Egyéves az Assassin's Creed Odyssey, még egy frissítés várható

Szerző: xoki | 2019. October 02. | hír | 16 hozzászólás

Már egy éve, hogy megjelent az Assassin's Creed Odyssey. Ez idő alatt a játékosok több mint 20 milliárd ellenséggel végeztek, és 48 millió fotót készítettek. Az évforduló alkalmából egy új esemény vette kezdetét, és a tervek szerint még egy nagy frissítést kapunk a játékhoz. Öt héten keresztül minden napra jutni fog egy visszatérő célpont. Ezeknek a listáját itt találjátok.

Az utolsó frissítés pedig még ebben a hónapban elérhető válik, amelyben elsősorban a fennmaradó hibák kijavítására fókuszálnak majd. A patch további tartalmáról később fogunk bővebb információt kapni Twitteren és a hivatalos fórumon. Sajnos úgy tűnik, egy új kalandra már nem sok esély van, bár valószínűleg így is épp elég tartalmat kaptunk fizetős és ingyenes DLC-k formájában egyaránt. Az utolsó frissítést követően pedig valószínűleg minden figyelmük a széria következő részére szegeződik, amely a pletykák szerint vikinges témájú lesz, de egyelőre semmilyen hivatalos információt nem kaptunk még erről.

Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Megjelenés: 2018. October 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Bucharest, Ubisoft Kiev, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Olyan jó témákat dolgoz fel a játék, szép a grafika és a vikinges ötlet is jól hangzik. Kár, hogy Assassins Creed.
A harcrendszer amire épül a játék számomra nagyon taszító. Ezt a részt is kipróbáltam, de a bevezető után tudtam mi lesz a sorsa. Mindenesetre dicséret illeti a céget, hogy még mindig foglalkoznak a játékkal. Látom tanultak a múltbeli hibáikból.
0
0
0
0
💬 10
Warlordcommander avatar
@santakigyo: Ha nem assassins creed lenne nem vennék annyian. Amúgy én nem akarom hogy vikinges legyen mert 100% hogy meggyaláznák az egész skandináv történelmet.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Warlordcommander: Arra értettem,hogy a harcrendszert amit használ nem szeretem,mindegy milyen néven lenne.
Egyébként ez egy játék.Az,hogy a milyen történetet használ nem számít.Sose érdekelt a valóságalapja.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@santakigyo: Engem sem érdekel egy játéknál mennyi a valóság alapja de akkor ne azzal reklámozzák hogy mennyire hiteles és még történészek is segítettek benne. Ilyenkor kérdem én, milyen történész ha ilyen hülyeségekre rábólintott.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Warlordcommander: Attól,hogy hülyeség még segíthettek benne.Lehet megkérdeztek egy történészt a témával kapcsolatban,az meg annyit mondott,hogy "ja hát igen éltek egykoron vikingek".
Segített?Igen. A többit hozzákölti a csapat.
Ennyi.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Kit érdekel a történet némileg elferdítve? Egyáltalán mi értelme egy történetnek egy ilyen játékban? Akit a történet érdekel olvasson el egy jó könyvet. A Doom - nak is mekkora története volt...........
Legyen némi kis sztori és jól van, nem kell csodákat várni egy jó lövöldözős, kardozós játékban. Egy Alan Wake persze más vagy egy Witcher 3. A harcrendszer meg számomra tökéletes, szerencsére nem lett Dark Souls - os.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Persze igazad van , én csak válaszoltam. Bár azért egy jó történet sokat dob.
Viszont ez a vikinges téma jól hangzik,ha igaz.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Persze, vannak játékok amelyek történetközpontúak, de azokban a harc is általában kevesebb. Nem áll minden stílusnak jól a komoly történet, na meg egy COD - ban is mit lehetne kitalálni?😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Lehetne, csak nem éri meg gondolkozni amíg megveszik a kő egyszerű dolgot is.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Háborús játék, megyek előre és irtom az ellenséget. Ehhez jó sztorit írni egyrészt nem egyszerű, másrészt meg teljesen felesleges. Az ember nem azért játszik COD - dal, Battlefield-del, Medal Of Honor-ral, Doom-mal, mert sztorit akar.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Pedig lehetne, csak mint írtad nincs rá igény.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
Mondjon barki barmit is, az utolso 2 resz nagyon jol sikerult es nagyon szep lett gyonyoru a grafika ezt tagadhatatlan, es nagyon sok mindent lehet csinalni, el lehet vele lenne 200+ orat is... akkor az a rengeteg hely, azok a gyonyoru tajak stb.. ne mondja nekem senki hogy nem nezett korul tobbszor is mert gyonyoru, a karakterek is nagyon jo a mechanika is stb, az lehet hogy eltert egy kicsit az eredeti-tol de azert kell egy kis uj bele , ezt mindannyian tudjuk es ez latszik is az eladasokon, en bizom benne hogy meg legalabb 10 evig meg lesz ASSASSIN'S CREED .
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Nem azt mondta még annó a uborkasoft hogy nekik egy assassins creed játék már live service lesz és folyamatosan jönnek majd hozzá tartalmak hogy sokáig játszanak velük? Most akkor mi ez az " utolsó" szó?? Ki érti ezt.
0
0
0
0
odinx avatar
Milyen jó, hogy vártam a megvásárlással. Sok lesz a patch telepítés, de legalább jól fog futni a játék (persze amennyire a denuvo meg a többi cucc engedi). 😀
0
0
0
0
💬 2
enslaved avatar
@odinx: Nem futott rosszul, jobban mint az Origins. Már az is késő lenne ha megjelent volna a vikinges rész😆
0
0
0
0
odinx avatar
@enslaved: Akkor jó, lehet nekem is fog majd futni medium-high között, pár dolgot azért majd lejjebb kell vennem. Ha vikinges rész jönne annak nagyon örülnék. Utoljára a Saga: Rage of the Vikings játékkal játszottam, de az sem mostani darab. Szóval jó lenne egy hasonló témájú Assassins Creed. Az Origins nem hiszem, hogy ki fogom próbálni, annyira Bayek nem fogott meg, hogy kipróbáljam. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció