Dragon Age III: Inquisition - Az első concept art-ok!

Szerző: HeyJoe-PCRPG-HUN | 2012. October 21. | hír | 25 hozzászólás

Mindössze 3 db kép egyelőre arról, hogy a BioWare hogyan is álmodta meg, képzelte el számunkra a folytatást. Nektek hogy tetszenek a képek?



A Dragon Age III: Inquisition megjelenése 2013-ra, jövő év vége felé várható.

Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
Megjelenés: 2014. November 18. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 25
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Takasy911 avatar
Remélem jobban fog hasonlítani az elsőre, mint a másodikra... A másodikat is imádtam, de a nyomába se ért az elsőnek...
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
...Remélhetőleg mindenki megelégedésére én akkor most leírnám ide, hogy a képek számomra sem árultak el mindent a játékról, de annyit bizonyosra lehet venni akár már ebből a 3 db képből is, hogy változatosabb környezetet ígér, mint a második rész. Ezenfelül jóval nagyobb terüleket, amik szabadabban bejárhatóak lesznek. Esélyes, hogy nagyobb csatákat is elbír majd az új grafikai engine, egyszerre jóval több szereplővel, stb., ezek még csak találgatások persze. Nekem mindesetre bejön mind a 3 db kép, szerintem kurta jók és mindegyikhez már most eltudok képzelni faxa küldiket, érdekes lényeket, törzseket, fajokat, sztorit, stb.

Szerintem csak hozzáállás kérdése az egész, hogy ki mennyi fantáziát lát ebben a 3 db képben... 😊
0
0
0
0
Liqvorn avatar
Szerintetek akkor a II rész saját mentett állásának köszönhetően visszatérhet, nem irányitott emberként a 2-rész főszereplője Hawke? És mindenkinek saját arcával?

Amúgy csak a 2-ővel játszottam és nagyon megszerettem.
0
0
0
0
intelSSE avatar
Hú milyen war volt itt!
Hát hiányolom, hogy nem rajzoltak egy sárkányos képet sem.
Ha már dragon age a cím illene :/
Az egy osztrák zászló?

szerk: Ne felejtsétek el, hogy ezek az első koncepció rajzok.
HL3hoz is egy csomó tájkép volt.
0
0
0
0
csigafos avatar
Mint szerepjáték nem a látvány a legfontosabb,legalábbis szerintem nem,hozzák vissza az Origins hangulatát,játékélményét,és kihívásait,ne legyen leegyszerűsített,és látvány orientált mint a kettő,ne DLC-k-ben tolják ki a játék befejezését és nem lesz harag! 😀

De a kérdésre válaszolva:Nekem tettszik!
0
0
0
0
no avatar
Köszi a képeket Protein.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Náci jelet egy staff tag nem igazán posztolhatna a z oldalon. 😉😃
Ez a béke jele! 😜
0
0
0
0
susguy avatar
Szerintem mind a ketten hülyék vagytok mert nem a témával foglalkoztok hanem teljesen feleslegesen és ok nélkül egymást szidjátok, amit szerintem privátban is meg tudnátok oldani.
Mort elmondta a véleményét, hogy ő számára ezek a képek nem mondanak túl sokat, de azért érdekli a játék, JackBauer mondta hogy igen is lehet ezeknek a képeknek értelme, aztán túlreagálták egymás hozzászólásait, és most már egy harmadik fél is becsatlakozott, aki bár nagyon keményen megmondta amit kellett, de a témához még csak véletlenül se fűzött egy gondolatot se.
"Dragon Age III: Inquisition - Az első concept art-ok!", nem "Mónika Show". Az utóbbit privátban vagy egymás profilján is gond nélkül meg tudjátok beszélni.
Háh, én nyertem! Deal with it. 😎
Na de vicc nélkül, szerintem mindenkinek jobb lenne, ha nem vitákkal lenne tele az oldal fele. (Nem feltétlenül vagyok egyedül ezzel.)

On:
Ha valakit érdekelnének a képek eredeti méretben, azok most örülhetnek (direkt link is van a képhez, kommenten belül úgy is összenyomja):
[LINK]
https://blog.bioware.com/wp-content/uploads/2012/10/DA3_Concept_2.jpg
[LINK]
https://blog.bioware.com/wp-content/uploads/2012/10/DA3_Concept_3.jpg
[LINK]
https://blog.bioware.com/wp-content/uploads/2012/10/DA3_Concept_1.jpg
0
0
0
0
Randy Orton avatar
Mort2195
A concept artok sose szoktak érdekelni, mert csak rajzolt vacak, a játék teljesen másmilyen lesz,


Ezért emeltem ki, hogy "soha", lehet, hogy neked nem jelentenek semmit, de ez azért van, mert hülye vagy hozzá. Ezen nincs mit szépíteni...

Egyrészt engem érdekel a játék, csak annyira nem, hogy ilyen képek engem érdekelni tudjanak.


Már leírtam, de leírom még 1x, ha nem tudnak megmozgatni a képek, akkor minek szólsz hozzá? Válaszolok helyetted, mert te vagy Mort2195, aki az oldal üzemeltetője, főnöke, nagykutyája, (ezért ugatsz) aki azt hiszi, hogy mások nem szarják le a véleményét. Jó, hogy leírtad, hogy majd játszol vele, de majd videókat nem nézel róla. Azt hiszem a többiek nevében is mondhatom ---> Köszönjük, igen hasznos információ volt. Mindenki tűkön ülve várt, hogy te majd, hogy viszonyulsz a játékhoz...
Nem az a művészet, amiről te beszélsz, persze neked lehet, hogy az, mert a hozzád hasonlók szoktak kidobálni ennyi pénzt a szarokért. ("Megjegyzések az aktuális szavazáshoz", ott írtam is neked egy a témához kapcsolódó dolgot, de eddig nem reagáltál rá, nem tudom, hogy azért-e, mert talált, vagy azért, mert olyan hülye vagy, hogy gondolkodás nélkül írsz, és visszamenőleg nem tudsz válaszolni, hogy ezt meg azt miért írtad...)
Egyáltalán nem szégyenlem magam, mert még szebben "beszélek" veled, mint, ahogy megérdemelnéd, mert nagyon elvagy szállva magadtól. Miért szégyellném magam? 😆 Annyira már ismerlek, hogy tudjam, hogy egy elkényeztetett kis hülye vagy! Csoda, hogy még itt vagy, pedig sokszor szóltál be Nruhtasnak is, de mindig visszakönyörögted magad, szóval szerinted ki "nyávog"?
0
0
0
0
Randy Orton avatar
Mort2195
A concept artok sose szoktak érdekelni, mert csak rajzolt vacak, a játék teljesen másmilyen lesz, ezek a képek pedig csak lázba sem tudtak hozni, mert csak a tájat látni rajta.


Lemerem fogadni, hogy azt sem tudod, mi az, hogy concept art...
Egyrészt, ha nem érdekel a játék, akkor minek ugatsz?
Másrészt, ha szerinted soha nem árulnak el semmit a concept artok, akkor nem a többiek a hülyék. A Skyrim megjelenése előtt is sok ilyen kép jött, és elég sejtető képek voltak, épp úgy, mint ezek. Ez művészet, nem "rajzolt vacak", te nyomorék...

Mindig a COD a példa nálad, aztán jön valaki, aki ugyancsak hozzászól ahhoz a szarhoz, te meg:
"Hogy jön ide a COD?"
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
JackBauer: igazad van ... már én is akartam írni, de nem mertem így kimondani 😀 nagyon jó, hogy valaki visszaválaszolt neki. Valójában egy kép mindenkinek mást mond el, és mindenki döntse el, hogy neki mit. A kis CoD mániások nem érthetik az ilyet, nekik semmi értelmeset sem mond el egy természeti kép, csak azt hogy ebbe nincs vér meg ólom ...
(saját vélemény)
0
0
0
0
no avatar
Mort2195: Nem fogok neked magyarázkodni, mert nem akarok. Ha neked nem árulnak el semmit sem, arról ÉN nem tehetek. Én nem vagyok se kamugép se hazudozó. Szóval, hagyj kérdezzem már meg, milyen jogon nevezel te engem kamugépnek ? Azért, vegyél már vissza egy kicsit. Lehet mások ezt elnézik neked, de én nem fogom. Az hogy itt vagyok az oldalon nem egyenlő azzal hogy nekem van időm oldalakat írni arról hogy számomra mit is árul el egy kép amit magam előtt látok. Mert amit egy képen látsz, arról oldalakat lehetne írni. És, légyszíves ne gyere azzal ha elolvasod ezt a hozzászólást hogy ha ezt leírtam, akkor miért nincs időm elmagyarázni mit is látok ezeken a képeken. Ezt a hozzászólást azért írtam, mert nem tűrőm hogy egy ismeretlen ember, mindenféle ok(ok) nélkül kamugépnek,hazudozónak állítson be a közösség előtt.

Köszöntem! 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Mort2195:
Így már érthető a dolog 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Mort2195:
Semmit nem árulnak el?
Én speciel megtudtam, hogy a 2. résszel ellentétben (ami egyébként szerintem nagyon jó volt, most pont épp azzal játszik, megint) sokkal változatosabbak lesznek a helyszínek: Kastély a havas hegyekben, romok a dzsungel(erdő akármi) mélyében, hatalmas tájak. (1. részbe pedig túl egyhangúnak tűnt minden, lehet csak én voltam így vele, de mintha itt jobban eltalálták volna a különböző helyszínek árnyalatait.)
Persze lehet, sőt majdnem biztos hogy nem 100%-ig ezek a helyszínek lesznek, vagy hogy ebben a formában, de valami ízelítőt adnak a játékból, hogy mire lehet számítani, most éppen a helyszínek terén, mert ugye bár nem csak tájakról szoktak concept artot csinálni, és megosztani a rajongókkal. Nyilván nem ezekbe a képekbe tuszkolják bele az egész játékot, de egy kis morzsa szórásnak megteszi a rajongóknak, érdeklődőknek.

Addig is gyönyörködjünk a képekben. Hmm, ezek elég picik concept artos képeknek, nincs belőlük nem kicsinyített verzió? Vagy ezek alapból ilyen picik? 😆
0
0
0
0
sszemtelen avatar
Kiváncsian várom a további art-okat! 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
ha nem akarja elmondani, akkor nem akarja. engem is szoktak érdekelni mások véleményei de ha nem akarja elmondani akkor nem erőltetem rá hogy elmondja.

off.: a képek nekem is tetszenek. kíváncsi vagyok mi lesz belőle
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Mort2195 neked meg túl sok időd van ahhoz hogy másokat ok nélkül cseszegess.
0
0
0
0
sallonna3000 avatar
az Dragon Age vérvonalak jó , a Dragon Age II abbahagyhatatlan , akkor a III milyen lesz?
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
2 Is iszonyatosan jó volt,nem értem mi bajuk van az embereknek vele😊
0
0
0
0
no avatar
Most biztosan nem fogom megosztani, mert nincsen rá időm. De az biztos hogy nagyon sok mindent elárul a játékról. 😀
0
0
0
0
no avatar
Mort2195: Azt tedd oda hogy "csak szerinted rajzolt vacak". A másik az én véleményem az hogy: egy táj nagyon sok mindent elárul/elárulhat egy játékról.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
ha nem cseszik el úgy mint DA 2-őt akkor nem lesz gond vele (remélem 😀 )
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció