Bloodborne: állítólag remaster és új rész is készül

Szerző: xoki | 2021. October 06. | hír | 11 hozzászólás

A legfrissebb pletykák szerint a Bluepoint Games a Bloodborne PlayStation 5 remasterén dolgozik, ráadásul állítólag már a folytatást is tervbe vették.

Colin Moriarty többször is megbízható forrásnak bizonyult az ilyen témákkal kapcsolatban - például a Demon's Souls remake-et is leleplezte a játék hivatalos bejelentése előtt -, emiatt nem hagyhatjuk szó nélkül a Bluepointtal kapcsolatos tweetjét.

A tweet szerint a Bluepoint úton lehet Yharnamba, ami egy elég erős utalás a játékra, illetve később Discordon további részletekkel szolgált, amelyre a Reddit egyik felhasználója, meatsmack69 hívta fel a figyelmünket. A leírtak alapján a Bluepoint jelenleg PlayStation 5-re remastereli a játékot, majd pedig következhet a folytatás. Az információ forrása megbízhatónak tűnik, mivel korábban a hivatalos bejelentés előtt leleplezték az Insomniac Wolverine játékát.

Rengeteg pletyka felbukkant már a Bloodborne PS5-re és PC-re készülő remastere kapcsán, de hivatalos megerősítést továbbra sem kaptunk. A szóban forgó személy hiteles forrás volt a múltban, de ez nem jelenti azt, hogy azonnal el kellene hinnünk mindent. A Bloodborne jelenleg csak PlayStation 4-re érhető el.

no cover
no cover
Bloodborne
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: FromSoftware
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
Remélem igaza van a hapsinak és tényleg csinálnak egy folytatást. Nem bánnám, mert már kifüggtem párszor a gamet. A remastered is jól hangzik.
0
0
0
0
zole54 avatar
Jó lenne ha PC-re is kidobnák :)
0
0
0
0
Liptik avatar
Én ezt a PS now-on kiprobáltam, 1 perc sem kellet és már fel húztam magam
0
0
0
0
💬 6
enslaved avatar
@Liptik: Én a Dark Souls 3 - al kezdtem a pályafutásomat, ami tartott is az első főellenségig. Vagy erről írtam már máskor?🤣
0
1
0
0
TRACERHD avatar
@Liptik: Ennyire mocskos béna vagy? XD
0
1
0
0
gigazte avatar
@TRACERHD: Az a vicces, hogy az első "pálya" amolyan tutorial rész, és a farkaspatkánynál meg is kell halni! 😂
0
1
0
0
TRACERHD avatar
@gigazte: Azon baszta fel magát XD
0
1
0
0
gigazte avatar
@TRACERHD: Úgy néz ki, sőt az csak egy kis enemy. xD Következő bossig el se jut, mert a sima mobok is jó erősek. 😅 Még nekem is 10-15 halál volt az első igazi boss mire legyőztem, olyan köcsög volt.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Az egyik legjobb ps4 cím volt!
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
@DoggyDog: Nekem még mindig a Pókemberek
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció