Elhalasztották a Marvel's Avengerst és a Final Fantasy VII Remake-et

Szerző: xoki | 2020. January 14. | hír | 10 hozzászólás

A Marvel's Avengers eredetileg májusban jelent volna meg, de a fejlesztőknek több időre van szüksége, hogy a játék ne okozzon csalódást a rajongóknak, ezért elhalasztották. Az extra időt a játék szépítgetésére, javítgatására fogják fordítani, hogy a végső verzió teljesíteni tudja a rajongók magas elvárásait. Sajnos nem csak néhány napról van szó, ugyanis a játék most már az eredeti megjelenéstől számítva négy hónappal később érkezik, azaz szeptember 4-én.

Hasonló helyzet áll fenn a Final Fantasy VII Remake estében is. Azok, akik alig várták már a játék felújított változatát, most biztosan csalódottak lesznek, de annak érdekében, hogy elérjék azt a minőségi szintet, amelyet a rajongók elvárnak, a fejlesztőcsapat a játék elhalasztása mellett döntött. A Final Fantasy VII Remake most már április 10-én fog megjelenni PS4-re.

Marvel's Avengers
Marvel's Avengers
Marvel's Avengers
Megjelenés: 2020. September 04. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Nixxes Software
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mortou4 avatar
Ez a normális hozzáállás, nem az, hogy kiadják félkészen.
0
0
0
0
💬 4
Maros avatar
@mortou4: Ez nem normális hozzáállás!!!
0
0
0
0
Maros avatar
@mortou4: Bocsi elértettem! Elnézést kérek!
0
0
0
0
Csicso avatar
VOlt már erről szó de ha egy játék alapvetően egy filmes univerzumot akar meglovagolni (mert a Marvel hájp nem a képregények miatt hanem a belőlük készült filmek miatt van) akkor valós megszokott arcok nélkül számomra továbbra is felemás az egész.
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@Csicso: Ez a legfőbb gond vele.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Csicso: Ez még hagyján is, viszont ha nem Avengers játék lenne, hanem egy teljesen más cím, akkor is tökre ez lenne az ember érzése a karakterek láttán! Ha megfigyelitek a Tomb Raider játékokat, ott is látszik, hogy ezek az emberek nem tudnak normális karakter arcokat csinálni... Egyedül a Lara Croft és egy két főbb karakter volt ott is elfogadható kinézetű!
0
0
0
0
Apor avatar
Doom Eternal-t is újrahalasztják, abbahagyom a harcművészeteket, és elkezdek akrobatikos rock n' rollozni.
0
0
0
0
gigazte avatar
Pár napja a haveroknak hülyeségből mondtam, hogy több játékot is csúsztatnak majd idén, úgy látszik igazam lett... Ez a két játék egyáltalán nem érdekel, csak remélem azokat a címeket ne halasszák el, amiket várok! (Cyberpunk 2077, Dying Light 2, The Last of Us 2, Resident Evil 3)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció