Három-négy évre lehet a Star Wars Eclipse megjelenése

Szerző: xoki | 2021. December 17. | hír | 1 hozzászólás

A múlt heti The Game Awards egyik legfelkapottabb bejelentése a Quantic Dream Star Wars-játéka volt. Mivel a stúdió a licenc megszerzése után szinte azonnal leleplezte a projektet - tehát még a fejlesztés korai szakaszánál járnak -, így akár négy évet is várnunk kell majd rá.

Körülbelül egy hónapja már kiszivárgott a Quantic Dream játékának címe, illetve annak néhány részlete is, amelyeket a díjátadón meg is erősítettek. A Star Wars Eclipse a Köztársaság fénykorában fog játszódni. A stúdióra jellemző játékelemekre, vagyis egy összetett, szerteágazó történetre, több játszható karakterre, QTE-kre, és a cselekményre kiható választási lehetőségekre lehet számítani.

A Star Wars Eclipse-ben rengeteg fénykardpárbajban lesz részünk, melyben több bolygóra is ellátogatunk, vagyis kalandunk során különböző fajokkal is összetalálkozunk majd. A történet központjában pedig két jedi lovag lesz. Egy jól ismert leaker, Tom Henderson szerint a játék történetét a Quantic Dream párizsi stúdiója írja, és állítólag David Cage is részt vesz benne.

Maga a játék még a fejlesztés korai stádiumában van, szóval a megjelenés három-négy évre lehet, szóval nincs kizárva, hogy akár 2025-ig is várnunk kell rá. A Quantic Dream Paris állítólag nagyon nehezen talál új munkaerőt a projekthez, illetve belső problémákkal (diszkrimináció, bántalmazás) is küszködik, ami értelemszerűen a fejlesztést is hátráltatja.

no cover
no cover
Star Wars Eclipse
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Quantic Dream
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Hát nem mostanság lesz, az biztos! Nekem nagyon bejött az előzetes alapján, és nagyon várom a játékot. Remélem addigra sikerül valami komolyabb setupot felépíteni.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció