Menu
Hardcore PC játék projekt felfelé ívelőben: Star Citizen
Szerző: HeyJoe-PCRPG-HUN, 2012. október 18., hír

Kiadói kötöttségek nélkül, a rajongóktól gyűjtve pénzt ismét egy remek, nagyszabású alkotás van készülőben, aminek már a gépigénye is ismertetve lett nemrég!

A kitűzött 2 millió amerikai dollárból közel 1 millió már meg is van hozzá!
Bizony ez egy eléggé nagy kaliberű projekt, ahogyan az már a kitűzött célösszegből is sejthető.

Chris Roberts, az egykor méltán nagyhírű Wing Commander űrszimulátor játék megalkotója ugyanis szeret merészeket álmodni. Olyannyira, hogy az már bizony a mai konzoloknak betenne rendesen, nem lehetne rajtuk a hardveres megkötések és limitációk miatt átportolni konzolra. Így aztán nem is törekszik álmai megvalósítására konzolokon. Sem pedig arra, hogy ehhez olyan kiadót keressen, akit a konzolos megjelenés hiánya ne zavarna.

Nem, csakis PC-n, a PC játékosoknak szeretne ismét valami maradandót alkotni.

Ehhez most a legfrissebb infó a gépigénye, ami bizony szintén nem kispályás, a Cry Engine 3-mal támogatott, készülőben lévő játéknak. Ez a gépigény arra jó, hogy a játék már élvezhetően futtatható legyen, szóval a minimum konfig kb. ne legyen ez alatt majd hozzá: Link
Az ajánlottnál egy izmos 4 magos proci már nem árthat majd, meg egy brutál VGA, ha a maxot szeretnénk persze belőle vizuális téren is kihozni. A RAM itt nem lett külön megemlítve, így elvileg a 4Gb elég lesz neki. (Bár én inkább a duplájára tippelnék, ha tényleg olyan grandiózus akar majd lenni ez a játék PC-n. Szóval a 8Gb RAM sem árthat majd, ha van a vasunkban.)

Eddig 2 előzetese volt, ami valós időben készült a játék engine-ével. Ebből a második végeredményben az első előzetes kibővített változata.

Bővített: Link

A projekt oldala, ahol a támogatást is várják: Link

Artwork képekREAL-TIME, valós idejű 3D képek
Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 7
blaxphoenix avatar
6 éve | 2012. 10. 23. 17:42:35
#
nem semmi, a készítők merészek (és van miért, mert ez a játék ütős lesz) .... nagyon várom :D
Thomech avatar
6 éve | 2012. 10. 19. 16:07:13
#
Nagyon jó játéknak tűnik! Várom már! :)
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
6 éve | 2012. 10. 19. 02:31:29
#
sisko: Egyenlőre még picit távoli. Összejön a pénz rá, akkor utána elvileg viszont 12 hónapon belül meglesz a már játszható alpha verziója. Mivel multis játék lesz és nem csak egy egyszerű akció játék, hanem a szerepjáték elemek is fontosak lesznek, így a kidolgozása is sok idő egy ilyen rendszernek, de eddig úgy tűnik, hogy megéri rá majd várni, csak a pénz is összejöjjön szépen rá. :)
sisko avatar
6 éve | 2012. 10. 18. 19:23:47
#
Jó kis hír,a játék remekül néz ki(mondjuk ezzel a cry engine-el nem nehéz),ki fogom próbálni.Esetleg valami infó a megjelenését illetően,vagy még túl távoli ?
Revenge avatar
6 éve | 2012. 10. 18. 14:02:06
#
Kedvenc témám... Csak lennék már túl a Dead Space-en. Alig van időm nekiülni :'(
mtrelax avatar
6 éve | 2012. 10. 18. 13:30:18
#
Fúú ***ós játéknak ígérkezik! :)
no avatar
6 éve | 2012. 10. 18. 13:17:11
#
Ez nagyon jó játék leszz :)


Lite versions: