Három játékot is elhalasztott a Ubisoft

Szerző: xoki | 2019. October 24. | hír | 17 hozzászólás

A legújabb pénzügyi beszámolója előtt a Ubisoft felfedte, hogy a Watch Dogs Legion, a Rainbow Six Quarantine és a Gods & Monsters sajnos a vártnál később jelennek majd meg.

Ezek a játékok eredetileg 2020 elején jelentek volna meg, viszont a Ubisoft a következő pénzügyi évére halasztotta őket, ez pedig azt jelenti, hogy 2020 tavasza és 2021 tavasza között érkeznek majd. Szerencsére a cég szerint mindhárom játék elkészül 2020 végéig.

A halasztás oka rendkívül egyszerű és egyben érthető: a fejlesztőcsapatoknak több időre van szüksége, hogy minden a lehető legjobb legyen a megjelenés napján. Döntésükre a Ghost Recon Breakpoint is hatással volt, ugyanis a cég vezérigazgatója, Yves Guillemot szerint nem teljesített valami jól. Ettől függetlenül továbbra is támogatni fogják és figyelemmel kísérik a játékosok visszajelzéseit, hogy minden szükséges változást végrehajthassanak.

Az elhalasztott játékok mellett további két AAA játék megjelenésére is számíthatunk majd ugyanabban a pénzügyi évben, bár egyelőre nem tudni, melyek lesznek ezek.

Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion
Megjelenés: 2020. October 29. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ernesto02 avatar
legalább kompatibilis lesz ps5-re 😜
0
0
0
0
Andris18 avatar
Pedig vártam már a WD Legiont :!
0
0
0
0
pcboy avatar
Én nem is értem hogy a watch dogst miért erőltetik...iszonyat tré lett, pedig tudom hogy kb a gta-t utánozza valamilyen kis szinten,alapdolgokban hasonló csak hekkelés a téma. Bezsákoltam és kipróbáltam az első részt..nem hiába lett végül ingyenes ahogy tapasztaltam. Az RB6 quarantine-t pedig eleve kikellett volna már dobni az elején ha tényleg olyan jó lesz és az lesz a játékban amit a trailer mutat...de nem az a lényeg hogy jó legyen a minőség és élmény, inkább kidobtak több season passt erőltetett lehúzásképp aztán csodálkoznak hogy anyagilag úgy állnak hogy halasztaniuk kell a projecteket. A harmadik játékról nemtudok mit hozzászólni, nem próbáltam még ki.

Bármelyik kiadót vagy klienst nézem, Ubisoft/uplay, szerintem nemhiába vannak ők a legalján, megérdemlik mert érződik rajtuk az erőltetett pénzlehúzás és a játékosoknak ez nem tetszik ahogy nekem sem amiért nem a játékélmény a kulcsszempont.
Lényegében azért létezik a Ubisoft mert ott van division siker meg az a játékos tábor az AC-nál, más játékuktól nemhiszem hogy jönne már be nekik bevétel.
0
0
0
0
💬 2
BenceSZ avatar
@pcboy: Ennyi erővel a Maffia is GTA copy. Nem gondolom, hogy mert egy játék hasonlít mechanikájában és felépítésében egy másikra az utánzat. A Watch Dogs második része bevallom nem volt a legnagyobb alkotás, de a Legion egy teljesen új megközelítésből próbálja a játékot tetszetőssé tenni. Szerintem a Watch Dogs címkét csak azért akasszák rá amiért a Halálos Iramban: Hobbs és Shaw is megkapta a Halálos Iramban nevet. Gondolj bele kidobnának egy játékot a "New Warfare" néven. Nem keltené fel az emberek figyelmét. De ha odateszed Battlefield vagy COD akkor rögtön más az egész.
Mellesleg az francia ubinak van több nagy AAA-s címe amik bevételt hoznak neki szép számmal. Gondoljunk csak az R6-t ra ami óriás siker még mindig. A Crew, az AC, Division és szerintem a Far Cry sem elhanyagolható de még ott van az ANNO is.
A pénzlehúzás többnyire igaz de már látszik a változás. R6-ban az olcsóbb karakterek pl. tudom nem nagy dolog de ez is valami. Szerintem kezdenek egyre jobb irányba haladni. Van min változtatni de ahogy figyelem egyre jobban figyelnek a közönségre.
0
0
0
0
no avatar
@pcboy: WD tré lett? Meglehet hogy az első rész nem volt nagy siker, mert elcseszte az ubi az E3as bemutató utáni visszabutítással, és a helyenként vállalhatatlan történettel. De szerintem még mindig jobb lett mint a WD2... GTA-hoz meg nem sok köze volt.
Division siker? A Division 1-re gondolsz amit fél év alatt vittek a földbe és ahol a community managerük csalókkal játszott együtt streamen és ebben semmi probléma nem volt? Vagy a Division 2-re gondolsz amit sikerült kb 4 hónap alatt kinyírni a patchről patchre folyamatos rontással míg a Div 1 esetében ehhez kellett nekik 6 hónap?
AAA cím létére megvolt mindkét játékban a 40+ óra játékidő, de a Div2-ben megismétlik a Div1 összes hibáját, így nem nevezném sikernek...még ha pénzügyileg az is. És feltehetően az lett. Én is megvettem megjelenéskor mindkettőt, lenyomtam a "kötelező" végigjátszásokat, kb 377-461 óra körül hagytam abba őket.

Bőven vannak címek amik hozzák nekik a kötelező bevételt (aktuális AC, aktuális WD, aktuális Division, aktuális Anno, Crew, Ghost Recon, R6, Rayman, Settlers - igen feltűnő hogy alig van egyedi, új cím ), különben már bezártak volna. A részvényeseket nem érdeklik a játékstílusok és a ki másolt mit, amíg megkapják a részüket a bevételből. És megkapják. És még bőven vannak elfekvő címek amiket bármikor elővehetnek: Splinter Cell, HAWX, For Honor, Starlink, Steep, Prince of Persia, World in Conflict, Trials...de indíthatnak új IP-t is, Tom Clancy regényeiben bőven van potenciál...onnan jött a Rainbow Six is (legalábbis az eredeti példányok, nem a mostani aréna lövölde).

És bőven van kiadó az Ubi alatt is, igaz ők is nagyon törekednek a kispadra, de szerintem nincsenek egy szinten az EA-Bioware párossal.
0
0
0
0
gigazte avatar
A Breakpoint remélem már felébresztette azt a réteget, aki még mindig veszi ezeket a szennyeket, amit a Ubisoft évről évre alkot! Komolyan már nem is veszik a fáradságot, hogy egyedit alkossanak, tömeggyártott hulladékokat csinálnak, és még mindig van, aki csorgó nyállal várja az "új" játékaikat! 😂 A csúsztatás ellenére se csinálnak ezek a szarból homokvárat!
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@gigazte: Sajnos igaz az egész játékiparra.
De mint írtam korábban is, amíg veszik addig minek erőltessék meg magukat.
Sajnos sokan úgy veszik ezeket a játékokat mintha muszáj lenne.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Nagy a szakadék ideje lenne kimászni.Nagyon billeg már az a korsó a kút szélén,csak az a baj ,hogy ezt eddig is tudták,minőséginek mondható játékok helyett ma már tucatra vannak ráfeküdve ,nem lesz ez így annyira kafa.
0
0
0
0
dante95 avatar
Vagy csak nem a mikrotranzakciókra kellet volna fókuszálni hanem helyette a játékot kellet volna polírozni fixálni hogy megjelenésre minden rendben legyen vele...
De nem is baj legalább ebből tanulnak és nem fél kész szutykokat kapunk 😃
0
0
0
0
kimi100 avatar
Végre, ezt a Ubisoftot szeretem. Legalább nem adják ki félkészen az új Watch Dogs játékot tele mikrotranzakcióval 😆
0
0
0
0
💬 2
gigazte avatar
@kimi100: Aha így van ők a legjobbak!44 Biztos nem lesznek ilyen jellegű problémák ezekkel a csúsztatott játékokkal... 😆
0
0
0
0
woodbear avatar
@gigazte: 😃 😃 igen, ez a csúszás le redukálja a 30gigás patchet 15gigára. Kb ez lesz az eredménye 😃
0
0
0
0
Hawk-Eye avatar
Bakker a Gods and Monsters-t játszottam volna a tavaszi szünetemben, hogy a Cyberpunk-kal tudjak várni nyárig :/
0
0
0
0
no avatar
AC és The Crew 3 a másik kettő tuti 😂
0
0
0
0
💬 1
Balu_kapitany avatar
@Chris9: Szerintem a the crew 3 helyett rayman lesz
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció