Menu
Idén nyáron visszatérhet a GDC
Szerző: xoki, 2020. március 23., hír

A koronavírus gyors terjedése miatt rengeteg esemény, köztük a Game Developer Conference (GDC) is elhalasztásra került. Néhányan saját livestreamjeik során jelentik be, illetve jelentették be az újdonságokat, de sokan inkább egy új lehetőségre várnak.

A GDC mögött álló csapat nemrégiben felfedte, hogy jön a GDC Summer, és reménykednek benne, hogy augusztusban már minden gond nélkül megtarthatják az eseményt. A rendezvény időpontján kívül minden más változatlan marad, szóval reméljük, hogy a most már augusztus 4-6 között esedékes GDC-n minden fejlesztő lehetőséget kap, hogy megtarthassa előadását és saját panelje létrehozását.

Remélhetőleg a tudósok sikeresen megfékezik a vírus terjedését az új időpont előtti néhány hónap során. A szervezők folyamatosan figyelemmel kísérik majd a legfrissebb híreket, és attól függően, hogyan alakulnak a dolgok a jövőben, akár újabb változtatásokhoz is folyamodhatnak.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 5
xCube avatar
3 hónapja | 2020. 03. 23. 14:00:33
#
"Remélhetőleg a tudósok sikeresen megfékezik a vírus terjedését az új időpont előtti néhány hónap során."

Ez körülbelül esélytelen. A cél a vírus terjedésének lelassítása és ezáltal a saját immunválaszon alapuló védekezés támogatása amellett, hogy az érzékenyeket izolálják addig, amíg el nem készülnek egy tesztelt működő vakcinával. A legoptimistább előrejelzések is leghamarabb az év végére teszik egy vakcina érkezésének időpontját. A vírus európában előreláthatólag a következő két hónapban tetőzik és utána levonul a nagy hullám, de világszerte év végéig nem beszélhetünk érdemi vírusmentességről.
cabus26 avatar
3 hónapja | 2020. 03. 23. 10:15:13
#
Azt várhatják a pénzéhes szervezők...
Jövő év márciusát jósolják a szakértők,hogy annál hamarabb nem tűnik el a vírus,globálisan.
19ati93 avatar
3 hónapja | 2020. 03. 23. 10:54:32
#
@cabus26: Szerintem se lesz sok minden nyáron. Se sport, se fesztiválok se olimpia stb. Most kezd beindulni USA-ban is.
cabus26 avatar
3 hónapja | 2020. 03. 23. 10:58:55
#
@19ati93: Meg a mai világban ennek már én nem tartom sok értelmét,ezeknek a rendezvényeknek,hiszen már előtte ellőnek mindent.
xCube avatar
3 hónapja | 2020. 03. 23. 13:53:16
#
@cabus26: A büdös jó mindenit már, hogy mindenhová be kell lőni ezt a hülye dumát a pénzéhes szervezőről / fejlesztőről / kiadóról.

Ez nem az E3, ahol a sajtónak és a tömegeknek szól a rendezvény. Ez a fejlesztőkről szól rengeteg a publikumnak hasznotalan, de a többi fejlesztőnek érdekes előadással. Nyilván nem karitatív szervezés, de nem a bevételszerzés az elsődleges szempont, hanem egy szakmai konferencia létrehozása.


Lite versions: