Fortnite: Mark Hamill és Ninja mutatja be a játék új tartalmait

Szerző: xoki | 2019. December 17. | hír | 30 hozzászólás

Hamarosan mozikba kerül Star Wars: Skywalker kora, ezért nem meglepő, hogy egyre többet hallunk róla. A filmet alapul véve több játék, köztük a Fortnite is Star Wars-témájú tartalommal bővül, ráadásul az Epic Games és a Disney nemrég egy rövid kis trailert is közzétett a játékban.

Csütörtökön ez a crossover egy teljesen új szintre lép, és egy olyan páros mutatja majd be a játékbeli tartalmakat, akikre valószínűleg senki sem számított. A jelenlegi egyik legnépszerűbb Fortnite streamer, Ninja, és az 1977 óta Luke Skywalkert alakító színész, Mark Hamill hamarosan együtt streamelnek majd az Xbox Sessions keretein belül. Ha esetleg nem hallottatok volna még róla, az Xbox Sessions lényegében egy olyan széria, amely során hírességek megmutatják, mire is képesek, ha gamingről van szó. Korábban például Anderson Silva a Fallout 76-tal, RZA a Gears 5-tel, Todd Gurley pedig a Madden NFL 19-cel játszott.

Mark Hamill és Ninja valószínűleg a Fortnite új Star Wars: Skywalker kora tartalmait mutatja majd be, bár ezt konkrétan még nem fedték fel. Mark Hamill és Ninja is tweetelt ezzel kapcsolatban, és a Ninja által közzétett képek pedig egy apró kis betekintést nyújtanak a kulisszák mögé is.

Fortnite
Fortnite
Fortnite
Megjelenés: 2017. July 25. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Epic Games
Hozzászólások: 29
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ReeKid avatar
Ki fortnite-ozik ma még?!
0
0
0
0
GD_josh_hun avatar
Mark Hamill arca mindent elárul. 😂 😢
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@GD_josh_hun: Igen, nem örült, hogy az ő korszaka most már lezárult..., jól látod! 😃 😂 Azért cserélnék vele szívesen, ezért az uccsó filmért sem kaphatott túl rossz csekket, illetve még ezért a Fortnite-műsorért sem kaphat rosszul! 😂 Persze nem sajnálom tőle, nem azért írtam, gyerekkorom egyik legjobb filmje, emléke az ő vele készült első 3 Star Wars film!!! 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Na a végén elveszti az Electronic Arts az SW licenszt
0
0
0
0
Apor avatar
A Ninja beütötte a haját.
0
0
0
0
💬 2
Scorn Face avatar
@Apor: Sebesen gurulunk a lejtőn tova, ki tudja hol fogunk megállni, ha valóban meg is állunk, ott mit fogunk csinálni?
0
0
0
0
Apor avatar
@Scorn Face: Mit fogunk csinálni? Hát, Fortnite-ozunk wazze! 😆
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Tibi_777: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Tibi_777: egy Kawasaki 😃
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Hát igen, végülis nem gáz, hogy 2019-ben még nem tudod hogy mi az a Google-kereső, sem azt hogy hogyan használd... 😂
0
0
0
0
gigazte avatar
Mi van ma a Disney felvásárolta ezt az oldalt is? Plusz most viríthat pár napig ez a köcsög kék hajjal a főoldalon... 😆
0
0
0
0
💬 6
Arthur Morgan avatar
@gigazte: Mark Hamill mellé szégyen berakni ezt a kis taknyot 😆😂
0
0
0
0
gigazte avatar
@Arthur Morgan: Hát sajnos Mark Hamill egyre több ilyen jellegű hülyeséget bevállal... Utálta az Utolsó Jedikben is a szerepét, most meg ez! 😂 Akár komoly pénzbeli gondok is lehetnek a háttérben!
0
0
0
0
no avatar
@gigazte:
Akár komoly pénzbeli gondok is lehetnek a háttérben!
- de lehet hogy csak a szerződésében foglaltaknak tesz eleget...ha nem akarta volna, nem kellett volna játszania az új trilógiában, de a Disney érdeke az volt hogy minél több ismerős arc bekerüljön.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Palanova: Mert ha a szerződésben az van, hogy nyilvánosan csinálj bohócot magadból akkor azt megcsinálod? Nem egy sztár van, akik nem vállalnak el filmek folytatásában szerepet, ha annyira kínos, még akkor sem, ha sok pénzt ajánlottak nekik...
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Ha aláírta akkor bizony meg kell tennie vagy gondolom van záradék hozzá, amiben le van írva mi lesz ha mégsem. És igen van aki nem csinált folytatást, de van az a pénz amiért mégiscsak...

Plusz minden hír reklámértékű, amíg a nevedet helyesen írják.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Palanova: Ebből adódik, amit írtam, és amit te megmagyaráztál, szóval ott vagyunk ahol elindultunk! 😆
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 10
TRACERHD avatar
WOW, azt nem tudni hogy ki Mark Hamil azért már szégyen....
0
0
0
0
santakigyo avatar
@TRACERHD: Na jó és aki nem Star Wars fan?
0
0
0
0
19ati93 avatar
@TRACERHD: sokakat nem izgat a star wars, életbe nem láttam egy részt se 😃 😃

ugyanez a helyzet a Harry Potter, Gyürük Ura meg hasonló "remekművekkel"
0
0
0
0
sean avatar
@TRACERHD: Igen, léteznek olyanok is akik egyetlen egy Starwars részt sem láttak, és nem is érdekli őket az egész. Én is közéjük tartozok és haloványlila fingom sincs ki az a Mark Hamil 😃 (nyugi a másikról sem tudom ki az és miért híres) 😃
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Az azért csúnya, hogy Mark Hamil-ről nem tudja valaki, hogy kicsoda, vagy egyáltalán nem tudja kötni valamihez az ember.
A Fortnite, meg a ninja csávó engem sem érdekel különösebben...
0
0
0
0
Bukta avatar
@AMDMonsteR: Azért nem tudja mindenki mindenki nevét. Oké, hogy SW meg alapmű(kinek mi) meg stb... De azért nem kell a másikat lepuffogni, mert nem tudja. Valaki tudja rengetek színész nevét és kb ismeri is őket, míg más nem tud szinte egyet se annak ellenére, hogy sokat néz filmeket és szeret is.

Viszont az már más, hogy leírja "Azt sem tudom kik ezek" , pedig amúgy a szövegbe benne van. Most ez 36(?) éves létére gáz.

Na de a cikk: Nem tudom, hogy Mark Hamill képes lesz-e szarból várat építeni.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Bukta: Nyilván nem kell fannak lenni és nem ismerhet mindenki mindenkit,de ahogy te is írtad benne van ,hogy tulajdonkép ki Mark Hamill ,ezen kívül 36 éves létére gáz-e? Ez egy jó kérdés,egy részt nem,mert valószínű ha valaha látta ,akkor sem ilyen öregen ,de mivel a szövegben benne van ,hogy ki ő ,illetve utána tud nézni így értelmetlen volt hogy leírta.Spoiler!
Nyilván nem bántva senkit,mert hozzám képest jóval idősebb,de például a mai fiatalokon is látom,hogy fingjuk nincs a világról,nem mondom ,hogy ismerni kell mindenkit,de sokan még a magyar nagyobb nevű emberekkel sincsenek tisztában (és ezt nem a celebekre mondom).Ha meg nem ismeri annyit mond:Mért ,ő ismer engem....minden esetre én régen sokat néztem TV-t ,sőt most is,alapból minden filmet legalább egyszer megnézek és aki számít ,azt ismerem nagyjából,természetesen nem csak filmekről van szó! Ha más nem arcról nagyjából tudom,hogy ki ő ,de a fiatalok ilyennel nem találkoznak,mert kényszerből így se úgy se néznek filmet meg az fix,teli vannak előítélettel és nem adnak esélyt hasonló dolgoknak. Kíváncsi leszek az évek előre haladtával nő majd a tudatlanság ,vagy stagnál,csökkenni nem fog az fix.(És a tudatlanság alatt nem azt értem,amiről most itt szó van a Hamill-es dolog!)
0
0
0
0
Bukta avatar
@Andor1997: Nem úgy értettem.
36 éves létére ha nem látott egy SW részt se és/vagy nem tud belőle egy darab színészt se mondani, azzal nem mondom, hogy baj van. Viszont ha tényleg 36 akkor lehetne benne annyi, elolvassa a cikket úgy nagyjából. Viszont írta, hogy nem érdekli a fortnite. Na már most a főoldalon a cikk címe is látszik, amiben benne van a fortnite szó ergó a cikk témája fortnite. Akkor minek kattintott ide és vesztett kb 30 másodpercet az életéből(+a válaszok) míg leírta? Ezt nem értem csak.

Engem se érdekel a különösebben a fortnite mégis elolvastam mert hátha valami olyat írnak amivel kedvet kaphatok hozzá.
0
0
0
0
no avatar
@Bukta: Mert Harrison Fordon kívül a 4-5-6-ból bárki be is futott mint ismert színész...
0
0
0
0
Bukta avatar
@Palanova: Nem tudom. De amit én írtam abban a lényeg nem ezen van.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció