Egy hónap ingyenes Origin Access jár a kétlépcsős azonosítás aktiválásakor

Szerző: xoki | 2019. October 03. | hír | 58 hozzászólás

Az EA a kétlépcsős azonosítás - vagy ahogy ők hívják, Login Verification - aktiválására próbálja ösztönözni a felhasználóit, és ha élünk a lehetőséggel, akkor egy hónap ingyenes Origin Access Basic üti a markunkat.

A hónap végéig aktiválnotok kell a biztonsági funkciót, ha nem akartok lemaradni az EA ajánlatáról, amellyel a cég a National Cybersecurity Awareness Month keretein belül rukkolt elő. Az Origin Access Basic ingyenes hónapja november 1-jén kezdődik, amelynek köszönhetően teljes hozzáférést kapunk egy csomó játékhoz, valamint korai hozzáférést a cég új játékaihoz, egy 10 órás trial keretein belül.

Az EA szerint minden felhasználó számára jár ez az ingyenes hónap, tehát csak annyi a teendő, hogy október 31-éig aktiválni kell a kétlépcsős azonosítást. Tehát ha már korábban aktiváltátok, akkor is jogosultak vagytok rá, illetve a jelenlegi előfizetőktől sem vonják majd le az említett hónap összegét. Az Origin Access Premier előfizetők pedig egy hónap Premier előfizetést kapnak majd.

A Login Verification aktiválásához tartozó utasítást itt találjátok.

Hozzászólások: 58
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arthur Morgan avatar
Nekem ma hajnalban küldték az ingyen 1 hónapot... Nem kicsit késtek vele 😊
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Arthur Morgan: Megkaptad? Megkaptad 😆
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Én ma kaptam az alábbi levelet akkor újabb hetek kérdése és az EU-s felhasználók is megkapják a beígért ingyenes hónapot? 😆

Thanks for enabling Login Verification on your EA Account as part of the Cybersecurity Month promotion we ran in October.
We’re about to send you your free month of Origin Access. When we do, you’ll get an email saying that an Origin Access code has been redeemed on your account. Then you’ll be ready to start playing.

Thanks for helping us keep your account safe!

0
0
0
0
💬 2
xoki avatar
@Arthur Morgan: Epic, én már teljesen elfeledkeztem róla, mert még mindig semmi, de láthatóan nagyon kevesen kapták el. (ha tippelnem kéne, akkor azért mert két nagy, új játékukat is végig lehet játszani az egy hónap alatt 😃 )
Mellesleg valószínűleg eddig azok kapták el, akik már régóta aktiválták a 2FA-t, és hamarosan azok is sorra kerülnek akik csak az ingyenes hónap miatt tették, de kitudja...
Lentebb írtam, hogy mindenképpen egy teljes hónapot kapunk, szóval nekem mindegy mikor, csak kapjuk el 😃
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@xoki: Jaja, legalább a sok játék mellett kilehetne próbálni az nfs heat 10 órás trial verzióját, mert érdekelni érdekel csak maguk a gameplayek nem győztek meg engem. 😆 Érezni akarom a kocsik irányítását , fizikáját.
0
0
0
0
xoki avatar
Sajnos lassan kapja el mindenki és valószínűleg azoknak aktiválják először akik már régóta használják a 2FA-t.
Hivatalos írás:
https://gtfkephost.hu/files/2019/45/10/biocf3fw9m.png

Illetve elméletileg azt is megerősítették, hogy mindenki egy teljes hónapot fog kapni majd, vagyis nem csak november végéig lesz aktív a free origin access.
0
0
0
0
TomSlier avatar
@mortou4: Akkor nem értem. Engem kihagytak a szórásból
0
0
0
0
no avatar
@TomSlier: Szia nem lehet az hogy, tuti be állítottad a kétlépcsős azonosítást?
0
0
0
0
TomSlier avatar
@Daemon17: Heló. Biztos. E-mailem is van róla mikor aktiváltam.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ezaz Emailon jött értesítés az Origintöl és jee végree -6napban 😀 de aktiválták, kösz mindenkinek aki írt 😀 további szép napot, Sziasztok 😀
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
Igen, nekem is aktivaltak szoval akinek meg nincs akkor hamarosan, vagy mar aktivaltak nezzem fel az email-re 😉
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Tegnap végre aktiválták. 😀
0
0
0
0
MoonW avatar
Nem tudjuk, hogy miért nem aktiválták még.

"You’ll get your month of Origin Access Basic starting on or after November 1, 2019. If you don’t get your free* month right away, please wait a few days."

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Így próbálják benépesíteni a szellemvárost? Tiszta Google+ feeling.
0
0
0
0
💬 3
Techthomas avatar
@LordSzalko: Vagy mint a HBO go pl. Próbáld ki de azért ad meg az adataidat meg a kártya számot 😆 Tudom mert 1 éve amióta ki próbáltam elő fizetek rá 😂 😂 Access is volt egy darabig de szükségtelenek éreztem mert amivel játszottam 2db játék volt abból az egyik meg is volt. Sztem aki amivel játszik inkább meg veszi és az legalább örök. Nem hinném hogy bárki is 5/10/20+ játékkal játszik egyszerre. De hát kinek mi...
Max arra jó hogy kipróbálhasd az érkező címeket. De most azért fizessek?!
0
0
0
0
no avatar
@Techthomas: Ezzel csak a saját platformjukat ölik meg teljes mértékben, pláne, hogy még az előfizetés-t is elérhetővé teszik Steam-en.

Én is szívesebben veszem meg a játékaimat, mintsem "bérelni" őket. Gyűjtői kiadásokra is rá szoktam ugrani, ha az adott példányból készült minőségi változat 😀
0
0
0
0
SweexBell avatar
nagy kamu az egész....sehol semmi próba hónap! 😀 Congratulation EA! 😉
0
0
0
0
Mizushio avatar
Azóta sincs semmi. 😃
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
Nekem sem, szoval en is kivancsi vagyok hogy mi is tortenik valojaban? 😲 valakinek valami otlete esetleg tud valami infot.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok még nincs aktiválva az Origin Accest, valakinek megy? előre is köszi a választ 😀
0
0
0
0
💬 3
Nemedik avatar
@Daemon17: Még nekem sem megy,pedig már reggel óta csekkolgatom.
0
0
0
0
TomSlier avatar
@Daemon17: Egyelőre itt sincs semmi de azt olvastam, hogy nem mindenkinek aktiválódik 1.-én. Lehet várni kell pár napot, gondolom régió függő.
0
0
0
0
no avatar
@TomSlier: Igen én is erre gondoltam na hátha jó lesz párat ki próbálnék igy hétvégére most jó lenne 😃
0
0
0
0
TomSlier avatar
Nem tudja valaki mikor aktiválják az Accesst?
0
0
0
0
💬 2
Liptik avatar
@TomSlier: Hát arra én is kíváncsi lennék.
0
0
0
0
nilsen avatar
Hali ez olyan mnint a Gamepass, vagy az EA-Access ?
0
0
0
0
no avatar
Egy oldalon találtam 300k profilt(felhasználó-jelszó) talán ezért érdemes aktiválni.
0
0
0
0
no avatar
És ezt xbox one-on mégis hogyan kell aktiválni?
0
0
0
0
no avatar
Korrekt ajánlat az EA - től...
Köszönöm az infot.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Én benéztem nekem levonták a pénzt.... legközelebb kétszer is átolvasom mit ígér ez EA... 😊😊 Bár a cikknek a főcíme is félrevezető.... " MOST SENKI NE AKTIVÁLJA AZ ACCESST MERT ÚGY JÁR MINT ÉN " 😆

"You’ll get your month of Origin Access Basic starting on or after November 1, 2019. If you don’t get your free* month right away, please wait a few days."
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Arthur Morgan: "Az Origin Access Basic ingyenes hónapja november 1-jén kezdődik,"

Cikket is el kellene olvasni. 😀
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@Criffer: Jaja 😆 hamarabb szúrta a szemem az hogy free hónap. 😆😆
0
0
0
0
Ajax avatar
@Arthur Morgan: És akkor miért az EA hibás? Nem kell 2x átolvasni, elég 1x, de alaposan...
0
0
0
0
kimi100 avatar
Az új SW. játék miatt talán 1 hónapra tag leszek... többet nem ér 😆
0
0
0
0
wiza avatar
Nah én úgy vagyok az originnel mint itt sokan az epic-el húzzák a f@szukra.
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@wiza: Pedig az origin mérföldekkel jobb mint az epic. Szóval nagy hibát követsz el.
0
0
0
0
wiza avatar
@Criffer: Mióta kivették a magyar nyelvet számomra érthetetlen miért ,ha mi Magyarok nem vagyunk fontosak akkor én is szarok rájuk nem bántam meg nem is hiányzik.
0
0
0
0
no avatar
@wiza: Pedig ma már az angol nyelv alap és sok mindenhez kell szóval engem ez nem érint rosszul.
0
0
0
0
Ajax avatar
@Criffer: Lehet az angol nyelve alap (sok mindenkinek nem az, de ez most mindegy), viszont az EA-t kb. abszolút nem érdekli a magyar gamer közösség. Persze, tudom, kicsi ország, nincs olyan nagy bevétel, stb. De régebben jöttek a magyar feliratos és szinkronos játékok tőlük, azt teljesen megszüntették már kb 5 éve. Origin magyar volt és egyszerűen kivették a magyar nyelvet. Miért? Nem különösebben érdekel, mert tudok angolul, de jobban szeretem az anyanyelvemen látni a dolgokat és ha amúgy is alapból benne volt, minek vették ki? Teljesen tojnak ránk, 1ft-ot nem akarnak a magyarokra áldozni, szerintem nemsokára még a jétlj tokjain se fog magyar felirat szerepelni.
Közbe más kiadók kezdenek nyitni felénk. A Ubisoft is elég sok magyar feliratos játékot adott ki a közel múltban, a Sony pedig szinte minden PS4 játékukat magyar felirattal adja ki, köztük a most megjelnő Death Strandinget is és a jövőre érkező The Last of Us 2-t is. Ezért nagy tisztelet és köszönet nekik részemről, mert sokkal jobban élvezek egy játékot, ha legalább a feliratot látom magyarul.
0
0
0
0
susguy avatar
@Ajax: Azért úgy se csináljunk mintha egy konkrét hadjáratot indítottak volna kizárólag a magyar nép ellen. Van rajtunk kívül más ország/nyelv amire nem fordítják le a játékokat, és azokból valószínűleg amúgy sem mi vagyunk a legnagyobbak sem lakosság, sem potenciális bevétel terén.
0
0
0
0
no avatar
@Ajax: Akár érdekli akár nem a játékok elérhetőek és lehet játszani velük. Legtöbb játék amúgyis angol
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Hát amióta 2x is feltörték az uplay accountomat azóta ahol lehet használom a kétlépcsős belépést. Bár egyszer volt google hitelesítőm hozzácsatolva,és úgy is sikerült feltörniük,így inkább sms-ben vagy emailben kérem le a kódot. Igen tudom,ez origin.
0
0
0
0
💬 6
TheMenkuPocok avatar
@Viktorinho: Hogyan törték fel a kétlépcsős azonosítást? A Google Authenticator minden időközönként random kódot generál / account, ennyi erővel a google felhasználódat is feltörhették, amit nem hinném, hogy valóságos.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@TheMenkuPocok: Én is csodálkoztam rajta,de megtörtént. Először egy ruszki törte fel,ki is játszotta az ac origins-t 95%-ra. Aztán meg braziliából valaki,ekkor már volt a kétlépcsős azonosítás.
0
0
0
0
gigazte avatar
@TheMenkuPocok: A Steamet is feltörik Steam Guard használata mellett, szóval bármi megtörténhet!
0
0
0
0
gigazte avatar
@susguy: Az egyik steames ismerősömét lenyúlták aktív Steam Guard mellett, jó pár napig szívott vele mire visszakapta. Hogy hogyan csinálják lövésem sincs, de nem egy ilyen esetről hallottam ezen kívül is.
0
0
0
0
wiza avatar
@gigazte: Nekem Steam Guard van és azóta nem volt gondom elsőre lenyúlták az accom szerencse gyorsan reagáltam és vissza is kaptam szerencsém volt utána kaptam meg a Steam Guard védelmet.
0
0
0
0
no avatar
És akinek már be volt kapcsolva ezelőtt is? 😃
0
0
0
0
💬 2
wezz avatar
@kecsoo22: "Az EA szerint minden felhasználó számára jár ez az ingyenes hónap, tehát csak annyi a teendő, hogy október 31-éig aktiválni kell a kétlépcsős azonosítást. Tehát ha már korábban aktiváltátok, akkor is jogosultak vagytok rá, illetve a jelenlegi előfizetőktől sem vonják majd le az említett hónap összegét. Az Origin Access Premier előfizetők pedig egy hónap Premier előfizetést kapnak majd."

Tanulj meg olvasni, és/vagy értelmezni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció