E3 2019: Bethesda sajtókonferencia összefoglaló

Szerző: xoki | 2019. June 11. | hír | 14 hozzászólás

A Microsoft előadása után a Bethesda következett, akik több érdekes játékon is dolgoznak jelenleg. A sajtókonferencián kiderült, min dolgozik éppen a The Evil Within és Dishonored mögött álló csapat, valamint természetesen a meglévő játékokhoz érkező újdonságokról is lerántották a leplet.

Bemutatkozott Shinji Mikami stúdiójának új játéka, a GhostWire: Tokyo. Az új túlélőhorror játék helyszíne értelemszerűen Tokió lesz. Sajnos egyelőre keveset árultak el a készülő játékról, mindenesetre nézzétek meg az első trailert:

Az Arkane Lyon szintén új játékot mutatott be, amely a Deathloop címet kapta. A Dishonored mögött álló csapat új játékában szintén úgy játszhatunk majd, ahogy mi szeretnénk, miközben az aprólékosan kidogozott pályákban gyönyörködünk.

Kiderült, hogy a DOOM Eternal november 22-én fog megjelenni.

Úgy tűnik, a Bethesda továbbra sem adja fel, és új ingyenes tartalmakkal próbálja meg visszacsalogatni a Fallout 76 játékosokat. A potenciális vásárlók számára pedig egy ingyenes héttel kedveskednek, ugyanis jelenleg egészen június 17-éig teljesen ingyen kipróbálhatjátok a játékot. A „Wastelanders” frissítéssel megérkeznek az NPC-k, amelyekkel együtt új küldetéseket is kapunk. A frissítés idén ősszel válik majd elérhetővé. Ja, és természetesen egy battle royale mód is bekerült, hiszen mi lenne velünk nélküle? Az új mód a Nuclear Winter nevet viseli, és az ingyenes időszak alatt is játszható.

A Fallout mellett a Bethesda legnépszerűbb címei közé tartozik a The Elder Scrolls, és természetesen a show alatt is többször szóba került. Először is az okostelefonokra készült The Elder Scrolls: Blades hamarosan megjelenik Nintendo Switch-re is.

A The Elder Scrolls Online pedig hamarosan egy új DLC-t kap Scalebreaker címmel. A The Elder Scrolls: Legends szintén kapni fog egy új kiegészítőt, a Moons of Elsweyrt, amely június 27-én érkezik.

A Wolfenstein rajongók sem fognak unatkozni idén. Először is a VR kedvelői számára júliusban elérhetővé válik a Wolfenstein: Cyberpilot. Szintén júliusban, egész pontosan 26-án pedig megérkezik a Wolfenstein: Youngblood, amely egy co-op lövölde lesz, és B.J. Blazkowicz ikerlányai lesznek a középpontban.

Visszatért a Commander Keen, de sajnos csak egy free-to-play, mobilos RPG formájában.

Új kiegészítőt kap a Rage 2. A Rise of the Ghosts még ebben az évben megjelenik, és új területeket, járműveket és ellenségeket hoz majd magával.

Végül pedig a Bethesda felfedte új, Orion névre keresztelt szoftverét, melyet az Id fejlesztett ki. Az Orion lehetővé teszi, hogy a lehető legkisebb késleltetés mellett streamelhessünk. Lényegében segíteni fogja azokat, akik a legmagasabb beállítások mellett szeretnének közvetíteni. Ha ti is letesztelnétek, akkor ezen az oldalon csatlakozhattok.

DOOM Eternal
DOOM Eternal
DOOM Eternal
Megjelenés: 2020. March 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: id Software
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Yoni avatar
OMG...Első kettő cím jónak ígérkezik! 😃
0
0
0
0
xCube avatar
Az Eternal első napos vétel (valószínűleg direkt a CE).
0
0
0
0
💬 1
Tyrion Lannister avatar
@xCube: Én is nagyon várom már, kell valami, ami feldobja az idei sivár felhozatalt.
0
0
0
0
planktone avatar
Olyan távoli még az a november 22. 😞 😞 😞
0
0
0
0
Unstoppable avatar
A Doom és a Wolfenstein várós, a többi meh...A Fallout 76-ot jobban meg sem alázhatták volna minthogy egy ötlettelen lerágott BR móddal bővítik..őszintén kit érdekel ez már 😂 Nem mintha eddig olyan magas színvonalat képviselt volna de így aztán 😆
0
0
0
0
santakigyo avatar
A Doom az egyedüli ami érdekelne is. Hátha jó lesz...
0
0
0
0
pcboy avatar
Nem tudom. Valahogy a Régi doom 3 sátán hangja ütősebb. Nagyon elvan találva meg a kacaja stb ez nem és az baj nem eléggé sátáni.
0
0
0
0
Apor avatar
Újra elfogott a gyermeki izgatottság a DOOM ETERNAL miatt. Utoljára akkor éreztem hasonlót, mikor megkaptam a birodalmi lépegetőm 9 évesen. (ez még a Disney lidércnyomás előtt volt ) 😆

Augusztusban előrendelem a delukszedisönt.
Lesz mit sztrímelni, adok majd linket, nézhetitek ahogy lámázok benne 😆 😆

Addig is....

https://store.steampowered.com/app/782330/DOOM_Eternal/
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Apor: Ezt is megérte előrendelni akár csak a CP2077-et 😆
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: Jók lesznek érzem. A CP-t majd karácsonyra veszem meg.
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Ráérsz igazából, tudod 😆
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: Ez tény. 😆 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció