Hamarosan érkezik az Immortals Fenyx Rising utolsó nagy DLC-je

Szerző: Pafry | 2021. April 16. | hír | 1 hozzászólás

Az Immortals a tavalyi év végén kellemes meglepetésként érkezett meg a játékfelhozatalba, és rögtön rengeteg játékos kedvencévé vált az ügyességi részei, valamint az élvezetes játékmenete miatt. A Ubisoft három nagy DLC-t tervezett a játékhoz, ezek közül immáron az utolsó, a The Lost Gods névre hallgató érkezik hamarosan.

A kiegészítő április 22-én rajtol el PC-n, és minden egyéb platformon, ahol az alapjáték is kapható. Egy új karaktert, Ash-t irányíthatjuk ezúttal, akinek nem kisebb feladata lesz, mint újra egyesíteni a görög mitológia isteneit, miután többen elhagyták az Olümposzt egy Zeusszal történt veszekedés után. Bajnokunknak egy új helyszínre, Pyrite Islandre kell utaznia, hogy meggyőzze az isteneket, többek között Poszeidónt és Hádészt a visszatérésről.

A fejlesztők ígérete szerint hamarosan több részletet is felfednek a DLC tartalmából, jelenleg pedig már a játékosok is kaphatnak belőle kis ízelítőt egy rövidebb küldetés formájában, melyre a Golden Isle nevű hely északkeleti részén találhatnak rá.

Immortals Fenyx Rising
Immortals Fenyx Rising
Immortals Fenyx Rising
Megjelenés: 2020. December 03. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Quebec
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Nem vagyok annyira elragadtatva ettől mint az első két dlc - től. Nem jön be annyira ez a nézet.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció