DDoS támadás érte a Ubisoft szervereit

Szerző: xoki | 2018. October 06. | hír | 44 hozzászólás

Az Assassin's Creed Odyssey megjelenésének napján több DDoS támadás is érte a Ubisoft szervereit, amely jelenleg még mindig érezteti a hatását.

A támadást sikeresen elhárították, ellenben sok Assassin's Creed Odyssey játékos továbbra sem tudott rácsatlakozni a Ubisoft szervereire. A cég Twitteren közölte a felhasználókkal, hogy minden erejükkel a probléma megoldására fókuszálnak.

Néhány órával ezelőtt sikerült is orvosolni az assassinscreed.ubisoft.com, tomclancy-thedivision.ubisoft.com, starlink.ubisoft.com oldalaknál jelentkező problémákat. A www.ubisoft.com esetében szintén minden gondot elhárítottak.

Előfordulhatnak lassú betöltések, de most már valószínűleg gond nélkül belevethetitek magatokat a legújabb Assassin's Creed játékba, ha esetleg eddig a fenti probléma miatt nem tudtatok játszani vele. Ha pedig továbbra is csatlakozási gondotok jelentkezne, vegyétek fel a kapcsolatot a Ubisoft supporttal.

Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Megjelenés: 2018. October 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Bucharest, Ubisoft Kiev, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec
Hozzászólások: 44
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Az UBI igazán leakadhatna már erről a játékról végre.
0
0
0
0
💬 7
NemAzaSrac avatar
@santakigyo: Pedig egyaltalan nem rossz jatek, ( izlesek es pofonok ) de en remelem hogy meg rengeteg resze lesz az assassin's crred-nek 😀 <3
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@NemAzaSrac: Az a baj ha nem assassins creed néven adnák el, a kutyát nem érdekelné.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Miért adnák el más néven? A BMW-t sem adják el Suzukinak 😃
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Nem egy új IP-t vezetett be már az UBI, így van benne tapasztalatuk. (Watch Dogs, Division...)

Igaz ekkora fogyást új IP nem biztos hogy produkált volna, de szerintem is új név alatt kellett volna ezt kiadni, még úgy is hogy 12 óra játékidő után egy kb átskinezett AC: Origins, más történettel, szép helyszínekkel, új harcrendszerrel és helyenként béna megoldásokkal.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Palanova: Sokszor szidják az ubiszaftot, de szerintem a watch dogs 1-2 játékok jóra sikeredtek (lehet máshol is már volt ilyen ötlet) de nem ilyen kivitelezésben.
0
0
0
0
no avatar
@Andris18: Ubihoz:
Watch Dogs 1-el egyetértek. Szerintem jól sikerült, a hibái, történetbeli logikai hibák, vagy a grafika butítós botránya ellenére.
A WD 2-t már nem tartom jó folytatásnak. Ugyanaz a bajom vele, mint a GTA San Andreas-szal is. Nem tudok a főhössel azonosulni, nem érzem át a problémáit, innentől kezdve számomra nincs hangulata a játéknak. Egyiket sem játszottam végig emiatt. Mondjuk lehet nem az én korosztályom volt a célközönsége egyiknek sem.

Division 1 is jó volt a megjelenéskor. Utána kezdték szétcseszni a nagy szakértelmű fejlesztők. Meglátjuk a Division 2 mit hoz majd tavasszal.

Noha nem új cím az Anno sorozat, de az Anno 1404-ről az Anno 2070-re váltás az remekül sikerült, kb mindenben előrelépés volt. Ellenben az Anno 2205 az katasztrófa lett az elődökhöz képest, mindenben hátra léptek kettőt. Egyetlen plusz volt: épületmozgatás funkció, amit a böngészős Anno Online-ban hoztak be és onnan vették át a 2205-be is. Meglátjuk az Anno 1800 mit hoz, bár a videók alapján vissza az Anno 1404-hez lesz.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
DDos támadás? Az Ubisoft szerverei az év 365 napján Ddos támadás alatt állnak reggeltől estig, nem értem most miért kell ennek külön cikk....😆 😂
0
0
0
0
💬 3
Larten avatar
@Unstoppable: Én pl azon is meglepődtem, hogy az Ubisoftnak vannak szerverei 😆
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@Larten: Szerintem 10 év után valaki végre be mert menni az Ubi szervertermeibe csak hát ez a látvány fogadta 😕 (A srác a képen amúgy egy ubis rendszergazda)
https://jacksonfire.co.uk/wp-content/uploads/2017/07/server-room-fire-1200x565.jpg
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Unstoppable: milyen igaz 😆
0
0
0
0
mikiegc288 avatar
Már megint a Dedsec! 😆
0
0
0
0
💬 1
Andris18 avatar
@mikiegc288: I understood that reference! 😂
0
0
0
0
no avatar
Én nem éreztem ezt a problémát, talán mert a Steam előtöltés után a 18:00 élesítés után még 2 órán keresztül kicsomagolt, és 20:00 körül tudtam először elindítani a játékot.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Szerintem gyilkoljuk le egymást, mert van akinek tetszik és megveszi, van aki letorrentezi mert annyira nem érdekli, vagy épp nincs rá pénze, és van akit teljesen nem érdekel és nem is játszik vele. Hát milyen dolog már az, hogy valaki nem úgy gondolkodik és nem úgy él, mint én?
0
0
0
0
💬 2
szilver avatar
@Mesterlovesz: +1 Én már meg sem osztom a véleményem ilyen téren mert felesleges.Úgy vagyok vele hogy senkinek semmi köze hozzá hogy mit veszek meg vagy mit torrentezek le.Szintúgy engem sem érdekel hogy más ember mennyit költ játékokra,honnan szerzi vagy épp csak letölti ingyen...stb. Ő dolguk nekem ahhoz semmi közöm.Szoktam olvasni az efféle vitákat aztán csak mosolygok rajtuk.
0
0
0
0
enslaved avatar
Nálam is csinálta, de szerencsére megoldódott.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Olyan drága mint a rohadás persze meg is veszem és játszom vele mi?
0
0
0
0
💬 23
enslaved avatar
@TRACERHD: Senkit nem érdekel te megveszed e, egészen másról szólt a cikk.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@enslaved: Mert te meg vetted és ezért egyből be kell szólni, rád se kíváncsi senki. Én a szín tiszta igazat írom mert pofátlanság ennyit elkérni egy játékért ami nem is az ami.
0
0
0
0
no avatar
@TRACERHD: Minden dolog annyit ér, amennyiért megveszik. 😀
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
@TRACERHD: Remélem tudod hogy ha a teljes fejlesztés költségét a játék eladásából akarnák fedezni, akkor még ennél is sokkal drágább lenne (ezért vannak DLC-k meg season passok a mai játékoknál).
0
0
0
0
enslaved avatar
@TRACERHD: Ha nem írtál volna ekkora marhaságot akkor senki nem szólt volna le. Nekem eddig 300 euróm bánja a játékot (a 3 gyerekemből csak egyiküket nem érdekelte), és simán lesz ez még több némi kis mikrotranzakcióval, bár most kipróbálom meddig bírjuk anélkül, nem úgy mint az Origins - nél ahol egyből azzal kezdtem. A fejlesztések, reklámok, promóciók, stb. költségei nagyon magasak, az nagyon jól látszik a hozzászólásodból hogy nem értesz az üzleti élethez abszolút. Egyébként meg nekem kifejezetten tetszik még akkor is ha ez már nem az az Assassin ami régen volt (ahogyan az Origins sem volt az).
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
@TRACERHD: Köszönjük az építőjellegű kritikát.
0
0
0
0
no avatar
@TRACERHD: Ez ugyan az mint a profilodon a gép.. sose lesz meg (()) Tehát nem tartod magad semmire hogy elérj bármit is de te nyugodt szívvel ítélkezel kemény munkával elért sikerért ? Először tedd rendbe magad aztán próbálj közösségben hozzászólásokat közzé tenni a te fene nagy élet tapasztalatodról. A villanyszámláért is pofátlanság pénzt kérni nem? Végül is csak néhány ezer embert foglalkoztat a szolgáltató.. és nem költ karbantartásra szerinted igaz? 😀 A Játék piac is egy szolgáltatás.. ezen rengeteg ember dolgozott több mint egy évig és te le szólod úgy hogy valószínűleg sosem veszed meg a játékot.. Szánalmas na pont az ilyenek miatt nincs Magyar felirat támogatás.
0
0
0
0
enslaved avatar
@TRACERHD: Látom sok jött le abból amiket leírtam neked. Szánalmas vagy, valószínűleg egy tizenéves egy álomgéppel.
Nőj fel és talán felfogod amiket itt írnak neked, bár az sem biztos.
Mondjuk a bemutatkozásodban ez mindent megmagyaráz:
"Soha a büdös életbe nem olvastam el egy könyvet sem és lehet nem is fogok"
Ja igen, és ne hülyézz le legközelebb, ellenkező esetben rövid életű leszel itt. Nem te lennél az első.
0
0
0
0
vyne avatar
@enslaved: En mondjuk azt ertekelnem,ha nem lennenek microtranzakciok egyaltalan. Elcseszi a jatek elmenyt mar evek ota. Persze nem kotelezo de akkor is ott van 😃
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
@vyne: Ha nem lennének mikrotranzakciók, akkor kb 40 000ft-ba kerülne a játék hogy az nyereséges is legyen 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@vyne: Szerintem meg legyenek csak, nem kötelező élni velük. Nagyon hosszú lenne ez a rész most nélkülük.
0
0
0
0
Hallika avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
@Hallika: Szánalmas ember vagy. A személyeskedés az megy ezerrel, de vajon más is?
0
0
0
0
vyne avatar
@enslaved: Hat nem tudom, en szeretem ha hosszu egy jatek. Meg amugy is szeretek megdolgozni,megszenvedni mindenert. Kb ezek a microtranzakciok olyanok mint cheatelni a gtaban.. 😃
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Jól van kolopele :-)
0
0
0
0
enslaved avatar
@norbi18: Mi a gondod? Azért van itt pár érdekes ember.
0
0
0
0
Aredarn avatar
@TRACERHD: Nem éri meg egyik AC játék sem a 60eu-t. AC brotherhood talán a 10 eu-t. Nem köt le egyáltalán. Ugyan az az összes csak a felszínen nem... Sokan ezt nem látják.
0
0
0
0
no avatar
@Aredarn: Ez a cikk nem arról szó hogy mi éri meg vagy mi nem. Te valószínűleg egyiket sem vetted meg ha ilyen véleménnyel vagy.. egyáltalán nem értem hogy alkothatsz egy olyan játékról véleményt amit utálsz.. nem veszed meg és nem is játszol rajta... El mondanád? 😀 Milyen tapasztalatok alapján mondod azt hogy ugyan az ? Megnéztél pár videót a neten és kiszűrted belőle ? Én 120 dollárért vettem meg és úgy gondolom megérte...Mindegyik új AC fantasztikus ahogy kinéz és amilyen részletesen meg van benne csinálva minden szinte él melletted a környezet.. Nevetséges hogy ilyenek alkotnak véleményt akik még csak meg sem vesznek egy játékot vagy ki sem próbálják .
0
0
0
0
Aredarn avatar
@rhPhoto: Szia. Ebben most tévedsz, hogy nem vettem meg egyet sem 😀 . AC Brotherhood ,Revelations AC III (az ingyenes volt) és a Black flag. Ezio története jó volt még akkor, de mire a végére értem volnam meguntam. Viszonyítási alapom a Bioschock Infinite ami egy shooter igaz és nem akkor a terjedelme, viszont 2 nap alatt simán kitoltam, mert egyszerűen nem bírtam abbahagyni. Elöbbi komentemben is a 60eu miatt voltam kiakadva és azon hogy mi van benne amit ígér ugye a Ubisoft
0
0
0
0
no avatar
@Aredarn: Hát nem tudom.. én nem hiszem hogy üres lenne nekem pár óra játékkal még a 10. szint sincs meg , pedig 2.án vettem meg és azóta is játszom vele 😃 Szörnyen rossz látni az ilyen kritikákat anélkül hogy kipróbálná valaki.60 eu kb 18 ezer forint egy kisebb vásárlásnál ott hagyod a boltban egy nap.. 😃Nem az Ubit kell hibáztatni azért mert nincs normális munkád vagy bevételed. Sajnálom.
0
0
0
0
Aredarn avatar
@rhPhoto: És megint tévedsz. Iskola mellet 2 igen 2 melóhelyen is dolgozok. Kell a pénz a kocsira meg a jogsira ezért inkább a Bethseda játékokat veszem. Nem az én világom az AC. Ennyi.
0
0
0
0
no avatar
@Aredarn: Szuper.De még mindig nem értem hogy nyilvánítasz véleményt egy olyan dologról amit ki sem próbáltál ? 😃 Gondolkozz el előbb mielőtt beszélsz vagy írsz.. hogyan értékelhetnél valamit amiről azt sem tudod micsoda.. Vedd meg próbáld ki és utána mondj róla véleményt , ne másokéból építkezz. Ha nem a te világod miért követed? 😃 Ide böfögsz baromságokat hogy mi éri meg és mi nem aztán egyáltalán azt se tudod miről szól a játék. Ez pont olyan mintha azt mondanád hogy huha de jó egy nővel lenni és életedbe nem láttál még közelről nőt 😀
0
0
0
0
xCube avatar
@TRACERHD: Akkor tarts mindenkit, aki megvette idiótának és beszélj erről minden helyen ahol megfordulsz. Illetve írj arról, hogy milyen hülyék az emberek, akik még vesznek eredeti játékokat. Az egész csak szívatás.
Ez a reakció kell manapság a népnek, erre lehet reagálni agresszív nemmel és agresszív igennel. Meg órákon keresztül vitatkozni ugyanarról... . Fárasztó. De én is megcsinálom, mert nem vagyok hajlandó elfogadni sokak "ingyenélő" szemléletét, akik fújnak a PC -s játékokra, mert szar a támogatás, sőt néhány esetben még arra is ha későn jön a crack, mert annyira skótok, hogy a gépen kívül másra is költsenek. Mert sajnos ebből van sok.
Lehet, hogy te nem ilyen vagy, de egy ekkora troll kommenttel nem tudok másra gondolni. Vannak egyéb nyelvi eszközök is arra, hogy kifejezd az egyet nem értést vagy megértést.
Mindezt amellett írom, hogy az utóbbi négy - öt AC játékot még fillérekért sem vettem meg. De nem is játszottam velük, mert nem is érdekelnek... .
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció