Borderlands 3: rengeteg fegyver hang kerül a játékba

Szerző: xoki | 2019. April 28. | hír | 10 hozzászólás

Hatalmas mennyiségű fegyverarzenál áll majd a rendelkezésünkre a Borderlands 3-ban, köztük olyan is, amely saját lábán indul csatába. A „slag” helyére pedig egy újfajta elem kerül, a „radiation”.

Ezek a fegyverek természetesen rengeteg hangot generálnak. Kiderült, hogy 25-ször annyi hangfájl kerül majd a játékba, mint amennyi a Borderlands 2-ben volt. A Borderlands második részében mindössze 300 .wav fájl szolgáltatta a fegyverek hangját, de a legújabb rész esetében már 7500 ilyen .wav fájl készült el, és még nem is értek a végére.

Remélhetőleg ennyi különböző hang elég lesz, hogy minden fegyver egyedinek tűnjön, és ne csak sebzésben térjenek el. A Borderlands 3 szeptember 13-án válik majd elérhetővé, PC-re először csak az Epic Games áruházából lesz beszerezhető.

Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3
Megjelenés: 2019. September 13. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Balu_kapitany avatar
Remélem hogy nem lesz olyan hogy agy fegyvernek több priorítasa lesz mert akkor az a 1 millio fegyver könnyen elképzelhető
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
xoki avatar
Volt még régen https://gepigeny.hu/hir/2020-ban-bucsuzhatunk-a…h-tol-1391
Ettől függetlenül lehet lesz majd emlékeztető egyszer róla valamikor
0
0
0
0
teljesenrandomuser avatar
És arról nem lesz hír hogy a Blizzard hülye módon betiltotta az Ok kéz jelet a tournamenteken mondván "Rasszista és Gyűlöletkeltő mozgalmak is használják"

https://www.youtube.com/watch?v=TBSnQHmEDPw

Vagy az hogy a Mortal Kombat 11 egy grindfest lett és hogy ha mindent unlockolni akarsz akkor free to play/mobile szintű mikrotranzakciókkal lehet azt, vagy, tudod, grindolni? mint minden RPG szintű játéknál? és akkor a politikáról nem is beszélek ami a játékban van

https://www.pcgamer.com/mortal-kombat-11-is-getting-two-patches-to-help-with-the-grind/

vagy a Bethesda Húszmillió botrányáról? mint például hogy ha megvetted a legújabb Wolfeinstein Játékot Nintendo Switchre akkor nem azt a kis kártyát kaptad hanem egy ÜRES dobozt, benne egy hülye letöltő kóddal?

https://www.youtube.com/watch?v=M_B7j4PQZI0

Vagy az hogy a Red Dead Redemption Online ugyan olyan hatalmas nagy kalap szar mint a GTA Online?

https://www.youtube.com/watch?v=6HDJulsrmgg

Vagy még az is jobb hír lenne ha a Publisher Weekendekről írnának ami Steamen van, most nem egy köcsög akarok lenni, távol álljon tőlem, hogy azt higgyem én jobb újságíró vagyok 16 évesen, csak már sok embernek a töke ki van az ilyen semmit mondó hírekkel, holott YouTube-on meg néha külföldi játékhír oldalakon többet lehet tájékozódni, Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy rossz újságíró lenne az aki ezt megírta, csak lehetne néha fontosabb hírekről is, tudjátok, hírt leadni itt.
0
0
0
0
💬 4
xoki avatar
@teljesenrandomuser: Nem akarok magyarázkodni és szívesen fogadom az építőjellegű kritikát, illetve a hír javaslatokat is PM-be, de ha már írtál példákat, akkor leírom miért:
szvsz ilyen rasszista dolgokat tárgyaló cikkek nem ide valók, mert két táborra osztja az embereket és vitatkozást szít
Mivel elsősorban PC-s hardver a cikkek fő témája ezért a fentiek fele automatikusan kizáródik. Ha nincs komolyabb hardveres hír akkor abban az esetben kerülnek ki ilyen cikkek is mint a fenti, amelyek valamilyen PC-s játékhoz kapcsolódnak, vagy Steamhez,vagy az Epic Games Store-hoz ugyanis jelenleg a csapból is az folyik.
utóbbi pedig még kikerülhet, mert tudtommal nem rég indult
0
0
0
0
Twist avatar
@xoki: Ez azért elég sz*r volt...
"az Epic Games Store-hoz ugyanis jelenleg a csapból is az folyik"
Szóval csak azért vannak kint es hírek, mert sok van belőlük? 😃
PS: azok a hírek nem osszák két táborra az embereket?
0
0
0
0
xoki avatar
@Twist: Nos ha 10 ből 8 aktuális hír Epic Store-os, akkor elég nagy esély van rá, hogy egy kikerül ide is azon a napon, nem tudom ez miért olyan meglepő.
De igen, viszont nem mindegy, hogy egy áruházat szidnak vagy egymást, amikor sok helyen már az "n betűs szó" is káoszt okoz
0
0
0
0
Twist avatar
@xoki: Persze, ez részben jogos... de lassan már ott tartunk, hogy minden káoszt okoz, olyan érzékeny lelkű lett az emberiség 😀
Az es-el kapcsolatban pedig: bár valóban 10-ből 8 hír róla szól, hisz ez a célja, de az a 8 hír összesen egy féllel ér fel. Komolyan... egy egész cikket szentelni annak, hogy 2019-ben bevezették a keresést egy webshopban? Vagy az email-es megerősítést? Ez semmi másról nem szól, csak, hogy beszédtémában tartsák magukat.
0
0
0
0
Twist avatar
Wow. 7500 hangfájl... És hány darab képfájl lesz a textúráknak? Összesen hány karakter fog megjelenni a feliratokban és menükben?
ENNYIRE azért nem kell minden szart erőltetni, csak hogy a hírekbe lehessen csempészni a "csak az Epic Games áruházából lesz beszerezhető" mondatot.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció