Két új térkép is érkezik idén a PUBG-ba

Szerző: Pafry | 2021. May 30. | hír | 2 hozzászólás

A Playerunknown's Battlegrounds továbbra is magasztos terveket forral a jövőre nézve, hiszen amellett, hogy több játék is készül párhuzamosan a játék univerzumában, magát az alap battle royale-t sem engedik el a fejlesztők. Dave Curd, a játék kreatív igazgatója adott interjút az amerikai IGN számára, melyben felfedte, mit terveznek az idei évre a PUBG-n belül.

Curd elárulta, hogy Miramar egy közönségkedvenc térképpé vált az utóbbi időben, ezért nem szeretnének rajta változtatni, ellenben vizuálisan alaposan feljavítják. Újfajta időjárás-rendszert kap, átalakítják az épületek belső tereit, valamint a talajtextúrákat realisztikusabbá teszik. Javulnak a látási viszonyok is, például az ablakokból eltávolítják a különféle oda nem illő tárgyakat, hogy jobb rálátás nyílhasson a pályára. A fejlesztők már közzé is tettek egy videót a közeljövőbeli változtatásokról, ezt itt találjátok.

Emellett a játékba idén érkezik két új pálya is, az első, a jelenleg Tiger kódnév alatt futó 8x8-as térkép lesz, amely a koreai történelem felé nyilvánít majd tiszteletet. Ezen a pályán kerül először bevezetésre a halál utáni feltámadás is. A másik térkép a Kiki kódnevet viseli egyelőre, amely szintén egy 8x8-as pálya, és valamikor 2021 végén vagy 2022-elején érkezhet. Curd szerint ez a térkép lesz az eddigi leginkább felfedezés központú, és ez fogja tartalmazni az eddig legjobban egymástól eltérő helyszíneket is. Földalatti laboratóriumoktól kezdve, magas felhőkarcolókon át, mindenhol harcolhatunk majd rajta, és számos játékmeneti fejlődést fog magával hozni, azonban a szakember ennél többet egyelőre nem árult el.

PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
Megjelenés: 2017. December 21. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Krafton
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ayistion avatar
Azt hittem hogy ez a pubg őrület már lezajlott. 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Valószínűleg a várzón miatt már kevesebb a játékosszám és ki kellett találni valamit 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció