Hamarosan elérhetővé válik a Resident Evil 2 Remake demója

Szerző: xoki | 2019. January 09. | hír | 13 hozzászólás

A Resident Evil 2 eredetileg 1998-ban jelent meg az első PlayStation konzolra, viszont egy modernebb, felújított formában hamarosan visszatér majd.

A Resident Evil 2 Remake, vagy simán Resident Evil 2 (Japánban Biohazard 2) január 25-én fog megjelenni, viszont még előtte mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni a játékot. Január 11-31. között a „1-Shot Demo” 30 percet biztosít majd egy küldetés teljesítésére, amelynek helyszíne Raccoon City lesz. A demóban Leon S. Kennedy bőrébe bújunk majd, és a Capcom egyszeri alkalmat biztosít a játék kipróbálására, vagyis ha lejár a 30 perc, akkor nem tudjátok folytatni vagy újrakezdeni azt. Halál esetén is folytatni tudjátok majd, illetve akkor is, ha befejeztétek a küldetést, de sajnos az óra nem visszafordítható. Érdekes lesz majd látni, hogy kinek meddig sikerül eljutni, de akárhogy is ér véget a demód, egy új exkluzív trailer válik majd elérhetővé.

Resident Evil 2
Resident Evil 2
Resident Evil 2
Megjelenés: 2019. January 25. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ez nagyon jó tuti vétel várom nagyon.
0
0
0
0
💬 1
CsocseX avatar
@gyepmester34: Gyönyörűen ment a gépen is. Érdekes mód nekem valahogy jobban tetszett a recommended beállításokkal, mint túltolva. Valahogy tisztábbnak tűnt az egész. A frame rate is elég stabil.
0
0
0
0
no avatar
ps4 -en én is lenyomtam a 30 percet nekem is nagyon tetszett de nagyon kíváncsi vagyok hogyan fut majd pc-n.
0
0
0
0
CsocseX avatar
Lenyomtam a 30 perces demot (XX-en). A játék iszonyatosan jó. Zseniális! Nagyon durva a hangulat. Az irányítás piszkosul ki van finomítva, semmit nem kellett változtatni (mondjuk ez szubjektív), a fizika is félelmetesen jó. A lövés észvesztően élvezetes, szakad, placcsan minden ott, ahol kell. Amíg az agyvelő a helyén van, soha ne gondold, hogy végeztél egy élőhalottal. Bármikor felkelhet mögötted. A zombik lassúak, de valamiért pont ezért félelmetes, mert mintha túl sok időd lenne tökéletes lövést leadni, és valahogy mégsem. Most azonnal akarom a teljes játékot! 😃 Generációk óta várom ezt a csodát. A játék előreláthatólag minden elképzelést túl fog szárnyalni. A Capcom a legjobb úton jár a sorozattal a 7. rész óta.
0
0
0
0
tibi211 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
CsocseX avatar
@tibi211: Steam, azt olvastam, hogy 19 órától tölthető.
0
0
0
0
horifield avatar
Azért elég frusztráló , hogy harminc perced van . Sok kedvem igy már nincs kipróbálni , pedig a régi nagy kedvencem volt .
0
0
0
0
no avatar
Hali hogyan lehet majd a demót kipróbálni?
0
0
0
0
💬 2
AshenOne18 avatar
@gyepmester34: Steamen lesz fent, elméletileg.
De egyenlőre nincs fent.
0
0
0
0
enslaved avatar
Várós nagyon, a 4. és 5. rész után nálam ez következik a rangsorban, majd a Codename:Veronica.
0
0
0
0
Midorima Shintaro avatar
Valószínűleg erősen rádolgozik a nosztalgia faktor, de úgy várom ezt a játékot mint a messiást. Piszok régen volt már, hogy játékot így vártam volna.
0
0
0
0
FoLey avatar
Beizzítani a vasakat fél órás vetélkedő vár ránk! 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció