Diablo 4: rengeteg új információt kapunk majd a 2021-es BlizzConon

Szerző: xoki | 2020. December 20. | hír | 17 hozzászólás

A Blizzard 2019-ben leplezte le a Diablo 4-et, és azóta folyamatosan újabb és újabb információkat osztanak meg a készülő projekttel kapcsolatban. Eddig általában különböző blogbejegyzésekben olvashattunk a játékról, de szerencsére már nem kell sokat várnunk a következő információáradatra, hiszen egyre közelebb kerülünk a 2021-es BlizzCon rajtjához.

A következő BlizzConra 2021 februárjában fog sor kerülni, kizárólag online formában a koronavírus okozta helyzet miatt. A legfrissebb fejlesztői blogban a stúdió elárulta, hogy egy újabb blogbejegyzés helyett az eseményükön kapunk majd új információkat a készülő játékról. A bejegyzés alapján a korábbi tábortüzes részt láthatjuk majd ismét egy teljesen megújult formában, illetve a pletykák szerint egy újabb kaszt is bemutatkozik.

Egyelőre nem tudni, mikor érkezik a Diablo 4, de úgy tűnik, a Blizzard remekül halad vele, szóval remélhetőleg a megjelenéssel kapcsolatban is kapunk majd némi információt.

Diablo IV
Diablo IV
Diablo IV
Megjelenés: 2023. June 06. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Wexutar avatar
Én ettől a game-től nem várok semmit. Amióta átvette a hatalmat az Activision a Blizzard felett, egyre csak szarabbak a játékaik.. Ha lesz is valami ebből, tuti valami mikrotranzakciós szar lesz, mint eddig az Activision minden játékában még a WoW-ban is.. én már reményt itt nem látok
0
0
0
0
yericho500 avatar
ezt várom a legjobban *.* jöhetne már 😃
0
0
0
0
no avatar
Milyen játék az a Diablo, valaki írja le nekem egy pár mondatban pls, thxx
0
0
0
0
no avatar
Nagyon várós a D4, már függném mint Jézus a keresztet 😶
0
0
0
0
💬 2
AMDMonsteR avatar
@LordSzalko: Én meg szúrnám mint katona jázust a karösztön 😶
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
0
0
0
Twist avatar
Remélem az infók között lesz az is, hogy ez meg csak olajsütőn lesz játszható. Elvégre az is van szinte mindenkinek.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ha itt nem kap az immortal fix megjelenési dátumot akkor csalódott leszek... komolyan így szivatni a népet... mondjuk ha azt nézzük a reakciók alapján megérdemli a nép de azok szívnak akik szívesen játszanák ezt mobilokon/tableteken (Immortalt)
Ez a 4 meg eddig engem nem nagyon győzött meg (bár nem vagyok meg nem is voltam soha nagy diablós.
0
0
0
0
💬 9
no avatar
@bukta2:
bár nem vagyok meg nem is voltam soha nagy diablós


de azért

így szivatni a népet... mondjuk ha azt nézzük a reakciók alapján megérdemli a nép


ez nekem olyan wtf.

Akik végignyomták a D1-2-3-at azok megérdemlik ezt a blizztől? Azt az arrogáns beszólást hogy: Miért, nincs mobilotok? Mindezt egy reskinnelt 4 éves játékra mondják amit nem is ők csinálnak csak a nevüket adják hozzá? Hát végül is , így is el lehet veszíteni a régi vevőket...
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Palanova: Mi volt az emberek reakciója mikor bejelentették hogy mobilra érkezik? Fennt van youtube on is megnézheted...hiába idézel a mondandómból tudom mit írtam... miért ,,wtf"...? Megérdemlik igen! Mert úgy csinálnak mintha nem jönne több diablo játék... akkor persze még nem volt bejelentve a IV de ez kb olyan mint a cod... hogy tudod hogy úgyis jön új nem kell bejelenteni... ez a diablónál is így van... vagy mondok jobb példát... GTA... nincs bejelentve hogy lesz VI de tudja mindenki hogy lesz úgyis...
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Tudom mi volt a reakció, és mindenki D4-et várt, és a felvezetés sem utalt arra hogy nem az lenne, majd derül égből jött hogy nesztek egy reskinezett mobiljáték attól a cégtől ami PC-re termelt eddig csak.

Hja Half Life 3 is készül biztosan valahol...hogyne. A blizz azt a bejelentést elb*szta, kár is szépíteni és a rajongókra verni hogy "megérdemlik".
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Igazából nem lennék meglepve, hogy a korábbi fogattatás miatt csúsztatják ide-oda vagy szimplán félnek a kiadástól 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
@LordSzalko: Hát, én az utóbbira tippelek de egyszer kiadják úgyis... ( már 1 évvel ezelőtt kész volt a játék ( egy belsős szerint) már csak finomítanak rajta itt ott
0
0
0
0
Twist avatar
@bukta2: Az a játék már 4 éve kész volt. Csak akkor még Endless Of God-nak hívták Kínában. Most cseréltek rajta logót, meg néhány skin-t, amolyan kínaisan és eladják a sok birkának Diablo: Immortal-ként.
0
0
0
0
no avatar
@Twist: Szerintem is inkább ez a helyzet + szalko megállapítása: nem a várt fogadtatás volt így tolják, hátha megbékél a nép és mégiscsak vesz mobiltelefont 😃

És itt lett volna a piaci rés hogy letarolja valami új a hack n slash piacot...
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@bukta2: Ma kezdődött az alpha tesztje Ausztráliában és... Még valahol.
Eddig csak pozitív visszajelzések érkeztek. Nemsokára jön a Közép- és Kelet-Európai teszt, akkor majd sokan többet fognak tudni.
Egyenlőre az Immortal működik, jól kezelhető, bár nehezményezik, hogy nincs benne karakterenként resource, hanem minden skill cloodown-os, mint egy ilyen klasszik mobil játék esetén, azonban azt eddig minden tesztelő megjegyezte, hogy nagyon jól illeszkedik az univerzumba, és egy Diablo játékról van szó rendesen.
Ennek ellenére, biztosan nem itt fogja elnyerni az emberek tetszését, hanem ott ahol a mobil játékok és a F2P de ingame tranzakciókkal telerakott játékok nyerők. Kínában.
0
0
0
0
Twist avatar
@AMDMonsteR: Ez a játék nem is szólt másról, mint a nyitásról, és még inkább a benyalásról Kínának. Több riportban is közölte a blizz az elkövetkező években, hogy nekik most fontosabb a kínai játékosbázis, mint az összes többi, mert sokkal nagyobb pénz van benne.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció