Destiny 2: eltávolítják a fizetős loot boxokat

Szerző: xoki | 2020. March 02. | hír | 6 hozzászólás

Volt egy időszak, amikor szinte minden játékba bekerültek a loot boxok, de azok elég nagy port kavartak az utóbbi időben, főleg a szerencsefaktor miatt. Emiatt a fejlesztők egy része úgy látta jónak, hogy inkább eltávolítják vagy átalakítják ezeket a mikrotranzakciókat.

Kiderült, hogy a Destiny 2-ben található loot boxokra is hasonló sors vár, és bár továbbra is lehetőségünk lesz igazi pénzért történő vásárlásra, a fejlesztők pontosan a tudtunkra adják majd, hogy mit is kapunk a pénzünkért.

A Destiny 2 Director's Cut frissítés részeként fedték fel, hogy az Eververse áruházban többé nem lesz lehetőség Bright Engram vásárlására. Ettől függetlenül továbbra is a Season Pass része marad, illetve szintlépéskor is kapni fogunk. Erre azért került sor, mert a Bungie szeretné, ha a játékosok pontosan tudnák, mi mennyibe kerül, mielőtt pénzt áldoznának rá. Az Eververse Store továbbra is tartalmazni fog különböző kozmetikai cuccokat, és a Destiny 2 prémium fizetőeszköze, a Bright Dust sem tűnik el.

Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2
Megjelenés: 2017. October 24. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, MMO
Fejlesztő: Bungie
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Memento Mori avatar
Nem mintha ez megmentené a játékot...
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@Memento Mori: Ha nem is menti meg a játékot, az iparnak jelzés értékű lehet hogy ne akarjanak több lootboxot belepakolni a játékaikba, helyette más megoldást keressenek, mondjuk készítsenek tartalmas tartalmakat...
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Palanova: Jó is volna. Főleg ha az ipar venné ezeket a jelzéseket. A tartalom a kiadók/fejlesztők többségének nem előrébb való, mint a zero effort maximum profit hozzáállás. Félek, hogy ez így is marad. Sajnos nagyon az utóbbira van ráhangolodva a játékipar 99%-a. Valami nagy dolognak kéne ahhoz történni, hogy ez változzon.
Nekem konkrétan tele a bakancsom a 60-80 dolcsis játékokkal amiket végigjátszok egy délután.
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@Memento Mori: Az árról jut eszembe régen 10k volt egy triplaA-s cim nem 18k....régi szép idők
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@tamas98765: Úgy vagyok vele, hogy az árát még le is nyelném. A kocsit sem annyiért tankolom mint 5 vagy 10 éve, a kenyér sem annyiba kerül, szóval ez még beleférne talán. De a tartalom is fele annyi, amit 10 darab (más teljes árú játékokkal azonos áron adott) dlc-ben megkapsz. Szerencsés esetben. A játékidő, a program minősége, a kidáskori állapota pedig a többségnek meg sem közelíti a tíz évvel ezelőtti szintet. És ez komoly gond. Még ha az árakat nem is vennénk számításba.
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@Memento Mori: +1 sajnos ezzel mindent elmondtál😢
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció