Bocsánatot kért és frissítéseket ígér a CD Projekt Red

Szerző: xoki | 2020. December 16. | hír | 98 hozzászólás

A Cyberpunk 2077 tagadhatatlanul egy rossz rajton van túl, főleg az előző generációs konzolokon. Bár nagyon sokan kedvelik a játékot, és kétségtelenül remekül sikerült, sajnos hemzseg a bugoktól, ráadásul az Xbox One-ra és PS4-re kiadott verzió kritikán aluli teljesítményt produkál.

A hibák sajnos mindegyik verzióban feltűnnek, ahogy a teljesítménybeli problémák is, de PS4-en és Xbox One-on annyira rossz a helyzet, hogy a legtöbben azonnal vissza akarták kapni a pénzüket, vagy egyszerűen csak másnak eladni a megvásárolt példányt. A CD Projekt Red elismerte mindezt, és egy bocsánatkérés kíséretében lehetőséget biztosított a pénzvisszatérítésekre. Ezenfelül a fejlesztőcsapat frissítéseket ígér, melyeket követően az előző generáción is sokkal jobb élményt nyújt majd a játék, de ha nem vagytok hajlandóak várni, akkor teljes joggal visszakérhetitek a vételárat. Fontos viszont, hogy az ünnepek miatt a CD Projekt csak december 21-éig segít a folyamat megkönnyítésében.

A CD Projekt Red erre a hétre ígér egy kisebb frissítést, amelyet két nagyobb patch követ majd januárban és februárban. A közlemény végén hozzátették még, hogy a PC-s játékosok számára is folyamatosan érkezni fognak frissítések és javítások, hogy jobbá tegyék a játékot.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 98
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ToMiHuN95 avatar


Ez már tényleg szégyen! 😜
A Part 1 inkább, csak egy ilyen kötekedés volt, de ez?
Nem is a bugokról van szó...
0
0
0
0
💬 5
PotykaPal avatar
@ToMiHuN95: Játszol a Cyberpunkkal? Mert akkor tudnád, hogy ez is kötekedés... két merőben különböző játék hasonlóságait csipegette össze és hasonlítja össze. De a két játék merőben különbözik egymástól, én látnék már egy olyan videót ami a különbségeket szedi össze, nem azt a maroknyi hasonlóságot, amiben valóban jobb a GTA V.
0
0
0
0
Patrik550 avatar
@PotykaPal: Mindegy az hogy játszik vele vagy nem, informálódik.
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@Patrik550: Attól még a játék erényeiről is szólhatna egy hasonló videó. Mert, legalábbis PC-n, nem rossz játék a CP2077 még ha bugos is.
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
@ToMiHuN95: Gyalázatos, és nem a bugokra gondolok. A helyszínek, emberek halottak, mesterkéltek, van pár mellékküldetés és a főszál, aztán csókolom. Üresnek érződik a játék. Az Ai-k tényleg 2001-ből valók. Íztelen az egész.
0
0
0
0
HARD avatar
@ToMiHuN95: Igen ezt szinte mindenki igy gondolja. De mentségükre szóljon a Q-válkodást meg a nemi szervekre odafigyeltek az legyen az fontos 😆😆😆...Bár hiába választottam ki a legnagyobb brét ...tükörben akkor is Ken baba vagyok 😆
0
0
0
0
r2d2 avatar
Az ubisoft rendszerint úgy adja ki a játékokat, hogy tele buggal meg optimalizálatlanul, csak hogy ki szolgálják a vevők nyálcsorgatásait, még sem rinyálnak ennyit miatta, amúgy meg ők is átlagban min 1 év alatt a legtöbb problémát orvosolják.
A Red-nél sem lesz másként, amúgy is mi volt múlt hónapban? bocs majd nem egy hónapot késünk még is vele, mert még a régebbi konzolra optimalizálni kell, na már akkor rinyáló pulyaként hisztizett mindenki meg mondott vissza rendelést, és erre mondták hogy na most decemberbe, hát nem jött össze mert rosszul becsülték fel a hozzá való időt meg sürgették őket hogy ne legyen már rinya, ennyi az egész!
Az a helyzet hogy már nagyon el vagyunk kényeztetve, és rinyálunk minden szarért, más gyerek, meg fiatal, meg örül, ha kap egy kurva táskát, hogy tudjon menni az őserdő másik végén, egy kurva iskolába, ahol még tető sincs, csak hogy olvasni megtanul hason szerencsétlen!
Itt meg már egymás szájába adjuk a cumit lassan, de akkor is csak rinyálunk, pedig már rég ott szopkodjuk azt a szart a szánkban!
0
0
0
0
no avatar
Csak szerintem lett ultra gagyi az egész játék? (pc)
0
0
0
0
💬 4
Koala007 avatar
@Csakos10: Szerintem is.
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
@Csakos10: 10.óra után, ami meglehet nem sok, sajnos nekem is ez a véleményem.
0
0
0
0
Patrik550 avatar
@Csakos10: Nem vagy egyedül.
0
0
0
0
sunny474 avatar
Az utolsó delay neves egyszerűen pont azért volt h az előző genes konzolokon fusson játszhatóan, ennek fényében érthető a felháborodás ezen tulajok részéről. Ettől függetlenül baromi jó játékot pakoltak le, bugok akadnak sajna, de a witcherhez képest ha csak a kiadót nézem fejlődtek. Az botrányosabban startolt szerintem és mivé nőtte ki magát végül 😃
0
0
0
0
Rodney5832 avatar
Mikor delayolták: fuu ezt a köcsög fejlesztő csapatot, sose fogják kiadni, csak is a elrendelések miatt halasszák el újra és újra, ez így tovább nem mehet ki kell adni végre.

Mikor kiadták: fuuuu ezt a köcsög fejlesztő csapatatot ki adtak egy "unfinished gamet", mekkora szarházik, mindenkit ***tak, egy szar az egész, elkeltett volna halasztani, még hónapokig, akár 1 évre is.
0
0
0
0
💬 3
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Rodney5832: Hat kb.! 😂 Mondjuk reszemrol faxa PC-n, aki meg azt hitte hogy az oreg konzolokon ez a jatek annyira faxa lesz, hat az most koppant! Meg legkozelebb legalabb ne sietessek a jatek keszitoit a jatek megjelentetesevel, jaja. 😂
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Rodney5832: A régi konzolos verziókat nem kellett volna kiadni, vagy pedig meg kellett volna mondani hogy ne vegyétek meg mert szar. Ez volt egy mocsok dolog hogy egy szó nem esett arról hogy így megy ezeken a konzolokon a játék. Ha kiad az ember harmincezer forintot játékra, akkor az legyen normális és játszható állapotban. Ha Te elmész egy óraboltba, veszel egy órát hazaviszed, aztán egyszer csak fejjel lefelé fordítod a karod, leesik az egész számlap róla és használhatatlanná válik, szerintem te is visszamész reklamálni hogy ez mi...
Ha most ilyen sz*r állapotban fut a régi konzolokon, milyen volt az előtt mikor elhalasztották dec 10-re, mert hogy még oda csiszolták. Azért nem kell fényesre nyalni a CDPR fenekét, mert csináltak egy vicser sorozatot, amit kb a 3. rész végére updatekkel hoztak olyan formába hogy játék lett. Nem héter vagyok, nem mondom a CP-re hogy fillért nem ér, mert jó játék, de konzolokon sz*r, és ebbe nem kell belelátni semmit, csak el kell fogadni.
Jövőre mikor év játéka választás lesz, meg kb el lesz felejtve hogy volt ilyen játék, mert jön egy gád of vor...
0
0
0
0
gigazte avatar
@Rodney5832: A rinyagépek már csak ilyenek. 😂 Mindenért sírnak, semmi se jó nekik!
0
0
0
0
csuz-li avatar
Hát bizony, ha ennyire beesnek a részvényárfolyamok, akkor magyarázkodni kell, meg bocsánatot kérni. Ráadásul nehezíti a helyzetet, hogy ígérgetni is csak óvatosan lehet az előzmények fényében.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Mondjuk ezt tenyleg jol elcsesztek, hogy kiadtak igy, ilyen allapotban a regi konzolokra... 😂 Meg vagy 2 honappal kellett volna csak meg csusztatniuk a megjelenteteset a regi konzolokra, akkor most nem kellene itt szineszkedniuk, ennyi.

PC-n reszemrol 1ebkent nagyon faxa, par igen korrekt mod is van mar hozza, azok meg csak meg jobba tettek! 😎
0
0
0
0
💬 6
Rodney5832 avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Milyen mod?
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Rodney5832: Hu, mar mindenfele van PC-re, az elso het alatt ki jott vagy 100 modositas/mod hozza! 😆 Kicsit neheze kovetni, olyan gyorsan jonnek, leginkabb en csak a felkapottak kozott keresgelek mindig mert annyira jut idombol azon az oldalon. 😂 Ja, a Nexus-ra teszik fel 1ebkent a legtobbet, ott erdemes szetnezned neked is ha erdekelnek. 😉

Vannak modok amik teljesitmenyt novelnek, van amelyik a grafikat tupirozza fel/ tuningolja tovabb kicsit (mondjuk azokhoz nem art 1 combosabb vas is a jatek ala), vannak akik feltoltottek mar tok jo karaktereket a jatekhoz, presetek-et, stb-stb. Gondolom idovel lesznek durvabb modok is de mar ezek is tok jo hogy vannak, reszemrol a legjobban annak orultem hogy atszabhattam par gombot az iranyitashoz, pl. a tobb gombos egeremnek is igy a hasznat veszem most mar ennel a jateknal is. 😀

Spoiler!
Errol az oldalrol irtam fentebb, ha nem ismerned: [LINK]
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Rodney5832: Ja, + pl. a jarmuvek jobb kezelesere is talatam modot ugyanitt, a Nexus oldalan. 😎
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Nekem tetszik a játék, de túl sokat ígértek nekünk és a felét sem teljesítették. Az ígért javításokkal nem lehet a játék kulcsfontosságú hiányosságait kijavítani, csak a bugokat. Amúgy tényleg nagyon élvezem a játékot, rengeteg mellékküldetést csinálok és csodálom a szépen kidolgozott várost és a grafikát. Viszont a Witcher 3 után jófiúkból rosszfiúk lettek CDPR-ék. Remélem lesz valami nagy dobásuk a játékkal kapcsolatban, ami visszaadja sok embernek a hitét, hogy vannak még lelkiismeretes fejlesztők.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@PotykaPal: "Nekem tetszik a játék, de túl sokat ígértek nekünk és a felét sem teljesítették." OK, egészen pontosan itt mikre is gondolsz, kérlek??? Csak kíváncsiságból kérdezem, mert nálam hozza eedig minden téren azt, amit vártam tőle az előzetesei alapján... 😀
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Írtam egy esszét, de végül úgy döntöttem igazat adok. Mivel 100%-ig besszippant a világ ezért felhagyok az apróságok keresgetésével. Nagyszerű játék na... de vannak hiányosságai. Az a baj, teletömik a fejemet a hülye videók amik szekálják a játékot, meg GTA V-tel hasonlítgatják.
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Bocsánatot kért és visszafizeti.... Jah nem 😂😂
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@The_Teacher_Man: Hat azert mindenhol kell legyen 1 hatar, na! 😂
0
0
0
0
santakigyo avatar
Halasztani kellett volna,de akkora hype volt már körülötte,hogy maguk alatt vágták a fát vele.Ha mégis halasztanak az se kizárt,hogy limitált wc papír is megjelenik.
Bár ettől még jó játék ahogy írják meg tényleg,de erősen downgrade szaga van a dolognak. Mindenesetre a lóvé a zsebben és lehet folytatni a fejlesztést,ez a lényeg.
0
0
0
0
💬 6
Quadgame94 avatar
@santakigyo: Semmit sem segített volna. A játék motorja és a játék designja (FPS, Open World, Közeli épületek stb) nem teszi lehetővé hogy ennél jobban optimalizálják. Így is 720p-ban megy a konzolokon, a feliratok teljesen homályosak. Ez már így marad. Talán par fpst falálnak, de amikor autózol a városban 1 év.múlva is lefog esni z fps 25 alá.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Quadgame94: A mondandóm lényege nem változik.Lóvé a zsebbe és lehet folytatni.Az,hogy most mit tudnak kihozni belőle???
Ha tudnak vele bármit is csinálni akkor se engedhették meg,hogy ne adják ki ennyi halasztás,ígérgetés és persze a túltolt marketing miatt.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@santakigyo: SImán megengedhették volna, ha tudják, hogy azzal jól fog futni a játék. Ez a lényeg. Tudták, hogy itt 6 hónap delay sem jelentene semmit. Sőt. Mégtöbb előrendelés lett volna, mert akkor már PS5/SX-re is kiadták volna a hivatalos next-gen patchel együtt.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Quadgame94: Szóval hazudtak.Végül is oda értünk amit már korábban is lehetett tudni,de ha valaki lemerte írni azt szénné oltották. 😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@santakigyo: Persze hogy hazudtak. A megjelenés elött leirtam jó pár dolgot amelyek most igaznak bizonyultam es persze kaptam az ívet.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Quadgame94: Persze,hogy kaptad.Ellent mertél szegülni 😀
0
0
0
0
zsivko avatar
Doom 3, Dying Light,FarCry1...5, A.C.....,GTA....,meg még a többi cím amit megvettem megjelenéskor és bug halmaz volt, de csak volt mert ki lett javítva. Még egyszer mondom Doom 3 vagy Battlefield 2 valakinek mond ez milyen hyppe-l jelent meg és aztán menyi javítás követte?!
0
0
0
0
💬 22
RaggaBone avatar
@zsivko: Igen amit leírtál tény.....de se a BF2-nél se a Far Crynál nem volt 8+ év fejlesztés, sőt negyed ekkora hype nem volt, lévén messze gyerekcipőben volt még az ipar a mostanihoz. Tudom divat imádni ezt a fejlesztő csapatot meg kb a reggeli vizeletüket is palackozhatnák itt akkor is lenne aki megveszi.
0
0
0
0
no avatar
@RaggaBone: Itt se volt 8+ fejlesztési év, ez nem tudom miért ragadt meg mindenki fejében!
0
0
0
0
csuz-li avatar
@ahaaa: 2013-ban megjelent az első trailer. Akkorra mér kész volt a dizájn és biztos, hogy történetírók és a szövegírók is dolgoztak, amennyi szöveg van ebben a játékban. Nem onnan indul a fejlesztés, hogy leül a programozó és neki áll írni a kódot. Az a vége a dolognak, ami láthatóan túl rövidre sikeredett.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Nem onnet indul de eleg csak kicsit utana nezni es meglatni hogy a Witcher 3 kiegeszitoi is 15-16-ban jottek ki! Na most odaig kb toredek ember dolgozott a CP-n! Csak amikor a jatek kivetni valot hagy maga utan technikailag akkor eleg konnyen dobalozik mindenki a 8+ evvel!
0
0
0
0
csuz-li avatar
@ahaaa: Többen dolgoztak rajta, mint a GTA-n és több idejük is volt rá. Elszúrták. jelenleg magyarázkodnak. Más céggel is megesett már.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Igen ezzel egyetertek, jo jatek lett... de nem kellett volna felrebeszelni! Ok se szentek mint senki mas!
0
0
0
0
susguy avatar
@csuz-li:
Többen dolgoztak rajta, mint a GTA-n
Ezt az arányt mi alapján írtad? A legtöbb (ha nem az összes) forrás 1000+ fejlesztőt ír a GTA V-re, a Cyberpunkra pedig 500, legfeljebb 700-at.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@susguy: [LINK]
400 fejlesztő, plusz a külsősök, köztük magyarok is 5 év alatt fejelsztették. Ha a witcher arányait nézzük (250 fejlesztő, összesen 1500 ember, 3,5 év) akkor itt azért volt elég idő és ember is.
A GTAV-öt 300 emberrel fejlesztették 5 év alatt ( [LINK] )

Szerk javítva a linkek
0
0
0
0
susguy avatar
@csuz-li: Egyik linket se másoltad be jól (lehet csak az oldal rövidítette le). Az indexeset megtaláltam rákereséssel.
Az ott említett forrásban csak annyit írnak, hogy a Rockstar North-nál ~300 ember dolgozik a játékon, de nem csak az a részleg dolgozott rajta.
[LINK]

Az említett forrás pedig ebből interjúból merít:
[LINK]
- Is it 1,000 people making GTA V?
- It’s probably more, much more.
0
0
0
0
susguy avatar
@csuz-li: (csak pingelek hogy én is szerkesztettem a kommentem, utólag láttam hogy javítottad a linkeket)
0
0
0
0
csuz-li avatar
@susguy: Ja. Nem szóltam én sem. Vissza a témára: A CDPR-nél sem csak az a 400...
0
0
0
0
susguy avatar
@csuz-li: Így van. Mint írtam, a legtöbb forrás az össz létszámra 500-700 körüli számokat írt. A Rockstar Games egy nagyobb cég volt már akkor is, mint most a CDPR, és jóval több, nagyobb alcégük volt akiket be tudtak vonni.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@susguy: Gondolod, hogy kevesebben dolgoztak ezen, mint a witcheren?
0
0
0
0
susguy avatar
@csuz-li: Ha direkt össze-vissza keverve számolom mint te, akkor lehet. Vagy gondolod hogy az 500 darab szinkron színészen múlott az hogy mennyire bugos a játék?
0
0
0
0
csuz-li avatar
@susguy: Én próbálok jóhiszemű lenni, de ha kevesebb ember dolgozott ezen, mint a witcheren, akkor az még nagyobb szégyen a kiadóra nézve.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@RaggaBone: 4 év volt az aktív fejlesztés továbbra is...😊
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@Unstoppable: Fejlesztés a fejlesztés indulásától számolódik nem onnan hogy mikor tettek bele több energiát. Legalábbis szerintem, de itt is van, semmi égbekiáltót nem mondtam már jöttök kardokkal 😃 Nevetséges hogy ennyire sértésnek vesztek mindent ami ezzel a szarral kapcsolatos. (a szar itt nem a játéknak hanem a körülötte lévő nevetséges hisztériának szól)
0
0
0
0
no avatar
@RaggaBone: Érzékeny vagy kicsit szerintem! Senki nem mondott neked rosszat, csak le lett írva hogy nem 8+ éve fejlesztik! De gondolom megint az lesz szarnak kikiáltva aki “védi” a játékot, mert úgy is az jön hogy fanok vagyunk, vagy hogy elvakultak vagy a többi kifogás! 😊
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@ahaaa: Nem vagyok érzékeny, csak feltűnt hogy ha valaki kicsit is reálisabban nézi a dolgot azt hajlamosak lehurrogni. Nekem azzal nincs bajom ha tetszik nektek szívetek joga,de ha valaki más véleményen van nem feltétlen kell "oltani". Már csak azért sem mert te is épp olyan szinten tudhatsz tévesen valamit mint az akire rámondod hogy alapvető fogalmakkal nincs tisztában (én értem hogy mire írtad nyugi) De az mellett nem lehet elmenni hogy lincselik az embert ha rosszat mer mondani erről a gameről. Amit én nem értek, megmondom őszintén. Ja mégvalami! Vártam ezt a játékot nagyon. Én az a tábor vagyok akinek elege lett a halasztásokból, a kamukból ezért le is mondtam a rendelést. A túlzott hype nálam pont visszájára sült el. Ilyen is van.
0
0
0
0
susguy avatar
@RaggaBone:
- "8 év volt a fejlesztési idő"
- "ez így nem teljesen igaz"
- "nem hiszem el hogy mindenért meglincselik az embert!"
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@RaggaBone: Nem sértésnek szántam, a smiley-t is csak azért böktem a végére mert szinte minden nap jön valaki ezzel a 8 éves fejlesztéssel, egy teaser trailert kaptunk 2013-ban, aztán 2015-ig csak a witcher 3-al foglalkoztak, majd valamikor 2015 vége 2016 eleje körül kezdték aktívan a cyberpunkot csinálni. Az hogy 8 éve fejlesztik simán csak egy false infó ennyi 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@zsivko: Ezek nem a legjobb példák. Akkora gond nem volt ezekkel. Az első Far Cry első stabil verziójával semmiképp sem volt nagy gond, ezt csak onnan tudom, hogy megvolt nekem. Inkább a Driver 3 volt az, ami elég erős kivetni valót hagyott maga után.
0
0
0
0
Idohjos avatar
Olyat is olvastam már, hogy alacsonyabb grafikai beállítások mellett sem vesz le igazán jelentős terhelést a hardverről a program, szóval legalább ezt javíthatnák, mert tényleg az van, hogy még az új konzolokon is vannak komoly gondok, de a középkategóriában játszó PC-ken még a FullHD 60 FPS is csak néha van meg, ami nem túl sok embert fog vásárlásra ösztönözni.
0
0
0
0
💬 23
SuperPuma avatar
@Idohjos: Mi meg a 11 éves professzort kínozzuk vele 😊
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@SuperPuma: Engem nem bánt a dolog, mert el sem indul sztem 😂
0
0
0
0
csuz-li avatar
@SuperPuma: Tapasztalatból mondom, hogy a professzor nagyon hálás lesz, ha elveszed a tömeget a játékbeállításoknál és a látótávolság csökkentésének is örülni fog. 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@csuz-li: Lövésem sincs, milyen beállításokkal játszanak vele itthon. Gondolom defaulton van minden.
Annyira rossz játék nem lehet, ha hajnalokba nyúló lövöldözés van 😊
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@csuz-li: Ez már ilyen CDPR védjegy. Tudnak jó játékot, csak megjelenés után kell még nekik egy év, hogy az olyan is legyen. Úgy voltam lemegy a Hype cunami és a lila köd, akkor megnézem én is, hogy mi lett. A Witcher nálam teljesen kimaradt Spoiler!
Vaják...van aki, ezért öl 😊
Igazából az a műfaj nem is érdekelt soha, de az ismerőseimnek tetszett nagyon, bár ők eleve fogékonyabbak voltak az olyan stílusú játékokra. Engem le lehet kenyerezni egy Vette! remake-el is.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@SuperPuma: Engem minden játék érdekel, ha van bent párbeszéd, amiben én választhatok a válaszok közül. Ha meg még magyarra is le lett fordítva, akkor rohanok a "boltba". Egyedül a színtiszta kalandjátékokat nem szeretem.
0
0
0
0
no avatar
@Idohjos: Tény, kell hozzá egy erősebb masina. Nálam stabilan megvan a 60 fps magas beállítások mellett is, a bugokat meg csak javítgatják.
0
0
0
0
no avatar
@Petpong: Nincs szűk keresztmetszeted azzal a processzorral ahhoz a grafikus kártyához képest?
0
0
0
0
no avatar
@kedveslehel21: Abszolút nincs. A 10400 lényegében egy I7 8700 (csak sokkal jobb árazással bírt), egy 3080 mellé is nyugodtan oda lehetne tenni. Majd cserélem ha szükséges lesz egy 10700 - ra. A múlt hétig még egy 2070 super volt mellette, gondoltam első körben kártyát cserélek csak, és megnézem milyen lesz, de semmi probléma, néztem fórumokat, teszteket is, nincs értelme cserélni. A 3600 - al van pariban (sőt néhol veri is) a 10400, és a tesztekben a 3600 meg a 10700 ugyanott van egy 3080 - al.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Petpong: 3060 Ti hoz teljesen jó, bár 3060 Ti hoz 10700 at kb feleslegesnek is találom 😃
0
0
0
0
no avatar
@YoRHa 2B: Abszolút igazad van, max. akkor lesz értelme, ha a játékok megkövetelik majd a 16 szálat, de egyelőre talán csak 1-2 multis játék az, ami kicsit meghálálja (Batttlefield5 pl.). Amennyiben meg feljebb lépnék 1440p - re, még inkább a kártya lesz a fontos. Más: Avatar képet hogyan lehet feltenni? Valamiért hiába próbálom, nem engedi.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Petpong: (Max 2 MB, 2000 px x 1600 px)
Beállítások->Feltöltöd a képet, Módosítások mentése
0
0
0
0
no avatar
@YoRHa 2B: Igen, ezt csinálom, majd kiírja, hogy "biztos meg akarod változtatni a neved erre: petpong"?😊
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Petpong: az úgy érdekes 😆
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Idohjos: Érdekes az integrált vega 11 -en simán fut, átlag 30-40fps mindig megvan, ha meg ragaszkodnék a 60fps-hez átírnék pár számot a .ini be.. ez egy 30 ezres APU.. szóval nem 4k high-on, de megy. megméztem r7 260x 1gb vram gddr5 is játszható a wd legion meg akadt (csak példaként) a cp 2077 meg nem... rx 570/ 580 on 1080p med-high.. ha ilyen elavult szarokon élvethető akkor nem értem mi a gond? 😃
0
0
0
0
no avatar
@benzsaaa: Megerősítem, Rx 570-es a gyárilag felajánlott med-high -on nem állítottam semmit, FHD-ban vajsimán fut.
Egy R5 2600 van mellette, meg 16GB DDR4, de én sem értem a panaszokat.
0
0
0
0
zoligaby avatar
@Scyllarus: Egyetértek. Nálam egy FX 8350 4 Ghz-en és 16 GB DDR3 1600Mhz-es rammal, és egy RX 480-al simán megy magas beállitásokon fullHD-ban 😉
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@benzsaaa: Az előző genes konzolokkal van gond. Ott 20fps alatt van ha autozgatsz.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@benzsaaa: "szar"
érdekes még 1080 Ti al is van gond high on de ha te mondod 😃
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@YoRHa 2B: ugy ertettem, hogy "szar" nem szar egyebkent 😃
0
0
0
0
no avatar
@YoRHa 2B: Nekem is R7 1700+1080ti 30fps és néha ez alá is beesik 2560*1080p
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Csupati: Hát erről van szó 😃
na nem mintha medium on rondán nézne ki de úgy már egész jó a teljesítmény 😃
Nameg a 1080 ti is már 4 éves csak más játékoknál egész szépen teljesít még midnig akár 1440p ben is
0
0
0
0
Torrettos avatar
Majd eltolják a frissítéseket 😃 https://kepkezelo.com/images/d0shh8zijk21q9h2r74t.jpg
0
0
0
0
💬 2
Idohjos avatar
@Torrettos: Szólj hozzá...😂 Zseniális ! Nagyon tetszik. Állítólag 8 éve dédelgetik a projektet.
0
0
0
0
no avatar
@Idohjos: Az egy nagyon eros “allitolag”!
0
0
0
0
no avatar
"CDPR ezt is megteheti" 3...2...1...! Nem volt szép dolog amit csináltak, de nagyszerű játék lett, de lehetett volna nagyszerűbb is! Első FPS játékukhoz képest és hogy első Witcheren kivüli játékuk nagyon jó lett! Remélhetőleg pár patch múlva jobb állapotba kerül, és alig várom a kiegészitőket! 😎
0
0
0
0
💬 1
zsiroslangos avatar
@ahaaa: Ez most egy elég korrekt hozzászólás volt Flati. 😎
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
Na, akit még mindig kínoz a poszttraumás stressz zavar, nyugodtan refundolhat.

Akinek nem Inge, annak Björn, viszont akinek Björn, az most szépen állja a pofont, és kérje vissza az árát...esetleg csöndben várja a javításokat és játszon vele.
0
0
0
0
💬 3
hekli96 avatar
@mamahotel36: Csak konzolra van refund, szóval ez most nem nyert.
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
@hekli96: Ezek szerint marad Björn.
0
0
0
0
no avatar
@mamahotel36: Egészen jól játszható szerintem, persze vannak néha furcsaságok, a legutóbbi patch sem hozott maradéktalan sikert, de a 60 fps stabilan megvan azért, ráadásul magas grafikai beállítások mellett. Maga a játék amúgy kicsit vontatottnak tűnik nekem idáig, de azt mondják beindul majd csak türelem kell hozzá:-)
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Emútnyócév 😆
0
0
0
0
💬 6
Rocky12 avatar
@PC GAMER: Mer' a Ubisoft jobb vót? 😂
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
@Rocky12: A Ubisoft ottcsevót' .
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@PC GAMER: tudsz mondani ehhez hasonló játékot?
0
0
0
0
PC GAMER avatar
@benzsaaa: Watch dogs,gta
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@PC GAMER: csak a GTA V legalább normálisan van optimalizálva, és túl sok bug még rajtkor se volt szerintem 😃
egy akkroiban 5 éves géppel si bőven jól megy, nah msot ezt ez CP esetében már nem ilyen fényes
0
0
0
0
Santi avatar
@PC GAMER: Miért is hasonlít a Watch dogs meg a gta a cp-hez? Azért mert vannak benne autók meg házak, akkor az már minden gta? 😃 remélem hogy csak trollkodsz 😀 nagyon remélem...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció