Black Myth: WuKong - gameplay videó érkezett a látványos Souls-like játékból

Szerző: Pafry | 2021. August 21. | hír | 6 hozzászólás

Eddig sem lehetett panaszkodni a Black Myth: WuKong kinézetére, hiszen a pörgős akciókat ígérő játék lenyűgözőnek hatott az idáig megjelent előzeteseken.

Most azonban a fejlesztők egy szinttel még feljebb léptek, ugyanis az eddig Unreal Engine 4 alatt futó projektet immáron áttették Unreal Engine 5 alá, amely segítségével szerintük sokkal jobban el tudják majd mesélni a történetüket, és hát a legújabb gameplay trailer tanulsága szerint úgy néz ki, igazuk lehet.

A játékot egy kis kínai csapat, a Game Science fejleszti, akik egyelőre sok mindent nem közöltek a történetről, annyi azonban bizonyos, hogy ez lesz az eddigi legambiciózusabb projektjük. Az új motorral együtt már biztosan lesz 4K, 60 fps támogatás a játékban, valamint ray tracing támogatást is kap, így még realisztikusabb látványban lehet majd részünk a feltehetően sajnos csak 2023-ban érkező játékról.

PC-re biztosan megjelenik majd, a többi platform egyelőre kérdéses ebből a szempontból.

Black Myth: Wukong
Black Myth: Wukong
Black Myth: Wukong
Megjelenés: 2024. August 20. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Game Science Studio
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
botmunpls avatar
5 bejelentett játék van a jövőben, aminek tervezem a megvételét, ez köztük van, és most bebetonozta a helyét a listán.
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
Szépnek szép lesz a játék, csak ne essenek át a ló túlsó oldalára! Elvesznek majd abba a nagy részletességbe a gameplay rovására! A kevesebb néha több! Ne legyen igazam!
0
0
0
0
kmetovics avatar
Whááó. Elég durván néz ki. Hmm kínai soulslike. Így még jobban várom :D Csak hát erre még jó sokat kell sajnos.
2
0
0
0
Legendrush27 avatar
Kár, hogy soulslike pedig tetszene.
0
0
0
0
no avatar
Eddig látottak/olvasottak alapján kifejezetten várós cím.
0
0
0
1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
"...egyelőre sok mindent nem közöltek a történetről,..."

Dehogynem meséltek a történetről, a 16-századi "Journey to the West"-ből merítettek ihletet, nem véletlenül a majom barátocskánk lesz a főszereplő. Mellette rengeteg más, érdekes karaktert is igyekeznek majd a történet során bemutatni nekünk a kníai legendákból, mondákból, mitológia világából.

Természetesen túl sok részletet nem fognak elárulni majd a későbbiekben sem, hiszen ennek a játéknak is a történet is adja a szavatosságát, az egyik fő valutáját, mint pl. a Witcher játékoknak. Itt viszont a történet mellett inkább akció-kaland játékról beszélhetünk szerepjáték helyett, mégha manapság az akció RPG játékok el is mossák ezt a határt, szóval valamilyen szinten itt is lesz lehet 1-2 RPG elem majd a játékban de nem ez lesz a játék fő profilja. Nem véletlenül a fejlesztők Action-Adventure-ként emlegetik Action RPG helyett.

Ettől függetlenül iszonyat hangulatosnak ígérkezik szerintem a fantasy akció-kalan játékok kedvelőinek. :)
0
0
2
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció