Elindult a Steam nagy nyári vására

Szerző: Pafry | 2021. June 24. | hír | 11 hozzászólás

Idén is elérkezett az idő, amikor a játszani vágyók rendszerint egy kicsit mélyebben a zsebükbe nyúlnak, és esetenként akár az egész évre való játékmennyiséget is beszerzik maguknak. Megkezdődött ugyanis a Steam idei nagy nyári vására, amely során több ezer játékot lehet olykor hatalmas kedvezménnyel megvásárolni.

A vásár idén június 24-től július 8-ig tart, magyar idő szerint este 19:00-kor élesedett, és szintén ebben az időpontban fog lezárulni két héttel később. Több rendkívül előnyös ajánlatot is felfedezhetünk rögtön az elején, például a Battlefield 5-öt 75% kedvezménnyel tudjuk behúzni, a Dark Souls 3-at szintén 75%-os árengedménnyel, míg a Dying Light első és méltán sikeres részének árából 66%-ot engednek el. Természetesen ezeken kívül is rengeteg ajánlat akad, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót, ha itt végigböngészi a kínálatot.

A Steam ezúttal is kedveskedik egy tematikus kalanddal is az áruházon belül, ez idén a Forge Your Fate névre hallgat, amelynek keretein belül játékosan lehet begyűjteni különféle matricákat, jelvényeket.

Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
LittleNinee avatar
végre sikerült megvenni az ARK: Survival Evolvedet 😃
0
0
0
0
bigfooot avatar
A Forge your fatevicces volt
0
0
0
0
Ayistion avatar
30€ pikk-pakk eltűnt a számlámról. 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Én is belenézegettem, de enm szeretnék feleslegesen felhalmozni semmit sem. Főleg, mert megbánós típus vagyok, s digitális játéknál nem sok esélyed van. Tudom van a 2 órás limit, de már 100 percél azt írja ki, hogy megvolt a 2 óra és nincs refund.
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@NTSC Jani: Vagy két hétnél, nulla perc játékidővel. Erre is ügyelni kell, hogy ha megvetted teszteld is és ne ülj rajta, mert akkor is elhajt a f*szba a steam...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@Palanova: Igen, tudom. Ezért se szeretek nagyon vásárolgatni nagyon. Mert a nagyrésze a megbánom kategóriába esik általában.
0
0
0
0
P a i n avatar
@NTSC Jani: Én anno 2,1 órával refundoltam a Rise of the Tomb Raider-t, bár lehet csak szerencsém volt😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@P a i n: Biztos csókos voltál 😃
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
Pont most kezdtem neki a Sniper Elite 4-nek, erre kegyetlen mód lenyomták a DLC-k árait, jöttek is a könyvtárba... 😀
0
0
0
0
odinx avatar
Far Cry New Dawn, készülj, mert jövök.😆
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Vannak jó leárazások, érdemes szemezgetni. 😉
Csak a STEAM!!! :😎😎😎😎😶😶😶
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció