Elfogadhatatlan minőségű tápegységeket csomagolt GPU-k mellé a Newegg

Szerző: xoki | 2021. August 17. | hír | 55 hozzászólás

Az elégedetlen vásárlóktól származó negatív kritikák után Steve Burke és a Gamers Nexus az elmúlt néhány hónapot a Gigabyte tápegységeinek felvásárlásával és tesztelésével töltötte.

A szóban forgó tápegységeket (GP-P750GM és GP-P850GM) a Newegg erőszakolta rá a vásárlókra, mivel a kiválasztott RTX kártyák vásárlásával a PSU-t is meg kellett venni. Ez a lépés már önmagában sem túl szimpatikus, de a fő probléma még csak ez után következett. A vásárlók elkezdték beszerelni az említett tápegységeket, amelyek aztán elég gyorsan elromlottak, ráadásul sokszor kisebb „robbanás” és szikrázás kíséretében adták fel a szolgálatot. Néhány esetben pedig még a rácsatlakoztatott drága hardvereket is kinyírták.

A Gamers Nexus február óta folyamatosan vásárolta fel ezeket a PSU-kat, hogy letesztelje azokat, és egy tudományosabb magyarázattal állhassanak elő, pontosan miért is ilyen magas a meghibásodási arány. Végül arra az eredményre jutottak, hogy már a P850-nel sem érdemes dicsekedni, de a P750 pedig olyan katasztrofálisra sikeredett, hogy arra nincsenek szavak: a felvásárolt példányok 50%-a volt hibás! Ezek nagy része már működésképtelen állapotban érkezett meg hozzájuk, a többi pedig a tesztek során adta meg magát, a rácsatlakoztatott GTX kártyákkal egyetemben.

Egy alapos áttanulmányozás után rájöttek, hogy ezek a termékek dizájn és a felhasznált komponensek tekintetében is gyér minőséget képviselnek, és szerintük ezzel a lépéssel a Gigabyte és a Newegg eladhatatlan terméket erőszakolt rá a kétségbeesett vevőkre.

Azóta a Gigabyte egy közleményben reagált a helyzetre, és elmondásuk szerint csak speciális esetekben, főleg extrém terhelések során jön elő a fent említett jelenség. A GP-P850GM és GP-P750GM tápegységek komoly terhelésnek voltak kitéve a tesztelések alatt, nagyon közel a 120-150%-os felső határhoz. A Gigabyte lecsökkentette az OPP-t ezeknél a termékeknél, és most már csak akkor aktiválódik, ha a P-P850GM eléri a 1020 W-1300 W-ot, illetve a GP-P750GM a 900 W-1125 W-ot. Azok, akik már hozzájutottak az említett tápegységek egyikéhez, lehetőséget kapnak a cserére, amennyiben annak sorozatszáma a megfelelő tartományon belül van.

Hozzászólások: 55
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
carl18x avatar
Hát nekem eddig nem halt meg Zsigabájt, amúgy felszereltséget vásárlunk nem márkát.
A Cikk meg azért érdekes mert azt írják túlterhelésből fakadt a tönkre menetel? akkor most mi a igaz?
Mert 120/150%-os esetén más márka se biztosan marad életben...XD
Szóval elsőnek tisztázni kéne a korülményeket.
Bár tápot nem vennék tőlük, valahogy kicsit orosz roulet.
0
0
0
0
💬 5
MentaStrike avatar
@carl18x: Ahogy a mellékelt Gamers Nexus videóban is elmondják, több olyan táp volt, amelyik két perc után adta meg magát 60% terheltség mellet, vagy még annyival sem, csak a Gigabyte, nem tanulván az NZXT gépházas esetből, próbálja mesélni, hogy ők jó terméket gyártottak, GN volt szemét velük és hosszútávon tesztelte, túlterhelés alatt. GN többször elmondja egy másik videóban, hogy ez egy merő f***ság, és mentik a bőrüket.
0
0
0
0
carl18x avatar
@MentaStrike: Hát ezek alapján meg kár őket forgalmazni, ha ennyire nem megbízható az egész szériát vissza kell hívni. Fejleszteni rajta és úgy megbízható állapotban legyártani, hát ez a baj hogy sok gyártó a rossz helyen sporol. És mikor valami a megbízhatóság rovására megy az elég nagy gond.

Csak hát az a baj már rengeteg ember megvásárolta, és utolag garanciáztatni mindenkinek idő és energia pazarlás. Főleg ha a csere darab és egy orosz roulet, ami lehet 3 hónap múlva megint megadja magát.
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@carl18x: NewEgg sem volt kedvesebb, ha beszart a tápod, és ha vitte magával a kártyát, ha nem, mind a kettőt vissza kellet küldened, mert mivel így adták el, így is kell gariztatnod. Szóval ez NewEggtől is egy merő gonoszság volt, mert tudták hogy eladhatatlan, és mivel már az adott illető visszaküldte a DOA-s(Dead On Arrival, vagyis már döglött volt mikor megérkezett) vagy utólag meghalt tápot kártyával együtt, így bizonyítéka se volt a vásárlónak, hogy igenis a táp volt a szar.
Gigabyte meg csak abban az esetben hívja vissza, ha tényleg kezd a konzumer szinttől magasabbig jutni a probléma, például egy cég kezdi perelni őket, hogy kinyírt pár fontos gépet, vagy épp érkezik egy olyan per, amit nem tudnának megnyerni, és ezért is jelezte a GB, hogy igen, ezeket a szériaszámos tápokat kicseréljük, más szériaszámosra, amit a GamersNexus szívesen fel is vásárol, vagy valahogy, csak hogy lássák, mi a különbség a kettő között.
0
0
0
0
no avatar
@carl18x:
amúgy felszereltséget vásárlunk nem márkát.

Ezt magyarázd el azoknak akik csak annyit néznek egy tápon hogy 80+ és hogy fehér vagy fekete az adott táp, ja és minél olcsóbb mert nem fontos eleme a gépnek... 😅
0
0
0
0
carl18x avatar
@LordSzalko: Nem lehet, van bizonyos réteg aki szerint a "Chieftec" Smart az isten.
Minden esetre a családba volt egy ismerősnek egy iarena Chieftec táp, borzalmas minőség 2 év alatt tönkre is ment. Pedig valami 150-200 wattal volt max terhelve XD

Nekem még mindig patika a 6 éves Chieftec CTB 450-S "Sirtec" beles és valóban megbízható széria. Persze nem szép esztétikus, szürke ház és nincs RGB Led.
De egy átlag gamer gépet bőven kiszolgál, 6 év alatt elég sok konfigom volt mindent kiszolgálta.
I7-2600 4 ghz és GTX 660TI is hajtott egy időben és soha nem volt probléma.

(Haapron hirdetttem 5E forintba) A kutya se írt, úgy látszik a szürke házra nem sokan buknak :D
Pedig belülről is patika, egy pupos kondi sincs benne.
0
0
0
0
Lizard avatar
Bezzeg annó a legjobban ajánlott tápok között szerepelt a jó kis GIGABYTE Superb 460W
Egy oldschool gépet még mindig az hajt nálam itthon kb 15 évesen!😁
0
0
0
0
pinkyke avatar
érdekes dolgok vannak szándékosan be égeti magát a gyártó. 🤣
meg az hogy a védelmek csak papíron van le írva mert valójában nem véd semmit se az mekkora gáz már.🤔
0
0
0
0
redbull6969 avatar
nekem minden gigabyte alaplap táp videokártya vízhűtés m.2 ssd monitor egyszer volt gond az alaplap-al és akkor fsp táp ölte meg 80+gold rádadásul
0
0
0
0
SuperPuma avatar
A HKC tovább él.
Kell nektek időzített bomba ugye
0
0
0
0
visor261 avatar
Az a szomorú hogy ezek nagyrésze 1-2 minta alapján ítéli meg a 1000+ készletet jobb esetben , rosszabb esetben meg elég azt mondaniuk hogy megfelel és megkapják vizsgálat nélkül.https://www.gigabyte.com/FileUpload/global/News/1930/o202108131913472765.png
És ez nem csak emelte az árakat, de még a minőséget se tükrözi szerintem se eddig, se ezután:https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6c/80_Plus_Gold.svg/463px-80_Plus_Gold.svg.png Már csak azt hiányolom árukeresőről hogy lehessen garanciára szűrni. Bár a legjobb megoldás az lenne ha lenne itt egy PSU adatbázis ahol fel lenne sorolva megbízhatóság/minőség szerint. ;)

Bár ahogy nézem amazon-on 79% 5 csillagot adott, szóval ha a videó alapján nézzük akkor 50%-nak tényleg semmi baja.
A baj csak akkor van hogyha pont te fogod ki a hibás darabot és robban/gyullad/megolvad mert jobb esetben elszál a táp amire tatalán adnak cserét garancia keretein belül:
Response from Gigabyte - NO support via warranty. We were told it’s must have shorted.’ Really? And no offer to fulfill warranty claim. Very disappointing. And scary to boot.

Rosszabb esetben ha egy ryzen 5 2600 & GT 710 2GB páros is beindíthatja a "védelmet" és elszáll egy mb,gpu,cpu akkor arra nagyon kis esélyt látok hogy kártérítést kapnál értük.

És ez nem is a legolcsóbb táp hogy valaki ezen spóroljon, de aki szereti a szerencsejátékot annak meg még jó is :D
0
0
0
0
💬 11
no avatar
@visor261:
Már csak azt hiányolom árukeresőről hogy lehessen garanciára szűrni. Bár a legjobb megoldás az lenne ha lenne itt egy PSU adatbázis ahol fel lenne sorolva megbízhatóság/minőség szerint.

Ugyan nem itt, de található a neten számos lista ahol kellőképpen be vannak sorolva a tápok a megfelelő kategóriába, ugyan így a belét is viszonylag könnyű kikeresni az adott tápnak. Sajnos a többség szimplán a 80+ jelzés alapján vásárol tápot holott azt már gyakorlatilag bármire ráaggatják és még megfejelik azzal hogy minél olcsóbb legyen, mert hát ügye ez a gép legjelentéktelenebb eleme.

Persze még ezt is lehet fokozni mikor ~300W-os peak fogyasztású géphez vásárolnak 1000/1600W-os tápot mondván hogy így lesz időtálló 😅
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@LordSzalko: Szoktam olvagtani ezt a "több évre tervezek a konfiggal" dolgot sok embertől. Eddig egyetlen tagnál láttam azt, hogy ezt tényleg komolyan is gondolta.
0
0
0
0
visor261 avatar
@SuperPuma: Lehet hogy tényleg több évre terveztek, én is úgy voltam hogy 2x4 helyett veszek inkább egy 1x8 ram modult és majd később hozzá még 1 hasonlót, aztán felment a memória ára,kijött a ddr4, most drágult a minden, jövőre meg már jön az ddr5...
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Kedvenceim. Kár hogy a fele akkora táp is untig kiszolgálná azokat a kaliberű gépeket, ráadásul lényegesen jobb hatásfokkal. De persze mindegy mit mondanak nekik, náluk a nagyobb Watt számtól lesz jobb/időtállóbb egy tápegység 🤡
0
0
0
0
kaland21 avatar
@visor261: én nekem eddig csak evga tápjaim voltak/vannak de sose volt velük semmilyen baj gigabyte kártyám már volt ami meghalt és alaplapom is szóval azóta csak msi-t veszek!!
0
0
0
0
visor261 avatar
@kaland21: nekem pont giga lapom van 15-óta és még működik, de alapból asrock felé húzódtam az utóbbi időkben szal ha nem jön be valami gebasz náluk akkor az lesz.
0
0
0
0
kaland21 avatar
@visor261: én csak az msi-ben tudok megbízni mint vga/alaplap gyártó tápban meg seasonic meg evga!!
0
0
0
0
visor261 avatar
@kaland21: nekem is van preferenciám mint: ha telefon akkor a xiaomi, ha monitor akkor lg, de előtte még utána járok hogy gyártón belül is melyiket mert van hogy egy sorozat félresikerül.

Itt is elvileg összevissza szerezték be az alkatrészeket ezért van eltérés kb 5 között mikor ugyan annak kéne lennie. De ez több helyen is volt már, és balhé is volt samunál: exynos volt benne qualcomm helyett és a kettő között volt erőkülönbség, vagy valamelyik alaplapnál spórolni akartak a kondikon és nem a megbízható japán volt hanem olcsó kínai így azoknak is nagy volt az elhalálozási arány.
0
0
0
0
kaland21 avatar
@visor261: na nekem is van preferenciám: ha telefon és háztartási cikkek akkor a samsung és philips, monitor akkor vagy lg vagy asus és én is utána járok hogy gyártón belül melyiket éri meg megvenni.
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
@visor261: Én is beállhatnék a "jövőre terveztem" sorba mikor megvettem a jelenlegi 1200W-os EVGA tápomat, de szimplán azért lett ez, mert pofátlanúl alacsony áron jutottam hozzá. :D Nekem tápegység téren az EVGA marad az örök favorit. Őnáluk elhiszem azt a marketingszöveget, hogy: időtálló
0
1
0
0
X9K338DA avatar
@visor261:
ár a legjobb megoldás az lenne ha lenne itt egy PSU adatbázis ahol fel lenne sorolva megbízhatóság/minőség szerint. 😉


[LINK]
0
0
0
0
thug85 avatar
Nekem rengeteg Gigabyte cuccom volt már, ezidáig egyel volt bajom. Az szintén egy táp volt ami viszonylag hamar meghalt. Biztosra ment, vitte magával a lapomat is.
0
0
0
0
sunny474 avatar
Lekopogom de nekem a lassan 5 éves kártyám még vígan megy hibátlanul. Leszámítva az aorus/ xtreme engine szoftvert, az egy hulladék. Egyszer sikerült belőnöm vele az RGB-t legalább utána hozzá se nyúltam soha. Inkább MSI afterburner ha nagyon muszáj a plusz OC. Ígyis megy majdnem 2ghz-en gyári OC-n. Alaplap fronton ismerek pár tulajt nekik se volt bajuk, de tápot amúgy se vennék tőlük. Seasonic, EVGA, Corsair nálam a befutó ilyen téren.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Manapság egyre több a szemét árucikk a piacon. legyen az tápegység, ssd, vga, alaplap.....Először a pár hónapos ssd-m, majd a 3060-asom is 4 hónap alatt bekrepált,majd visszaküldték ugyanazt a kártyát,"megjavítva". Ennek ellenére a ventilátorok még mindig ugyanolyan zajosak.Az fsp tápom is kezd "érdekes" hangokat kiadni néha. Erősen gondolkodom higy eladom az egész gépet a francba amíg ér valamit. 🏆
1
0
0
0
💬 6
Scorn Face avatar
@zsiroslangos: Akkor a kártyával kellene még egy kört futnod, mondván a ventik még mindig ugyan olyanok.
Huzamosabb használat közben jön elő a hang, vagy már alapjáraton azzal indul?
A tápot meg szerintem ne várd meg, hogy kidobja a taccsot, az a legfontosabb alkatrész, ha teheted nyomban vidd vissza bevizsgálásra.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Scorn Face: Általában ha indítok egy játékot akkor máris kezdi csinálni a kártya.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@zsiroslangos: Akkor ezek szerint nem végeztek jó munkát.
Persze ha beadod megint akkor kártya nélkül maradsz egy ideig...

Nem tudom milyen boltban várárultad, de legrosszabb esetben kérdezd meg hogy, mivel ilyen jól sikerült megjavítaniuk, levásárolnád az árát (ha kell némi plusz pénzt hozzácsapva) és vennél egy másik gyártó kártyáját.
1
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: Az a 3060-as nem Gigabyte véletlenül? 😄
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@LordSzalko: De, viszont az előző 1060-asom is az volt, az meg köszöni szépen jól van a mai napig. :D
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Az szép....nem elég hogy durván túlárazott cuccokról beszélünk de még KÖTELEZNEK egy plusz termék megvételére. Javítsatok ki de így első blikkre nekem ez a szabad akarat teljes ignorálásának tűnik. Elképesztő hogy mi megy mostanság a hardver piacon. Egyre kiábrándítóbb az egész.
0
0
0
0
💬 11
Legendrush27 avatar
@RaggaBone: Ezért is tértem át 95%-ban konzolra.
Ilyen pofátlan hardver árak mellett még meglep, ha valakinek egy régebbi gamer gépet nem egy konzol hanem egy új VGA egészít ki 😂

Mennyi is most egy trendi VGA ? Egy SX eés egy PS5 együttes àra ? 💩
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@Legendrush27: Meg tudlak érteni teljes mértékben. Javarészt multiplayerezem és nyakamon a BF2042.....100% hogy nem fogok kihajítani 1millát gépre így tetcik vagy sem, át kell nyergelnem nekem is. A pc piac meg ott rohadjon el ahol van. Mindennel magyarázzák az árak emelkedését (chip hiány, víz hiány, munkaerő hiány stb...) de érdekes módon ennyire sűrűn új vga-kat nem jelentettek be nem is tudom hány éve, ha egyáltalán volt erre példa. (És mielőtt jönnének az "elit" hozzászólások hogy "fillérb@szó" meg "mivan kicsi a tárca?", nem.....csak dolgozó ember lévén nem vagyok hajlandó többet fizetni valamiért mint amennyit valójában ér, nem bányászok hanem játszok...vagyis játszanék.)
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@RaggaBone: Konzolon könnyebb az élet . Tényleg én csak eredeti játékokkal játszottam kb 17eves korom óta pc-n és azt a pénzt amit a 2 évente esedékes fejlesztésre költenék azt elköltöm inkább játékokra. Mondjuk játékok tekintetben is van tularazas, de a legtöbb esetben nem rugaszkodnak el a valóságtól. 350k-t nem most, de 10 év múlva sem adok egy vga-ert. Reálisan kell látni a dolgokat ez nem fillerbaxas. Vénusz etolajert sem adok nettó 760ft-ot mivel csak pár havonta veszek és mikor utoljára vásároltam 480ft volt. Inkább veszek egy olaj nélküli sütőt 20k-ert és 5ev alatt vissza hozza az árát. Kövezzen meg aki elítéli a logikus és előretarto , látó gondolkodást. 🙃
0
0
0
0
no avatar
@Legendrush27: 10 év múlva amilyen gyenge lesz a forint, már ha lesz még akkor egyáltalán akkor az a 350k kifejezetten jó árnak fog számítani 😅
1
0
0
0
Legendrush27 avatar
@LordSzalko: Lesz forint sőt előbb lesz fillér vagy pengő újra mint euró 😂🤣
0
1
0
0
RaggaBone avatar
@Legendrush27: Teljesen így látom én is. Nem fogom valamire azt mondani hogy jó árban van mert 500ezerről lement 300ezerre mindezt úgy hogy tudom a valós értéke 100k vagy az alatt kéne legyen. Nem értem vagyis inkább nem vettem észre azt a pontot mikor az emberek megvakultak. Értem én hogy sokan azon az elven mozognak hogy "van pénzem akkor miért ne vegyem meg". Furcsa látni hogy önként válnak meg ilyen összegektől amit jó eséllyel hónapok vagy akár évek kemény munkájával és spórolásával szedtek össze. Öregszem úgylehet.
0
0
0
0
no avatar
@RaggaBone:
de érdekes módon ennyire sűrűn új vga-kat nem jelentettek be nem is tudom hány éve, ha egyáltalán volt erre példa.

Mire gondolsz? A 20-as szériánál sem volt kevesebb bejelentés, plusz azt még megfejelték egyidejűleg a 16-os szériával. De valójában a 10-es széria sem volt kevesebb. AMD-nél ugyan ez látható.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@LordSzalko: A mostani szériákra gondolok, és arra hogy már most tolják pl az RTX4000-es szériák hintését. Anno nem volt "chip hiány" covid, se semmi és mégsem volt az hogy hetente olvasok valami új vga-ról. Én erre gondoltam konkrétan.
0
0
0
0
no avatar
@RaggaBone: A 20-as széria megjelenése után fél évvel ugyan úgy voltak leak-ek a 30-as szériáról. Akkor is folyamatosan lehetett olvasni az új típusokról, csak maximum akkor nem érdekelt annyira.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@LordSzalko: Mindig is érdekelt sacc/kb 28 éve vagyok része ennek a "kulturának". Megértem amit mondasz de egy dolgot nem lehet vitatni. Az irány amerre tart ez a piac, kiábrándító. (az entert még szinte le se nyomtam de már zöld volt a felkiáltójel....mi vagy te? valami bot? XD )
0
0
0
0
no avatar
@RaggaBone: Ja csak éppen most néztem fel 😄
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Most nem azert de ki huz egy 750 wattos tapot 1000+ watt fole?
Nekem ilyen tapom van,4honapja ejjel nappal megy,neha egy egy restart-al,35-40 fokos melegben is,semmi baja...
0
0
0
0
💬 4
Legendrush27 avatar
@lincoln_a_vandor: Persze ez jogos és lehetnek évekig működőképes darabok is, de egy olyan típus ahol 50% a hibás (selejt arány) azt nem engedném forgalomba hozni sőt kártérítést fizettetnék a gyártóval. Elemezzék a hibát és javítsák, változtassanak a gyártástechnológián, használjanak minőségibb alkatrészeket stb .. egy kissé túl tolták a tervezett elévülést 🏴‍☠️
0
0
0
0
visor261 avatar
@lincoln_a_vandor: Most ezt mondod de ha elszálna és vinné magával a 3070-odat akkor kiváncsi lennék mit mondanál.
Mert ha megnézed a videót akkor abból kiderül hogy "átlagos felhasználás során" szal 60% terhelésnél is elszált és vitte magával a videókátyát.Spoiler!
Igen azt is monták a videóban hogy nem tudták megismételni ezért nem biztos hogy a táp volt, de neked is pont giga kártyád van, úgyhogy ahogy a videóban is mondták: mindegy hogy táp vagy kártya, így is gigabitye probléma.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
@visor261: Igaz mondjuk,nem gondoltam bele szerintem mi lenne ha elmenne tole a gep,gondolom eleg szerencse fuggo is...magat a rizikot nem eri meg annak aki tapegyseget tervez venni.
0
0
0
0
visor261 avatar
@lincoln_a_vandor: A videóban 15:00-nél diagrammal mutatják hogy mennyi működik,adta meg magát, újraindulgat, be se indult. És a működőképesek olyan 50% körül vannak.
És ha tanultam valamit a kínából rendelgetések után az az hogy 99-97% pozitív értékelésen kívül a többit figyelmen kívül hagyom. És még így is fáztam már rá hogy a többi 100 ember azt kapta amit rendelt én meg nem.
És ha tanultam valamit hdd meghibásodás esetén az az hogy nem pár száz egységnél kell nézni a 0% meghibásodást hanem ahol már 5-6 jegyü a darabszám és az üzemideje is években mérendő. Bár ez a kínaira is igaz hogy 10/10 értékelésnél a 11 lehet 1 csillag lesz, amit én adnék neki, amit inkább átengedek valaki másnak :D
És a szomorú hogy ez van az emag+alza kombónál is. Megtudod venni olcsón, de ha elromlik akkor aztán várhatod a bolygók együttállását...
0
0
0
0
enslaved avatar
Kártyák terén eddig sem álltak valami fényesen, most meg már a tápjaik is szutykok. Bravó Giga!
0
0
0
0
💬 4
YoRHa 2B avatar
@enslaved: Nekem volt kb 4 giga alaplapom és az összes meghalt, szerintem ott sem tiszta minden xD
Illetve egy RX470 és egy GTX780 ami szintén megpurcant.
0
0
0
0
xCube avatar
@YoRHa 2B: Gigabyte alaplapot már ak étezres évek közepe - vége óta nem nagyon ajánlottam senkinek (pedig az utóbbi időben azért összeszedték magukat). Annak idején nem egyszer fordult elő, hogy a csomagolásból kivéve a lapról lehullott pár alkatrész vagy foglalat. De azért mindehhez hozzá kell tennem azt is, hogy van egy 2008 -as Gigabyte lapom, ami tuningolt procival és FSB -vel megy feszelve tizenéve hibátlanul.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@xCube: Jelenleg nekem is itt a GTX 650 Ti, feszelve, OC-zva mióta hozzám került azóta megy.. még.
Viszont ismerősnek az egyik lapját 2x kellet küldeni RMA ra mert első naptól fogva nem működött az egyik PCI slot.
0
0
0
0
Thomaz avatar
@enslaved: Valamikor még 2010-ben volt Gigabyte kártyánk nekem és a bátyámnak ATI HD 5750 és 5770 de mindkettő szénné hanyatlott egy év után. 😂
0
0
0
0
no avatar
Milyen meglepő hogy ismételten egy Giga termék problémás 😅
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció