Ezek a játékok érkeznek a Ubisoft 2023-as pénzügyi évében

Szerző: xoki | 2023. May 17. | hír | 6 hozzászólás

A Ubisoft 2022-es játékfelhozatalából nem igazán emelkedett ki egyik cím sem, de úgy tűnik, a 2024 márciusában záródó pénzügyi évükben rengeteg AAA játékra számíthatunk a kiadótól.

Jövő év márciusáig a Ubisoft nyolc játékot tervez kiadni, amelyek közül eddig hetet jelentettek be. A listán olyan címek szerepelnek, mint az Assassin's Creed Mirage, az Avatar: Frontiers of Pandora, a Rainbow Six Mobile, a The Division Resurgence, a Skull & Bones, a The Crew: Motorfest, XDefiant és egy titokzatos nagy játék.

Az elmúlt években a Ubisoftnak nem igazán sikerült a terveknek megfelelően előállni bizonyos címekkel, mint amilyen a folyamatos elhalasztásokon áteső Skull & Bones is. Emellett a különböző free-to-play és mobiljátékos próbálkozásai (The Division Resurgence és a Heartland) szintén elhúzódtak, de ezúttal remélhetőleg az ütemtervnek megfelelően érkeznek a játékok.

A fent említett címek közül a J0nathan néven futó youtubernek köszönhetően már tudjuk, mikor számíthatunk az Assassin's Creed Mirage-ra. Állítása szerint a Ubisoft október közepén tervezi kiadni a játékot, de amennyiben játékmegjelenések terén egy zsúfolt hónap elé nézünk, akkor nem zárkóznak el a néhány hetes csúszás lehetőségétől.

Assassin's Creed Mirage
Assassin's Creed Mirage
Assassin's Creed Mirage
Megjelenés: 2023. October 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Hat az eddig tudhatoakbol kb. csak az uj Avatar varos a reszemrol toluk
0
0
0
0
Liptik avatar
Remélem az a titokzatos cím a Star Wars vagy a Prince of Persia lesz.
0
0
0
0
💬 2
enslaved avatar
@Liptik: A Star Warst a legutóbbi része után jobb ha hanyagolják egy időre, vagy megtanulhatnának addig optimalizálni. AC az várós, a POP sajna felejtős szerintem, de ne legyen igazam.
0
0
0
0
VidarArt avatar
@Liptik: 90% hogy Far Cry játék lesz. Abból gondolom, hogy karakter készítéshez akartak alkalmazni körülbelül 2 hónapja és csak annyit írtak, hogy egy Far Cry project.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ezt gondolom úgy kell érteni hogy ezeket a játékokat halasztják majd el a 23-as pénzügyi évben...
0
1
0
0
kovb677 avatar
Ac Mirage meg Tekken 8 várós lesz igaz utóbbi nem ubiszaft játék, bár tekken8-ba a videók alapján nem fektettek sok munkát tiszta tekken7 kiköpött másolata. Kételkedőknek:

https://gamepod.hu/hir/tekken_8_igy_harcol_hwoarang.html
https://gamepod.hu/hir/tekken_8_igy_harcol_lili.html

Hivatalos videók tehát nem valami hamisítvány
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció