God of War-inspirálta harcrendszert kaphat a Dragon Age: Dreadwolf

Szerző: xoki | 2023. February 08. | hír | 4 hozzászólás

Az elmúlt évek során nem igazán bukkantak fel friss Dragon Age-szivárgások. Bár a BioWare már hivatalosan is megerősítette, hogy a Dreadwolf lesz a széria következő játéka, a megjelenési dátumról és a játékmenet részleteiről még nem beszéltek.

Most viszont a Dragon Age subredditen egy felhasználó megosztott néhány, a Dreadwolf alfa verziójából kiszivárgott játékmenet videókból kinyert képernyőképet, illetve GIF-et. Sajnos az ezekhez vezető linket azóta eltávolították, de a poszt ettől függetlenül szintén tartalmaz néhány információt, amelyek valójában az Insider Gaming cikkére érkeztek válaszul, ugyanis a médium szerint a Dreadwolf egy hack and slash játék lesz.

A kiszivárgott információk szerint a BioWare-t a 2018-as God of War inspirálta, így egy új, valós idejű harcrendszert sikerült létrehozniuk. Az standard kombók mellett speciális és ultimate képességeket is kapunk majd. Az új harcrendszer miatt a BioWare korábbi játékaihoz képest sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek az animációkra, hogy életre kelthessék az új harcrendszert.

Ez mind szép és jó, de sajnos elég kevés esély van rá, hogy a játék még az év folyamán megjelenik, ami valójában ellentmond a korábbi pletykáknak. Az extra időre valószínűleg a többjátékos mód 2021-es elkaszálása miatt lehet szükség.

Dragon Age: Dreadwolf
Dragon Age: Dreadwolf
Dragon Age: Dreadwolf
Megjelenés: TBA
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheMenkuPocok avatar
A történet remélhető módon jó lesz, mert az elsőkben is az jött be igazán. A gameplay sem volt rossz, nekem mind tetszett, valószínűleg ez is tetszeni fog.
0
0
0
0
Hegyirablo avatar
Szóval ez is konzolosodik. Kár.
0
0
0
0
💬 2
bitpork avatar
@Hegyirablo: A kettő óta az sajnos.
0
0
0
0
Hegyirablo avatar
@bitpork: Jaj de helyes a profilképed! A három még elviselhető volt, bár a konzolos beütés már azon is látszott.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció