Hamarosan érkezik az új 8x8-as térkép a PUBG-ba

Szerző: Pafry | 2021. June 17. | hír | 3 hozzászólás

Nemrégiben írtunk arról, hogy a PUBG 2021 folyamán két új térképpel is bővülni fog, ezek közül az elsőt pedig most le is leplezték a fejlesztők. Miramar óta ez lesz az első 8x8-as méretű térkép, amely eddig Tiger kódnév alatt futott, de most kiderült, hogy a Taego névre fog hallgatni.

A játék története során először itt lesz bevezetve a respawn lehetősége, és erről ugyan részleteket nem annyira tudunk még, de valószínűleg hasonló szisztéma várható, mint amilyen a Warzone „gulag-rendszere”. A megjelenési dátum sincs már olyan messze, a fejlesztők július 7-én élesítik majd az új térképet PC-ken, konzolokon egy héttel később, július 15-én.

A másik, Kiki kódnév alatt futó, futurisztikus térképről egyelőre továbbra sem tudtunk meg többet, de ez esetben is idei tervekről beszélünk, szóval ami késik, nem múlik.

PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
Megjelenés: 2017. December 21. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Krafton
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Valakit érdekel még ? PUBG ( szerintem lefutott )
0
0
0
0
💬 2
kellpenzgepre avatar
@dadic666: Lehet hogy szerinted lefutott, de meglehet nézni, hogy steamen mennyien játszanak, és akkor rájössz, mennyire lejárt vagy nem. Ne írj baromságokat
0
0
0
0
no avatar
@dadic666: Azért a PUBG egyfajta úttörő volt a játék stilusban(BR) Azóta számos utánzás született. Na és szűnt meg. PUBG Lite, Ring of Elysium, hogy csak az utolsó 2 hónapot említsem. A stilus sikerét jól mutatja, hogy lassan minden ismertebb játéknak lesz Battle Royal változata. Mondjuk az eredeti PUBG-t soha nem játszottam csak a PUBG Lite-ot és a PUBG Mobilt. Az utóbbi 1 évben meg főleg warzone-t játszom a kategóriában.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció