonsteR: Olyan ez mint a zene, sok együttest imádnak világszerte, amelyek sz@rt sem érnek.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@enslaved: Az online a csalók miatt problémás, de a kiadó folyamatosan dolgozik ellenük, szóval részükről megtesznek mindent azért, hogy ilyen szép számaik legyenek.
Mondjuk nekem pont nem jön be az online, inkább az rdr2-ben nyomom az online-t, de ugye ízlések és pofonok. A fiaim viszont a GTA-t kedvelik, így én is sokszor játszom ott velük. Nem rossz az sem és elég változatos is.
0
0
0
0
sunny474 avatar
@csuz-li: Sajnos ezzel azért tudnék vitatkozni, annyi a modder/ csaló mint a bánat mióta megjelent a mai napig. Nyilván szórnak ki belőlük valamennyit folyamatosan de ez édeskevés. X éves game, a mai napig nincs benne egy értelmes anticheat rendszer, ami működőképes. Emellett a szerverek is olyanok amilyenek, nyilván rá is tesz egy lapáttal h lobbyról lobbyra hajigálják a tankokat az égből és egyebek. 2 legyet ütnének egy csapásra egy jó védelemmel, de ez sose történt meg még eddig, valószínűleg már nem is fog.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@sunny474: Hát nem tudom. Nekem meg van a megjelenés óta. Jó sok órát játszottam online és csak egyszer találkoztam csalóval. Persze lehet, csak szerencsém volt, de nekem más a tapasztalatom.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Szintén, bele van ölve pár ezer óra de nagyon ritkán találkoztam csalóval eddig, abból is a legtöbb mondhatni "ártatlan" lélek volt a távolban mert sok közünk nem volt egymáshoz. Ennél a játéknál ugyan azt érzem mint CoD-nál pl. többen mondják ,hogy rengeteg a csaló én meg nagyjából szökő évente találkozom egyel, igaz az utóbbi egy kompetitív fps szóval a jobb playereket előszeretettel illetik cheater kijelentéssel 😃
0
0
0
0
csuz-li avatar
@LordSzalko: Jah, hát olyan "csalóval" én is sokkal találkoztam, aki le tudott lőni... 😃
0
0
0
0
sunny474 avatar
@csuz-li: Neked akkor lottózni kéne ekkora szerencsével 😃 Én akárhányszor felmegyek néhány órára 1-be minimum belefutok aki vagy felrobbant vagy elteleportál vagy már úgy is jártam h körém spawnoltak egy kalitkát és csak DC-zni tudtam mert nem tudtam mozogni. Nem véletlen játszok sokszor inkább solo lobbyba.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@sunny474: Hát. Tényleg üldöz a sors.
0
0
0
0
emperor1337 avatar
Ezek még a régebbi adatok, nem?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció