Ekkor érkezik a GTA 6 a Microsoft szerint

Szerző: xoki | 2022. November 26. | hír | 19 hozzászólás

A Rockstar Games közel egy évtizede adott ki vadonatúj Grand Theft Auto játékot, miközben legutóbbi projektjük, a Red Dead Redemption 2 megjelenése óta is négy év telt már el. A fejlesztőstúdió méretével és komoly erőforrásaival kevesen tudják felfenni a versenyt, így nem meglepő, hogy a rajongók már tűkön ülve várják a Grand Theft Auto következő részét, hiszen másik stúdió nem igazán állt még elő hasonló kaliberű játékkal.

A világjárvány és más hasonló akadályok miatt több belső halasztásra került már sor, de a Rockstar Games szerencsére megerősítette a Grand Theft Auto 6 létezését, amelyre még biztosan várnunk kell pár évet. Bár különböző szivárgásokból elég sok minden kiderült, hivatalosan még szinte semmit sem közöltek a játékról, de a stúdió korábbi ígérete szerint az elkövetkező hónapok folyamán tervez friss információkat megosztani.

Nemrég azonban felbukkant egy új hír ezzel kapcsolatban, mely szerint a Microsoft már tudja, mikor érkezik a népszerű széria következő része. Az Activision felvásárlása kapcsán a Microsoft, a Sony és a hatóságok között kialakult helyzet miatt az Xbox platform tulajdonosa egy beadványt adott át, amelyben az Activision versenytársairól és az iparági értékükről van szó.

A Microsoft az említett dokumentumban jegyezte meg, hogy 2024-ben számítanak a Grand Theft Auto 6 megjelenésére. Van azonban egy bökkenő, ugyanis a dokumentumban a TechRadar cikkét idézik, amelyben a GTA 6-tal kapcsolatos pletykákat gyűjtötték össze. Viszont ezek nagy része tényleg 2024-re utal, így amennyiben semmi sem jön közbe, valószínűleg tényleg ekkor érkezik a legjobban várt játékok egyike.

Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Megjelenés: 2025. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
ha addigra kész lessz (talán) gondolom nem fog elindulni a gépemen mert mindenféle 86757861234586725347652138467521374651287364521736452376p- s grafikát kell belerakni hogy vénetlenül se lehessen krumplikon játszani, persze nem azt mondom hogy legyen gta 3 grafikájú de azért belerakhatnának egy ilyen feature- t hogy átlehessen kapcsolni legalább gta 4- es grafikára...
1
0
0
0
DoggyDog avatar
Akkor jó lesz az csúszásokkal 2025-26 :D Addigra már lassan 50 leszek hehe
0
0
0
0
💬 16
zelcsi avatar
@DoggyDog: Én is! Még 2 év és annyi vagyok! 🤣
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@zelcsi: Nem baj, azért így is tolni fogjuk szerintem :D A kor nem számít meg az ember nem is érzi magát annyinak amennyi...
5
0
0
0
zelcsi avatar
@DoggyDog: Ez így van! Igaz már nem annyit játszok de még mindig nyomom néha ezerrel!🤣
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@zelcsi: Persze már vannak fontosabb dolgok, de ezt a gamerkedés dolgot nem lehet kinőni amúgy, mégha régen azt hitte volna az ember , majd ha felnövök más lesz minden stb. Egy részről annyit fejlődött a gamer ipar is (igaz nem mindig előnyére), hogy vétek lenne egy-egy nagy játékot csak, azért kihagyni, mert az ember nem 20 éves, hanem karcolja az 50-et lassan...gyerekként nyílván több idő jutott a játékra, de manapság is lehet rá időt szakítani, ha az ember akarja. Függő sosem voltam csak szeretek játszani. Nálam soha nem volt vészes, mert sokat nem játszottam, de mint írtam lerakni hülyeség és nem is kell, mert az ember korosabb :D
5
0
0
0
Thespartan avatar
@DoggyDog: Teljesen egyetértek! +++ Én is pont így vagyok ezzel, habár csak 30 leszek, de néha időt szakítok gamelésre. (ebbe nőttem fel, ami inkább jó, mint rossz) Leköt, a vizualitás az eszenciája egyes játékoknak olyan nagy, hogy nem ráfüggsz, egyszerűen csak növeli a boldogsághormonod, még ha ez most badarul is hangzik. 😊 És ez a "kis" + kell. Ha tehetem ugyanígy a jövőben sem szakítok ezzel a hagyománnyal. Voltak időszakok, mikor hosszú hónapokig szinte rá se néztem egy játékra sem, de aztán rákívánkozok és, ha ez bekövetkezik napi átlag legalább félóra dukál. 😀
0
0
0
0
botmunpls avatar
@DoggyDog: Így van! Én csak 28 leszek, de az elmúlt 5 év többműszak után úgy érzem mintha 40 lennék.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@DoggyDog: Csúszással +1-2 év igen és még +1-2 év, hogy jöjjön PC-re is ahogy a Rockstar csinálja az elmúlt évtizedben. 2030-ra talán lesz belőle valami.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@MrPAYER: Ami addigra már sok mindenkit nem fog érdekelni,max a nagy játék fanokat v GTA fanokat.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@cabus26: Mindig jön új generáció. A GTA az GTA lesz mindig. Nagyot kell ahhoz hibázni, hogy bukjon.
De..... semmi se kizárt a mai világban.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@cabus26: Az biztos, hogy érdekes lesz látni, hogy egy egész generáció nőtt úgy fel, sőt a következő is már talán eléri azt a kort amikor játszani képes, hogy számukra a GTA = GTA V és, hogy nekik mit fog egy új epizód jelenteni.

Bár szerintem a GTA van akkora jelentőséggel bíró cím, hogy azok a veteránok akik lehet már több éve lerakták a kontrollert/egeret, hogy egy kis tartalékolt összeget feláldoznak majd egy használt konzolért amikor érkezik mert kíváncsiak a játékra és a gyerekkor kíváncsi lelkesedését szeretnék újra átélni.

Bukás semmiképpen sem lesz.
2
0
0
0
MaximumGame avatar
@DoggyDog: Akkor még a GTA 7 tet is megérítek :D jó eséllyel !
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@MaximumGame: Még a 10-et is, ami kb. pont 40 - 50 év múlva fog megjelenni, ha egy részre 10 évet kell várni :D
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@DoggyDog: Hát mi lehet.... De ha így halad a világ 7. Rész se lesz 😃
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@MaximumGame: Ja az új CoD is élőben fog kijönni mindenkinek :D A DLC meg a nuclear war címet fogja kapni..
0
0
0
0
sean avatar
@DoggyDog: Ilyenkor a téli estéken simán lehet nyomni a játékokat mert mást nagyon nem lehet csinálni. Sokkal többre megyek vele mint a TV bámulással aminek a 90%-a reklám de mégis valamiért sokkal elfogadottabb tevékenység mint játszani a számítógépen (vagy konzolon), holott ugyanúgy egy kijelzőre meredsz órákon át. Legalább egy játék interaktív és jobban leköt mint a sok reklámmal teleszórt élvezhetetlen moslék, amit szórakoztató műsorként akarnak eladni. Az biztos hogy még 70 évesen is egy vén kocka f@sz leszek ha megérem :D
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@sean: Én is úgy vagyok vele, hogy télen ülök neki a komolyabb címeknek, amik több időt igényelnek, mert amikor jó idő van , inkább nyomul az ember mindenfelé egész nap, mint gépezzen.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció