Folytatást kap a Lies of P

Szerző: xoki | 2023. November 02. | hír | 12 hozzászólás

A szeptemberben megjelent Lies of P-t a Souls-like műfaj egyik legjobbjának tartják, és most, több mint egymillió eladott példány után a NEOWIZ hivatalosan is megerősítette, hogy készül a folytatás.

A YouTube-on közzétett rendezői levélben Ji Won Choi megköszönte a rajongóknak a támogatást, bepillantást adott a cím közelgő DLC-jébe és megerősítette a folytatást is: "Legfőbb prioritásunk a DLC fejlesztése és a folytatáson való munka."

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy DLC is készül, de a folytatás bejelentése kellemes meglepetés volt. Természetesen a következő részre még várnunk kell néhány évet, de mindenképpen jó tudni, hogy a rajongóknak nem csak a DLC-re, hanem egy teljes értékű folytatásra is érdemes lesz várniuk.

A játékot minimális kritika érte, szóval ezek kiküszöbölésével és elengedő újdonsággal könnyen túlszárnyalhatják az első részt is, szóval mindképpen érdekes lesz majd látni, hogy mivel fognak előállni.

Lies of P
Lies of P
Lies of P
Megjelenés: 2023. September 18. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Souls-like
Fejlesztő: NEOWIZ
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
Helyes. Meg is érdemli a játék a folytatást.
0
1
0
0
bukta2 avatar
Nemértem az ilyen mint ez 1 kaptafára készült játékok miért sikeresek, és kapnak folytatást míg úgytudom hogy pl a Forspoken nem...és azt sem értem miért húzzák le a Forspoken-t a sárga földig, mikor egy brutál jó játék lett ami végre tudott újat mutatni! Mind játékmenetben,látványban,és nem mellesleg a Story-ja is remek volt! A startja nem volt valami jó ezt aláírom, ezzel a játékkal ellentétbe (ha jól tudom ez az első naptól fogva jól futott) de a cyberpunk is borzalmas volt és mégis egy jó kis játék lett abból is ahogy a Forspokenből is. Spoiler!
azért remélem egyszer mégis lesz folytatása 😅
0
4
2
0
💬 9
Legendrush27 avatar
@bukta2: Ez a Forspoken is olyan mint az: Uncharted, Days Gone, God of War crtl+c / crtl+v
0
1
0
0
no avatar
@Legendrush27: Hogyan tudasd másokkal, hogy egyikkel se játszottál és fogalmad sincs, hogy miről beszélsz 😂😂😂
0
1
4
0
bukta2 avatar
@Legendrush27: Ugyan a Days Gone nekem eddig kimaradt viszont a többit végigjátszottam és mind remek játékok! És a Days Gone-ról is csak jót hallottam.
Én arra értettem a Forspokennél hogy ,,tudott újjat mutatni" hogy pl a közlekedés a játékmenetben ,ilyet pl nem láttunk még egy játékban sem ami ilyen/ekkora játéktérrel rendelkezik, a harcrendszere eszméletlenül látványos és nagyon változatos, a Story is remek lett a DLC-je nagyon rövid de azt is kellemes volt végigvinni! Csak ugye szarul optimalizáltan jelent meg, és kapta is sajnos az ívet... olyan mint a BF 2042...szarul adták ki es mindenki lehordja a mai napig a sárga földik, pedig máravaz is egy brutál jó lövölde lett! De az maradt meg az emberekben hogy szar, kész... nem látják a fától az ertőt sajnos...
0
0
0
0
enslaved avatar
@bukta2: Days Gone - t ne hagyd ki, a Forspoken pedig egy nagyszerű játék volt, miután helyre pofozták gond nélkül végig játszottam. A Cyberpunk nem volt az én világom, a Souls játékokról meg mindenki tudja miként vélekedek, de mindig azt kell a kiadóknak erőltetni amit vesznek az emberek, amire nagy az igény, így lesz komoly bevételük. Tudod, van akinek a mai napig a Neoton Família a kedvenc zenekara, vagy a Bunyós Pityu, van aki meg rock meg komoly zenét hallgat, és ez így is van rendjén. Én annak örülök, ha a játékokban is képviseli magát mindenféle műfaj, kár azon veszekedni (beláttam már én is), hogy nekem vagy neked valami nem tetszik, bárcsak ez lenne a legnagyobb gond a világban. Ha azt nézem az én nagy kedvencem (AC) sem csinál semmi hatalmas újítást amióta csak létezik, mégis imádom, így aki szereti a Souls játékokat, ugyanúgy alig várja egy újabb rész megjelenését. A gond inkább az, hogy egy idő után felhígul az egész, és már szinte ugyanazt látod egy új játék esetében is mint az előzőekben, csak más a karakterek arca, meg néhány helyszín.
1
2
0
0
kismadar avatar
@Legendrush27: Szerintem FIFA, Fortnite, és Battlefield keveréke. 😂
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@bukta2: Fuh en a Forspokent 2 óra után töröltem. Aztán láttam végigjátszásban h az első 4 óra kb szenvedés és ahogy jönnek a képességek jó game lesz. A karakter meg az a Cuff valami.iszonyat idegesítőek. A cringe mérő kiakad a csaj szövegeitöl. Nagyon sok a pofázás benne. A harcrendszer (mondjuk az is 6-7 óra után) jónak tünt, de meh. Ennyire antipatikus hőssel nem tudom mit akartak.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Quadgame94: hát, az eleje tényleg elég lassan indul be, de nekem az End Game ami brutálisan bejön, amikor már végig játszottad és megvan minden képesség brutál erős vagy és gyűjtögeted a kis millió soha véget nem érő cuccokat :D olyan harcok vannak hogy az állam leesik
0
1
0
0
Quadgame94 avatar
@bukta2: Na addig nem jut el "senki" az eleje miatt.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció