Ekkor érkezik PC-re a Returnal

Szerző: xoki | 2023. January 19. | hír | 14 hozzászólás

A Sony végre több fontos részletről is lerántotta a leplet a Returnal PC-s verziójával kapcsolatban. Ennek köszönhetően a Housemarque által fejlesztett játék részletes rendszerkövetelménye, a PC-exkluzív funkciók és a pontos megjelenési dátum is ismertté vált.

A Returnal eredetileg PS5-exkluzívként jelent meg, de tulajdonképpen már azóta sejteni lehetett, hogy a közeljövőben PC-re is átültetik, mivel a GeForce Now kiszivárgott adatbázisa is tartalmazta. A Sony a The Game Awards során erősítette meg a korábbi pletykákat, és ekkor 2023 elejére ígérték a játék PC-s portját. Mint kiderült, tényleg nem kell már sokat várnunk rá, ugyanis február 15-én válik majd elérhetővé.

A megjelenési dátum mellett a rendszerkövetelményekről és számos PC-s funkcióról is lerántották még a leplet. Ezek közé tartozik az Nvidia DLSS és az AMD FSR, valamint a NIS. A játék támogatni fogja a 21:9-es és 32:9-es kijelzőket, illetve természetesen az egér és billentyűzet kombót is. A sugárkövetéses árnyékok már a konzolos verzióban is jelen voltak, de a látványt egy kis extra RT tükröződéssel javították fel.

Returnal
Returnal
Returnal
Megjelenés: 2023. February 15. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Roguelike
Fejlesztő: Climax Studios, Housemarque
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cabus26 avatar
Majd ez is egy optimalizálatlan szemét lesz,mint minden egyes UE4 játék.
0
2
0
1
💬 13
no avatar
@cabus26: Hát nem tudom eddig amit a Sony kiadott pc-re nem volt gond szerintem 🙂
2
0
0
0
BZ10 avatar
@Kovacs1991: Saját tapasztalatból a Horizon és az Uncharted még finoman szólva sem volt tökéletes megjelenéskor.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@BZ10: Az uncharteden jót nevettem.Nem indult régebbi procikkal. Elkezdtèk irogatni,hogy ez a világ van,mit vártok az öreg vasaktòl,stb stb aztán ez laza update és gond nélkül indult és futott.
2
0
0
0
BZ10 avatar
@santakigyo: Nekem nem a régi procival volt gondom. Az nvidia driver akkori friss verziójával nem indult el a játék. Majd a következő 2 nvidia driver frissítésével sem. Mindig visszatelepíthettem a régit... Meg volt egy olyan sikeres játék patch is, ami teljesen elcseszte az egér érzékenységét. Ettől függetlenül én élveztem a játékot, de azért jókat tudok nevetni azon, amikor valaki azt írja, hogy tökéletesen portolták. :)
1
0
0
0
kmetovics avatar
@BZ10: Szerintem itt senki nem írt ilyesmit, h tökéletes lenne 🤔
0
0
0
0
BZ10 avatar
@kmetovics: Bocsáss meg! Tényleg azt írta nem volt vele gond. És nekem és még sokan másoknak nem is volt vele... 😁
0
0
0
0
no avatar
@BZ10: Jó az Uncharted azt elismerem,hogy ott tényleg voltak gondok de egy kettő megoldották aztán simán ment probléma mentesen.Legalábbis nálam pedig csak laptopról nyomom :D
0
0
0
0
Attisz5284 avatar
@cabus26: Nem értem mi ez a negativitás minden egyes poszt alatt. Mit csodálkoznak az emberek ide meg oda ha régebbi procikon nem fog futni meg nem 100%-osan tökéletes lesz mikor átjön pc-re. Én személy szerint kurvára örülök hogy megjelenik mert így nem kell beruháznom egy ps5-re és az sem zavar hogy a gépigény miatt csak low-on fogok normális fps számot elérni. De hisztizhetnék én is úgy mint te.
6
0
0
0
Mizushio avatar
@Attisz5284: Manapság az embereknek semmi sem elég sajnos. De viszont az ilyen emberek semmit sem érdemelnek cserébe.
3
0
0
0
santakigyo avatar
@Attisz5284: Szerintem annyira nem kell félni a gepigenytől.Ha tényleg jól portolják nem lesz ott gond.Igazság szerint a játékba nincs semmi extra amit mondjuk a PS4 ne bírt volna el.Egyedül a gyors töltés ami említésre méltó.Grafikailag semmi extra, meg úgy alapból.Èn 1 óra után kiléptem aztán sose indítottam el újra.
Persze ez nem mérvadó, ettől még állítólag jó játék lett.Gondolom kelett egy húzó cím az új konzolra.
2
0
0
0
cabus26 avatar
@Attisz5284: Nem az a baj,hogy kevés lesz az FPS,hanem,hogy nem hajtja ki ez a gec*i engine rendesen az erősebb gépeket. Pár kivételtől eltekintve nagyon rossz ez az unreal engine 4.
Az optimalizálatlanság alatt nem csak a nagy gépigényt érti az ember.
1
0
0
0
MaximumGame avatar
@cabus26: Màr az Unreal 5 meg túl sokat kér 😂 majd Stalker 2 nel kiderül…
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció