Idén érkezhet a Mount & Blade II: Bannerlord teljes változata

Szerző: xoki | 2022. June 23. | hír | 4 hozzászólás

A TaleWorlds Entertainment Mount & Blade II: Bannerlord című játéka 2020. március 30-án korai hozzáférésű címként jelent meg a Steamen. A legfrissebb értesülések alapján már nem kell sokat várnunk a teljes játékra, mivel az állítólag már októberben elérhetővé válik.

A PlayStation Game Size néven futó felhasználó Twitteren osztotta meg velünk a játék megjelenésével kapcsolatos információkat. Korábban több, valósnak bizonyuló hírrel szolgált, szóval feltehetően ezúttal is hihetünk neki. A tweet szerint a Mount & Blade II: Bannerlord október 25-én fog megjelenni PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, amelyért 49,99 dollárt kérnek majd.

Amennyiben ez tényleg így van, a játék teljes változata valószínűleg Xbox One és Xbox Series S|X konzolokra is ugyanazon a napon jön, mivel a Prime Matter és a TaleWorlds Entertainment kiadói megegyezésében ezek a platformok szerepeltek, értelemszerűen a PC-s változaton felül, amely előreláthatóan szintén egy időben érkezik a konzolos változatokkal.

Mount & Blade II: Bannerlord
Mount & Blade II: Bannerlord
Mount & Blade II: Bannerlord
Megjelenés: 2020. March 30. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: TaleWorlds Entertainment
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pinkyke avatar
Látom sok embert érdekel ez a játék.😂
0
0
0
0
💬 3
MrPAYER avatar
@pinkyke: Én szeretem nagyon, csak a vanila hamar, 100 óra után nálam kifulladt. Várom az 1.0-át mert akkor nyílik a Steam Workshop és jönnek majd a modpackek szépen amiknek hála az elődjébe is belepakoltam 1000 órát.
0
0
0
0
Kelori avatar
@pinkyke: [LINK]

Tényleg tökre nem érdekel senkit
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@pinkyke: Pedig nagyon várós igaz a modok miatt :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció