Csak egymással játszhatnak majd a Call of Duty: Warzone csalói

Szerző: xoki | 2020. April 22. | hír | 43 hozzászólás

Sajnos - elsősorban PC-n - a Call of Duty: Warzone és a Modern Warfare is tele van csalókkal. Annak érdekében, hogy elkerüljék őket, a konzolos játékosok nagy része nem él a crossplay lehetőségével. Ugyan az Infinity Ward már 70 000 játékost kitiltott, de még mindig sokan vannak, akiknek sikerül kijátszani a rendszert, vagy csak szimplán egy másik felhasználói fiókkal folytatják tovább mások élményének elrontását.

Az Infinity Ward bejelentette, hogy egy új módszerrel próbálják majd kiszűrni a csalókat. Az új frissítést követően minden csalót más csalók ellen rak majd be a matchmaking, amelynek köszönhetően már nem lesz olyan könnyű dolguk diadalmaskodni, mondhatni, elég frusztrált élményben lesz majd részük. Ez a megoldás sok más játékban bevált módszernek számít, és remélhetőleg ezután itt is jóval kevesebb csaló bukkan majd fel a különböző meccseken.

Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Warzone
Megjelenés: 2020. March 10. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 39
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
RaggaBone avatar
Na ez jó! Remélem egyre több játéknál alkalmazzák ezt a hozzáállást mert enyhén fogalmazva, undorodom a sok nyomorult csicskától akik azon élvezkednek hogy el*** a szórakázását más embereknek.
0
0
0
0
Gomi87 avatar
hát ez a 70.000 bann anyit ért mint a falnak egy pofon még mindig hemzseg a csaloktol 😞
0
0
0
0
💬 2
Puffin avatar
@Gomi87: Ez így van sajnos... A héten többször is volt olyan hogy a csávó nagy LMG-vel jött aztán csak lőtt és halt mindenki, nagyon durván látszott az aimbot..
De tudom nincsenek csalók ahogy sokan mondják...
0
0
0
0
Gomi87 avatar
@Puffin: jaj páran nemtalálkoztak még ebben a gamben csalokkal ... lehet mer taz ö aimbotja jobbvolt 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
Hardver bant nekik mint Roe-ben... 😆 Aztán majd elgondolkodnak egyesek.
0
0
0
0
💬 2
Techthomas avatar
Milyen jó hogy csak a warzone, mp az akkor így ok?! Amúgy meg nagyon helyes, ideje lenne már rájuk ki találni vmi programot úgy minden game-be!!!
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@Techthomas: A képen Modern Warfare és Warzone van. Gondolom csak a cím lett elírva.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@susguy: Igen, csak akkor úgy kellett volna írni.
Csak egymással játszhatnak majd a Call of Duty: Warzone és MW csalói
Mert így majdhogy nem azt hangsúlyozza a fej cím hogy csak a Warzone játékosai számára akarják biztosítani csak a játék élmény megőrzését azaz ez lenne a fő prioritás! Ami nem baj csak ugye ez egy free game multi része meg ugye nem... kicsit azért félre érthető a cím meg kell hagyni 😀

Amúgy meg szuper ötlet hagyj játsszon csak a sok vérpistike egymással, gyanítom hamar el megy a kedve majd 1-2-nek 😆 😂
0
0
0
0
no avatar
Vajon milyen megoldás lenne az egy Serial Key - egy Mobilszám összekapcsolása? Minden játék aktiválásához egy mobil számot kellene megadni. Csak egy kósza 5let.
0
0
0
0
💬 1
kushwavez avatar
@Black-Goku: ja ez nem lenne rossz, meg kitalálni egy olyasmi rendszert mint ami a CS:GO-ban van, hogy egy adott játékidő után kapsz egy "Prime" tagságot, és utána csak olyan játékosok mellé dob be akiknek szintént ilyen van. Minél több óra annál valuable az acc így általában féltik őket, nyílván így is lenne csaló de sokkal kevesebb & könnyebb kiszűrni őket.
0
0
0
0
Ayistion avatar
Az overwatch volt talán az ahol permát kapott valaki ha csalt, és hiába vette meg újra akkor sem tudott játszani? Na ezt a példát kellene követnie minden mp játéknak. Aki egyszer csal, az utána végig a kiskapukat fogja keresni...
0
0
0
0
💬 5
susguy avatar
@Ayistion: Bárcsak ilyen egyszerű lenne, ugyebár, de sajnos varázslatok csak a mesében léteznek. Overwatch elején volt annyi, hogy akik csaltak és újra megvették, ott is bannolva lettek, persze feltéve hogy volt éppen alapjuk bizonyítani azt, hogy ugyanaz a játékos. Később le is álltak ezzel és külön biztatták a bannolt játékosokat, hogy vegyék meg újra.

Mellesleg ez ugyan az a játék ahol minden hülyeségért bannoltak, többek közt a emote-ok használatáért.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@susguy: Azért az kicsit erős, hogy egy előző csalós acc miatt banánt kap az újra is. Gondolom azért is álltak le vele, mert nem volt épp a legtörvényesebb megoldás.
0
0
0
0
susguy avatar
@SuperPuma: Vagy csak rájöttek hogy így csökken a bevételük 😆 Egyébként én is hasonlóra gondoltam, hogy attól függően mivel azonosították őket, nem feltétlenül volt legális az egész.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@susguy: Ki tudja, lehet volt emiatt vesztett perük is, esetleg peren kívüli megállapodás.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@susguy: Ohh szomorúan hallom. Ebben le voltam maradva, kert én 2017ben, mikor a CSGO tele lett csalókkal, ott fejeztem be a "pályafutásom" a sorozattal. Azóta nem nyúltam mp játékhoz, csak BFV-hez boxon, de ott nem találkoztam csalóval.
0
0
0
0
no avatar
Akkor versenyezhetnek legalább , hogy ki tud nagyobbat és többet csalni a másik ellen.
0
0
0
0
no avatar
Hogy a csalókat csak más csalókkal rakja össze az mondjuk fun. 😆
0
0
0
0
santakigyo avatar
Érdekes, nekem múltkor azt ecsetelték itt, hogy nincs is csaló, csak azok találják ki akiket lelőnek.
Egyenként ez tök jó megoldás, had szórakozzanak egymással, de nem kell nekik jelezni semmit, csak simán összerakni őket,hogy senki ne tudjon semmit.
0
0
0
0
💬 7
no avatar
@santakigyo: A playerek nagy része mindenkit cheater-nek titulál aki ellövi és már megy is az instant report, nem igazán bírják elviselni hogy vannak náluk jobbak 😶 De ez nem újdonság, minden ilyen típusú játékban megtalálhatóak ezek a nokik.

Volt cheater a játékban eddig is, de messze nem annyi hogy sírni kelljen miatta, mint ahogyan itt is tették 😶 Akik meg azzal jöttek, hogy pl. 10/10 meccsben cheater lőtte el az erős doubt.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@LordSzalko: Itt nem is erről van szó már szerintem.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@LordSzalko: Lordszalko:
+1
Jól beszélsz.Pár kommentel lejjebb Gardista88(adatlapja szerint 29 éves,nem lázadó kamasz) kolléga ecseteli hogy CSGO-ba 9 meccsből 8-at lecsalnak.Backi az több mint 90%.Kétlem hogy ez igaz lenne.Hihetetlen emberek mennyire nem képesek végig gondolni életszerűség szempontjából mit írnak/gondolnak.Létező probléma amit írsz.😀
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Ja, pláne ha haverjaival játszik és egy szinten vannak vele agyilag akkor bekapsz 3-4 report-ot kapásból. Kicsit olyan Gulag 2.0 feelingje van a dolognak, lehet aki ott nyer azt bannolják, mint legskillesebb cheater.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@LordSzalko: Ez mind csak hiszti. Ezek még nem futottak össze Langer Karcsival.
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Mai napig ismeretlen volt nekem ez a név, gondolom hasonló "szakmát" űz magyar fronton 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@LordSzalko: 1.6-on kínozza az embereket. Na ott van minden, mi szem, száj, hüvejnek ingere
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
😂😂 Nyomorultak 😂😂
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Nem igazán értem hogy miben különbözik a BAN-tól, leszámítva azt a két meccset amíg észreveszi hogy szar van a palacsintában, aztán regel újra. Vagy én nem értelmezem jól?
0
0
0
0
💬 1
weri avatar
@kolbaszkarika: Jo lett volna ha nem tudatjak ezt velunk es marad fu alatt az egesz. Az ilyen dolgokat pont nem tennem kozze. Hagy szenvedjen a sok csalo ha nem tudja hogy a maga fajtaval toljak 😃
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Ezaz! Na ezt díjazom! Minden multis PC játéknak most valóban követnie kellene a COD példáját! 😃
0
0
0
0
💬 5
Meezmire avatar
@Rocky12: Nem ők az elsők akik megcsinálták ezt 😀 De az tényleg dicséretes hogy itt legalább próbálkoznak nem úgy mint pl a csgo-nál ahol szinte 90%-a használ valami segédprogramot azt szarnak rá 😃
0
0
0
0
Twist avatar
@Meezmire: CSGO ezt úgy oldotta meg, hogy hozzá adhatod a telefonszámod a fiókodhoz, és ezzel prémium leszel. Matchmakingnél csak pérmiumokkal sorsol össze. Nyilván egy telefonszámot csak egyszer lehet hozzá adni, így nem éri meg ezen csalni, mert ha repülsz nem lesz olyan könnyű új fiókot nyitni.
0
0
0
0
no avatar
@Twist: Rosszul tudod, vagy el kell érned a 21.szintet hogy prime legyél, vagy meg kell venned a primot. Mondjuk a lényegen nem változtat, mert primba is kurva sok a csaló, legutobbi 9 meccsből 8-at lecsaltak. A telefonszámot azért kell megadnod, ha esetleg megpróbálnák feltörni az accod, vagy megakarod változtatni a jelszót, és nincs steam guard, akkor sms-be kapsz egy kódot vagy emailbe, nem leszel ettől prémium
0
0
0
0
Twist avatar
@gabesz88: Akkor valamit félre néztem. A warfront-os cheatek kapcsán olvastam egy cikket a CS:GO-ról, abban volt. De megnézem majd megint, valószínűleg benéztem.
0
0
0
0
Apor avatar
@Rocky12: Ráadásul szellemes is! 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció